Hyppää pääsisältöön

Häät, merkkipäivät ja juhlat ammattitaidolla

Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä. Teemme valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden ja saat nauttia huoletta juhlan odotuksesta. 

Jos hääpari tai koko juhlaväki haluaa saapua mieleenjäävällä tavalla juhliin, voimme varata käyttöönne myös limusiinin, bussin tai laivan. Kartanon alueella on myös helikopterikenttä, joten juhliin voi saapua näyttävästi helikopterilla. 

Saavu hyvissä ajoin Haikkoon kaasojen ja bestmanin kanssa. Nauti kylpylän hemmottelusta, anna kampaajamme loihtia upeat hääkampaukset ja kylpylän kosmetologien tehdä kauniit juhlameikit. Nauti kunnolla elämäsi tärkeimmästä juhlasta!

"Heti häiden suunnittelun alusta asti oli selvää että käyttäisimme kaikessa mahdollisessa ammattilaisten palveluita ja osaamista, vaikka se sitten vähän enemmän tulisikin maksamaan. Emme halunneet lähteä askartelu-, koristelu-, leipomis- yms. rumbaan ollenkaan. Halusimme mahdollisimman stressittömät, mutta silti viimeisen päälle sen näköiset häät kuin haaveissa oli. Suosittelen!"

Olemme järjestäneet juhlia jo yli 50 v. ajan ja järjestämällä juhlat Haikossa on käytettävissä koko ammattitaitoisen henkilökunnan osaaminen ja kokemus.

Haikko Osamaksu - maksamalla erissä saat juhlille jopa 24 kk maksuaikaa.

Miten voimme olla avuksi? Kerro toiveesi ja olemme sinuun yhteydessä

 

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

Häätilaisuuksissa vihkimisaika ja -paikka jos tiedossa.
Huoneita löytyy kahdessa hotellirakennuksessa: kartanohotellissa ja kylpylähotellissa. Huonehinta sisältää aina aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsyn.

YHTEYSTIEDOT: