Kartanon kellarin hääkattaus

Kartanon Kellari & Pub

Kartanon Kellari & Pub - tunnelmallinen kellarisali ja brittiläistyylinen pub Haikon Kartanon kivijalassa omalla sisäänkäynnillä. Illallisen jälkeen jatkopaikkana. Juhlatila soveltuu hyvin myös merkkipäiviin, häihin, yritysjuhliin ja muihin yksityistilaisuuksiin.

Kartanon Kellari & Pub aukioloajat

PE-LA 20-02

 

Brittiläistyylinen Kellarin Pub

Kellarin Pub edustaa Haikon miljööseen mainiosti sopivaa perinteistä brittiläistyylistä olohuonetta, jonka intiimistä tunnelmasta voivat nauttia niin lähiseudun asukkaat kuin kongressi- ja hotellivieraat. Tutustu Kellarin Pubin aukioloaikoihin, ryhmille ennakkotilauksesta myös muina aikoina. Baari voidaan avata pyynnöstä myös juhlavieraiden käyttöön illallisen päätteeksi.

Kartanon Kellarisali - tunnelmallinen juhla- ja ruokailutila

Kellarisalin rustiikkinen tiiliseinä luo tilaan tunnelmaa, ja voit varata salin yksityiskäyttöön Haikon Kartanon ruoka- ja juomatarjoiluilla. Kellarisaliin on Kartanon keittiö suunnitellut juhla- ja kokousryhmille oman herkullisen Kellarin buffet -tarjoilun tai voit tilata ryhmällesi pöytiintarjoiltavia menuita sesongin mukaan. Kartanon Kellarisali soveltuu noin 20-50 henkilön ruokailijaryhmille ja varataan ennakkoon yksityiskäyttöön Haikon myyntipalvelusta.

Kellarisalissa on seinällä iso näyttö, josta voit näyttää vaikka sankarista valokuvia vuosien varrelta. Tässä yksityistilassa musiikkiesitykset ym. ohjelmat on helppo järjestää vain omalle ryhmälle. Juhliin suosittelemme tuomaan omat PA-laitteet. Kellarisali on avattavalla lasiseinällä yhdistettävissä Kellarin Pubiin.

Varaa juhlat Kellarisaliin