Helikopteri Haikon Kartano

Elämyspäivä

Haikon elämyspäivä sisältää luonto- ja merielämyksiä, kokkikouluja, tastingejä, samppanjaa ja lämpimiä poreita, maistuvia menuita sekä helikopterikyytejä valintasi mukaan. Hotelliyö ja kartanoillallinen kruunaa elämyspäivän.

Voimassa ma-la 2023. Hinnat sisältävät alv:n.

Kokit Haikossa
Haikon Chef Jyrkin Kokkikoulu

Maistuva ja ikimuistoinen elämys! Kokkaa herkkuja yhdessä Haikon keittiömestarin ja oman tiimin kanssa, Nauti ruoasta, hyvästä viinistä ja opi uusia makuyhdistelmiä ja kauniita esillepanoja. Keittiömestarimme auttaa jokaista onnistumaan fine-dining menun valmistamisessa. Illan viinit esitellään ja tarjoilijamme opastavat kattamisessa ja tarjoilussa. Yhdessä valmistettu menu nautitaan viinien kera ja jatketaan keskustelua ja hauskanpitoa. Kesto noin 5 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 2700 €

Oluttasting tapaslautanen Kråkö Bryggeri
Kråkö Bryggeri Olut-tasting, Kylpylä ja Kartanoillallinen

Kråkö Bryggeri on pienpanimo Kråkön saarella. Olut-tasting sisältää panimokierroksen ja opastuksen, 6 oluen tasting (1-1,5dl/olut) sekä tapaslautasen. Talvisin ja kelirikon aikaan matka taittuu Haikosta Kråkön saarelle muutamassa minuutissa ilmatyynyaluksella. Tastingin jälkeen  rentoudutaan Haikon Kylpylässä ja nautitaan illallisesta Kartanossa. Kesto noin 6-7 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 1800 €

Nainen Haikon viini-illassa
Viinitasting ja Kartanoillallinen

Viinitasting Haikon Kellariravintolassa on inspiroiva elämys ja sopii hyvin ennen illallista! Tutustut viineihin asiantuntevan viinipastori Juha Rantalan opastamana ja samalla pääsette viettämään laatuaikaa toistenne seurassa. Hinta sisältää aperitiivin, 4–5 eri viiniä (6–8 cl/laatu) ja tapaslautasen. Tastingin jälkeen nautitaan upea illallismenu kartanomiljöössä. Kesto noin 4 tuntia.

HINTA 10:lle alk.2100 €

Moottorikelkkasafarit2
Moottorikelkkasafari ja Rantasauna

Unohtumaton elämys Suomenlahden jäällä! Safarin lähtöpaikka on Sipoossa, alle 30 min ajomatkan päässä Haikosta. Ajo-opastuksen jälkeen ajetaan jäällä ja rannikon maisemissa saareen, jossa nautitaan kuumaa juotavaa ja eväitä nuotiolla. Safarin jälkeen yksityiskäytössä Haikon Rantasaunat ulkoporealtaineen ja saunabuffet. Toteutus tammi – maaliskuussa jäätilanteen mukaan. Kesto noin 6-7 tuntia.

HINTA 10:lle
alk. 3300 € (2 hlö/kelkka)
alk. 5500 € (1 hlö/kelkka)

venebatmax
Veneretki ja Rantasauna

Koe saaristo ja meri ainutlaatuisella tavalla! Lähde melontaretkelle vakailla inkkarikaksikoilla. Vai haluatko tutustua upeaan saaristoon kaksipaikkaisilla, hauskoilla Batmax veneillä. Mukana kokeneet, alueen hyvin tuntevat oppaat. Veneretken jälkeen rentoudut Haikon rantasaunalla ja ulkoporealtaassa. Hinta sisältää runsaan saunabuffetin. Kesto noin 5 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 2200 €

Kysy myös elämyksellisiä kalastusretkiä, hinta räätälöidään ryhmän koon ja aikataulun mukaan.

Haikosta löytyy laaja valikoima elämyksellisiä oheisohjelmia merellä, puistossa ja sisätiloissa, joita toteuttavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Ohessä muutamia esimerkkejä elämyspäivän sisällöksi sisältäen ohjelman ja ruokailun, kesto noin 4-6 tuntia. Lopullinen elämyspäivän hinta määräytyy valitun ohjelman, henkilömäärän, keston ja tarjoilun mukaan. Pyydä tarjous ryhmällesi!

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja autamme toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden Haikossa.

Varaa elämyspäivä

Inspiroivia ja virkistäviä ohjelmia ryhmille

Haikon Kartanossa ja Kylpylässä on laaja valikoima virkistäviä ohjelmia ja elämyksiä. Palkitse tiimisi merellisellä elämyksillä tai kokkailkaa yhdessä Haikon Chef'in kanssa illallinen. Vai siirrytkö samppanjalle Kartanon salonkiin ja kerromme tarinoita Haikon Kartanosta?

Tutustu ELÄMYS- JA oheisohjelmiin