mies haikon ravintolassa

Työharjoittelu ja työssäoppiminen

Hotelli Haikon Kartano tarjoaa työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja opiskelijoille. Tervetuloa mukaan perheeseemme!

Työharjoittelu tai työssä oppiminen Haikossa

Hotelli Haikon Kartano tarjoaa monipuoliset puitteet työharjoitteluun, työssäoppimiseen ja näyttöjen suorittamiseen sekä aiheita kursseihin liittyviin projekteihin ja opinnäytteisiin. Ne ovat myös mainio väylä työsuhteeseen. Pyrimme siihen, ettei vuorossa ole yhtä aikaa enempää kuin yksi opiskelija, joten paikkoja on rajallisesti. Tervetuloa tutustumaan vaihtelevalle palvelualalle! Lähetä sähköpostia, niin katsotaan miten voisimme tehdä yhteistyötä

 

RAVINTOLAT

Bistro

                     Bistron esimies sini.gronholm@haikko.fi

Kartanoravintola & aamupala

                     Ravintolapäällikkö taru.uotila@haikko.fi

Kartanon keittiö

                     Keittiöpäällikkö jyrki.yli-uotila@haikko.fi

 

HOTELLI

Kartanohotellin Butler

Ravintolapäällikkö taru.uotila@haikko.fi

Vastaanotto

Vastaanottopäällikkö minna.riipinen@haikko.fi 

Kerroshoito, siivous

N-Clean kohdevastaava  deejaeng.leelawadee@nclean.fi

 

KOKOUS

Kokouspalvelut

Kokouspäällikkö jonas.adahl@haikko.fi

 

PUUTARHA JA KIINTEISTÖN HOITO

huolto@haikko.fi

 

HALLINTO

Kirjanpito, osto- ja myyntireskontra

Liiketoimintajohtaja jari.ylonen@haikko.fi

 

Miksi meille?

Meillä saat työskennellä uniikissa toimintaympäristössä toteuttamassa missiotamme ”Odotukset ylittäviä elämyksiä Haikon Kartanon ainutlaatuisessa miljöössä”. Meillä on Suomen parhaat asiakkaat ja matala sekä ketterä ihmislähtöinen organisaatio. ”Haikon henki” näkyy sitoutuneina työkavereina: keskimääräisen työuran pituus on meillä 12 vuotta! Vuorotyö mahdollistaa arkivapaista sekä keskipäivän auringosta nauttimisen. Työvuorot painottuvat usein iltoihin ja viikonloppuihin. Vapaiden rytmityksellä onnistuu useamman kuin kahden vapaan putket. Henkilöstömme koostuu monista kansallisuuksista ja kulttuuritaustoista, mutta yhteistä kaikille on intohimo ylivertaiseen palveluun ja halu kehittyä.  Kannustamme osaamisen laajentamiseen, moniosaajien on mahdollista työskennellä eri osastoilla. Työyhteisössämme kommunikoidaan suomeksi; englannin ja ruotsin hallitseminen ovat etu. Vastuullisuus on perusarvojamme: ympäristöteoissa olemme edelläkävijä, jatkossa kehitämme edelleen myös muita vastuullisuuden osa-alueita. Keittiössämme teemme pohjoismaalaista ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Makumuisto onkin tärkeä osa Haikossa vierailua.

Tarjoamme Sinulle – niin halutessasi - kokoaikaisen ja vakituisen työn suomalaisessa perheyhtiössä.  Noudatamme Mara-TES:sta ja palkkaus perustuu osaamiseesi tehtävän mukaan. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja onnistumistasi tuetaan koko organisaation voimin. Henkilöstömme on meille tärkeä ja se näkyy myös kilpailukykyisissä henkilöstöeduissamme, kuten kuntosalin ja kylpylän käyttö, tyypillisten etujen lisäksi.

 

Hotelli Haikon Kartano & Spa on odotukset ylittäviä elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä tarjoava kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen kartanohotelli, joka on toiminut Vuoristo-yhtiöt Oy:n omistuksessa vuodesta 1966, mutta sen juuret ulottuvat 1300-luvulle. Majoitus-, ravintola- ja kylpyläpalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muuntuvia ja monipuolisia tapahtumatiloja, unohtumattomia elämyksiä ja ihanaa yhdessäoloa.

 

Lue lisää arvoistamme