Haikon kokousaula

Haikon kokousasiakkaiden kokemuksia

Haluamme ylittää asiakkaan odotukset, joten meille on tärkeää, että asiakkaan tilaisuus on onnistunut. Kysyimme asiakkaidemme kokemuksia tilaisuuden järjestämisestä Haikossa.

Kokousjärjestäjien kokemuksia Haikosta

Tero J. Kauppinen toimitusjohtaja, perustaja, VIA Group:
"Yhteistyö Haikon kartanon kanssa alkoi 40 vuotta sitten syksyllä 1975. Haikko on toiminut VIA Groupin ja Leadership Academyn koulutuskeskuksena. Johtajakoulutuksen asiakkaat ovat vaativia niin sisällön kuin puitteiden suhteen, laadun merkitys on ollut keskeinen. Ammattimainen palvelu, jatkuvat investoinnit huoneiden ja tilojen laatuun, keittiön taikomat makuelämykset ja sopiva etäisyys pääkaupunkiseudusta ja lentokentästä ovat olleet Haikon valtteja. Yhteistyö jatkuu."

"Keittiön taikomat makuelämykset, ammattimainen palvelu ja sopiva etäisyys pääkaupunkiseudusta ja lentokentältä ovat olleet Haikon valtteja"

Satu Ojala Koulutuskoordinaattori, Oikeusministeriö/Koulutusyksikkö:
"Järjestämme Haikossa pääsääntöisesti kaksipäiväisiä internaattikoulutustilaisuuksia. Internaattikoulutuksissa haluamme viedä osallistujat pois pääkaupunkiseudulta, sillä tämä edistää verkostoitumista.

Haikko on lähellä pääkaupunkiseutua, mutta riittävän kaukana. Koulutus, majoitus sekä ruokailut onnistuvat samassa kauniissa pihapiirissä. Yksi etu on myös kilpailutettu Hansel-puitesopimus. Koulutustilaisuuksissa on tärkeää, että tilat taipuvat pöytämuotojen osalta muutoksiin tarpeiden mukaan eri päivinä.

Olemme olleet Haikossa eri vuodenaikoina, mutta eräät koulutuspäivät järjestimme toukokuun loppupuolella ja koulutustilana oli Villa Haikko, Haikon Kartanon rannassa. Itse Villa on jo itsestään todella kaunis, mutta aurinkoisena kevätpäivänä se on kerrassaan upea."

"Koulutustilana Villa Haikko meren rannalla on kerrassaan upea."

Heidi Lihr myyntipäällikkö, Voglia Oy:
"Tarvitsimme monipuoliset ja melko suuret tilat Voglian asiakastapahtumalle, johon osallistui n. 300 henkeä.  Meille tärkeää oli tilojen lisäksi se, että Haikolla on osaamista suurien ihmisryhmien hoitamisesta tiukalla aikataululla. Esimerkkinä mainittakoon ruokailut ja kaukaa saapuville majoitusjärjestelyt. Saimme siis tilojen lisäksi käyttöömme Haikon ammattilaisten osaamisen ja oma aikamme vapautui omien palveluiden tuottamiseen. Haikon miellyttävän ja ainutlaatuisen miljöön lisäksi meihin teki suuren vaikutuksen ystävällinen ja osaava henkilökunta, joka vastaanotti meidät järjestäjät yhtä lämpimästi kuin asiakkaamme."

"Meihin teki suuren vaikutuksen ystävällinen ja osaava henkilökunta."

Jere Talonen toimitusjohtaja, Into Coaching & Consulting Ltd. www.intocc.eu
"Into CC:n valmentajat vetävät tiiviitä johdon ja asiantuntijoiden työpajoja, joissa valmennustilojen ja kokouspalveluiden tulee tukea yhdessä tekemistä, nopeita toimenpiteitä ja innostaa onnistumaan. Valmentajiemme stressi pienenee ja tekemiset paranevat, kun Haikko tarjoaa monipuoliset ja joustavat kokoustilat, joissa on riittävästi seinätilaa työskentelyä varten, tekniikka toimii, palvelu on ystävällistä, apu on lähellä ja taukojen tarjoilut ovat laadukkaat.

Haikkoon voi aina luottaa. Haluamme järjestää jatkossakin tilaisuuksiamme sopivan lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustan hälinästä, arvokkaassa puistoympäristössä meren rannalla, joka todistetusti rauhoittaa ja edesauttaa osallistujiemme keskittymistä valmennuksiimme kiireiden keskellä."

"Haikkoon voi aina luottaa."

 

Tiina Salonen työsuojelupäällikkö, Sipoon kunta:
"Olemme järjestäneet Haikossa TYKY-päiviä ja TYHY-toimintapäiviä, Unenhuoltokursseja, kokouksia ja yhteistoimintatapaamisia, syntymäpäiviä yms.

Palvelut ovat meidän tarpeisiimme sopivia ja laadukkaita, monipuolisia. Etuna on myös Haikon Kartanon läheisyys ja puitteet monenlaiselle toiminnalle ja tapahtumalle. Mainitsemisen arvoisia ovat myös yhteistyön helppous ja henkilökunnan palvelualttius sekä hyvä ruoka."

"Mainitsemisen arvoisia yhteistyön helppous ja henkilökunnan palvelualttius sekä hyvä ruoka."

 

Max Hellberg hallituksen jäsen, perustajajäsen, Secto:
"Olemme järjestäneet täällä kaikenlaista epävirallisemmista sparrailutilaisuuksista henkilöstön koulutuksiin. Viime vuonna järjestimme Secton 10-vuotisjuhlat Villa Haikossa, jonne mahtui 150 vierasta. 12 vuoden aikana olemme aina saaneet erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiimme."

Remote video URL