Haikon härkä

Kokousateriat

Kartanoravintolan maittavissa kokouslounaissa ja illallismenuissa keittiömestarimme tarjoavat makuelämyksiä vuoden sesonkien mukaan. Kokouspäivän aikana voit käydä kahvitauoilla joustavasti ohjelmasi ja ryhmätöidesi lomassa kokouskahviossamme.

Kokouspäivän ateriat ja kahvitukset

Suosittelemme tilaamaan tulopäivän alkuun runsaan hotelliaamiaisen, etenkin jos osallistujat tulevat kauempaa.

Kylpylähotellin Kongressikeskuksessa kokousvieraiden oma virkistävä kahvibuffet on katettuna kongressikeskuksen puolelle klo 8-16, joten kokouksen tauot voi aikatauluttaa joustavasti. Tarjolla on hedelmiä, vihanneksia, pikkusuolaista ja makeaa. Mikäli kokoustat Villa Haikossa tai rantasaunojen takkatuvassa, toimitamme kahvitarjoilut kokoustilaanne.

Herkulliset kokouslounaat ja illalliset tarjoillaan kokousvieraille pääsääntöisesti ainutlaatuisessa Kartanon päärakennuksessa. Kartanossa aito ja sydämellinen henkilökunta toivottaa sinut ja ryhmäsi tervetulleeksi.

Kun haluat syödä rennommin, voit nauttia Bistron raikkaasta salaattipöydästä ja päivän keitosta tai tilauksesta katamme Kellarisalin teille oman buffetpöydän.

Tutustu kokouspaketteihin

Ruoka on olennainen osa tilaisuutta

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Virkistävät kahvibreikit, joissa tarjolla smoothiet, raikkaat hedelmät ja pikkusyötävät kahvin oheen, tuovat energiaa kokoukseen pitkin päivää.

Kartanoravintolan maittavissa kokouslounaissa ja illallismenuissa keittiömestarimme tarjoavat makuelämyksiä klassiseen kartanotyyliin.

 

Erikoisruokavaliot

Valmistamme ateriat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina ja huomioimme myös muut ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot. Valikoimastamme löytyy aina kasvis- ja vegaaninen vaihtoehto.