Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. 

 

Kartanoaamiainen

Kartanoravintolassa tarjolla runsas aamiaisbuffet, joka sisältyy kaikille majoittuville vieraille. Suosittelemme tilaamaan kartanoaamiaisen myös tulopäivän aamuun ja päiväryhmille. Lue lisää.

Lounas

Haikossa herkutellaan kartanoravintolassa myös lounasaikaan, katso päivän lounasbuffet. Pöytävaraukset suositellaan tekemään ennakkoon.

Kylpylän Spa Bistro tarjoaa kevyttä ja mutkatonta ruokaa rennossa miljöössä, soveltuu hyvin erityisesti virkistysryhmille. Bistrossa lounasaikaan tarjolla päivittäin vaihtuva keitto ja monipuolinen salaattibuffet. Tutustu Spa Bistroon.

Illallinen

Pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet noudattavat vuoden kiertoa. Haikon viinitiimin menuisiin tarkkaan valitsemat viinit täydentävät makuelämystä.

Katso menut ryhmille täältä

Tee pöytävaraus ryhmälle

Juhlabuffet

Juhlabuffet sopii yritysten vuosijuhliin ja asiakastilaisuuksiin. Kartanokeittiömme loihtii myös cocktail- ja kahvitilaisuuksiin kauniita cocktailpaloja ja koristeellisia täytekakkuja.

Tutustu juhlatarjoiluihin
Täytekakkuhinnasto

Saunamenut ja iltapalat

Tupasaunoilla ja Hirsisaunassa voi viettää rennon illan merimaisemasta nauttien. Tuomme saunoille sekä pikkupurtavaa että runsaamman buffet´n, josta isokin nälkä talttuu.

Katso sauna- ja iltapalalista

Juhlapyhiin ja eri vuoden aikoihin kausimenut

Keittiömestarimme ovat suunnitelleet eri vuoden aikojen parhaista antimista herkulliset kausimenut ja juhlapyhiin menukokonaisuuksia. Esim. joululounaat, talvi- ja blinimenut, kesämenut, rapumenut, syksyyn riistamenut ym.