Kokouslounaat ja -päivälliset 24.9.18 - 20.1.2019

Oheisten päivän lounas- ja päivällismenuiden lisäksi keittiömestarimme on laatinut upeita menukokonaisuuksia, kun on aihetta kiittää tai palkita ryhmääsi enemmän. Nämä sesongin mukaan vaihtuvat illallismenut tarjoillaan juhlavasti pöytiin tai voit valita isommille ryhmille myös herkkuja notkuvan buffetpöydän.

Kartanon jouluinen lounaspöytä: ma-pe 11.-21.12.2018 klo 11.30-14.30

Kartanoravintolassa tarjolla runsas joululounaspöytä 39 €/hlö, kokouksen yhteydessä 31,50/hlö.
Huom. joululounasaikaan ei tarjolla normaalia päivän lounasbuffetia.

PÄIVÄN LOUNASBUFFET
Kattausajat:
MA-PE klo 11.30 ja 13.00, LA klo 13
Hinta 27 € /hlö + juomat valinnan mukaan
-  Kokousryhmille kokouspaketin yhteydessä 26 € /hlö sis. Haikko-veden ja kahvin

Maanantai
Alkupalat ja salaatit
Rosmariinikanaa
Sahramirisottoa
Ricotta-tortellineja ja pinjansiemeniä
Paahdettuja kasviksia
Tiistai
Alkupalat ja salaatit
Karitsamureketta, tummaa sieni-juureskastiketta
Voissa haudutettua perunaa
Kasvis-kofta ja minttujogurttia
Paahdettuja kasviksia
Keskiviikko
Alkupalat ja salaatit
Miso-paahdettua lohta , valkoviinikastiketta
Yrttiperunaa
Tofua ja paksoita
Paahdettuja kasviksia
 
Torstai
Alkupalat ja salaatit
Rosmariinikanaa
Sahramirisottoa
Ricotta-tortellineja ja pinjansiemeniä
Paahdettuja kasviksia
Perjantai
Alkupalat ja salaatit
Karitsamureketta, tummaa sieni-juureskastiketta
Voissa haudutettua perunaa
Kasvis-kofta ja minttujogurttia
Paahdettuja kasviksia
Lauantai
Alkupalat ja salaatit
Miso-paahdettua lohta , valkoviinikastiketta
Yrttiperunaa
Tofua ja paksoita
Paahdettuja kasviksia
 
 

PÄIVÄN PÄIVÄLLINEN 46,50 /hlö
Hinta sis. kokousryhmille Haikko-veden.

Maanantai
Myskikurpitsakeittoa ja yrttiöljyä
Kuha-jokiraputerriiniä, rapukastiketta
Chiansiemen-kookosmaitovanukasta
Tiistai
Purjo-palsternakkakeittoa ja lehtikaalia
Fasaania ja parmankinkkua, pihlajanmarja-riistakastiketta
Suklaakakkua ja marinoituja marjoja
Keskiviikko
Tattikeittoa ja omenaa
Pitkään haudutettua Bosgårdin härkää, tummaa portterikastiketta
Omena-frangipanea ja vaniljamoussea
Torstai
Myskikurpitsakeittoa ja yrttiöljyä
Kuha-jokiraputerriiniä, rapukastiketta
Chiansiemen-kookosmaitovanukasta
Perjantai
Purjo-palsternakkakeittoa ja lehtikaalia
Fasaania ja parmankinkkua, pihlajanmarja-riistakastiketta
Suklaakakkua ja marinoituja marjoja
Lauantai
Tattikeittoa ja omenaa
Pitkään haudutettua Bosgårdin härkää, tummaa portterikastiketta
Omena-frangipanea ja vaniljamoussea

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisiksi. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.