Hyppää pääsisältöön

Haikko osamaksu - voit maksaa kätevästi erissä

Haikko Osamaksu mahdollistaa sinulle joustavan vaihtoehdon Haikon palveluiden maksamiseen. Maksa ostoksesi kerralla tai erissä valitsemassasi tahdissa.

Haikko Osamaksu -maksutapa yksityishenkilöille, jotka haluavat maksaa Haikon ostoksensa laskulla.

Käyt vain ostamassa Haikon palveluihin lahjakorttikaupassa lahjakortin haluamallesi summalle sekä valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja -erät. Lahjakortilla voit maksaa ostoksesi Haikon kylpylässä, ravintolassa ja hotellissa.

Siirry lahjakorttikauppaan

Laskulla - maksa kerralla tai useammassa erässä

Valitessasi "maksa laskulla tai erissä" -vaihtoehdon, voit maksaa ostoksesi summasta riippuen kerralla tai 3 - 24 erässä. Saat ostoksellesi aina 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.
Luottosopimus Lowell Suomi Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä.

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain antaa henkilötietosi luottopäätöksen tekemiseksi. Tämän jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa tekemäsi toimitustapavalinnan mukaisesti.

Huomaathan, että maksaessasi Hotelli Haikon Kartanon Osamaksulla henkilöllisyytesi voidaan varmentaa tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointisi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Maksutavan ehdot

Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille.
Maksutapa on mahdollinen, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja on enintään 2000 euroa. Maksutapa edellyttää 20 vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa.  Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,50 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 25,75 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1 117,80 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Tutustu yleisiin luottoehtoihin tästä Halutessasi voit tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä. Luotonmyöntäjänä Lowell Suomi Oy, PL 20, 20101 Turku. Lisätietoja bill.lowell.fi

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lowell Suomi Oy:n asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lowell.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 ma-to klo 8-17 ja pe klo 8-16 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

 

Palautusten ja peruutusten käsittely

Lowell hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon kauppiaalta hyväksytystä palautuksesta tai hyvityksestä. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lowell Suomen asiakaspalveluun.
Sähköpostitse: invoice.fi@lowell.fi, otsikolla Lowell Suomi Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lowell Suomi Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi Hotelli Haikon Kartanon Osamaksun, pyydämme henkilötietojasi. Tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme reaaliaikaisen luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lowell Suomi Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lowellin asiakaspalvelusta.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lataa vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tästä.