Viiniä ulkona Haikko

Elämyspäivä

Haikon elämyspäivä sisältää mieleenpainuvia luonto- ja merielämyksiä, kokkikouluja, tastingejä, maistuvia menuita ja mahtavia kokemuksia valintasi mukaan. Hotelliyö ja kartanoillallinen kruunaa elämyspäivän.

Voimassa ma-la 2024. Hinnat sisältävät alv:n.

Inspiroivia ja virkistäviä ohjelmia ryhmille

Haikosta löytyy laaja valikoima elämyksellisiä oheisohjelmia merellä, puistossa ja sisätiloissa, joita toteuttavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Alla muutamia esimerkkejä elämyspäivän sisällöksi sisältäen ohjelman ja ruokailun, kesto noin 4-6 tuntia. Valikoimastamme löytyy myös sopivia 1-2 tunnin ohjelmia kokouspäivän yhteyteen. Lopullinen elämyspäivän hinta määräytyy valitun ohjelman, henkilömäärän, keston ja tarjoilun mukaan.

Katso ELÄMYS- JA RYHMÄOHJELMAT

jääveistoskilpailu
Jääveistoskilpailu

Jäänveistäminen sopii erinomaisesti oheisohjelmaksi ympäri vuoden. Jäänveistäminen on hauska, ainutlaatuinen ja varmasti tavallisesta poikkeava ohjelma. Veistäminen voidaan toteuttaa pareittain tai pienissä ryhmissä (3–4 hlöä). Jokainen ryhmä saa oman jäälohkareen ja työvälineet. Opastamme kaikkia veistäjiä tapahtuman aikana. Soveltuu 20-200:lle. Kesto noin 2 tuntia. Yhteistyökumppanina Burn Out City.

HINTA räätälöidään ryhmän koon ja aikataulun mukaan. Esim. 30:lle alk. 3410 €.

Haikon keittiö
Haikon Chef Jyrkin Kokkikoulu

Maistuva ja ikimuistoinen elämys! Kokkaa herkkuja yhdessä Haikon keittiömestarin ja oman tiimin kanssa, Nauti ruoasta, hyvästä viinistä ja opi uusia makuyhdistelmiä ja kauniita esillepanoja. Keittiömestarimme auttaa jokaista onnistumaan fine-dining menun valmistamisessa. Illan viinit esitellään ja tarjoilijamme opastavat kattamisessa ja tarjoilussa. Yhdessä valmistettu menu nautitaan viinien kera ja jatketaan keskustelua ja hauskanpitoa. Kesto noin 5 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 2700 €

Nainen Haikon viini-illassa
Viinitasting ja Tapas-maistelulautanen

Viinitasting Haikon Kellariravintolassa on inspiroiva elämys ja sopii hyvin ennen illallista! Tutustut viineihin asiantuntevan viinipastori Juha Rantalan opastamana ja samalla pääsette viettämään laatuaikaa toistenne seurassa. Hinta sisältää aperitiivin, 4–5 eri viiniä (6–8 cl/laatu) ja tapas-tyyppisen maistelulautasen. Soveltuu 10-30:lle. Kesto noin 2 tuntia.

HINTA 10:lle alk.1200 €

Naiset hirsisaunassa
Saunailta meren rannalla

Rantasaunoilla upea saaristo- ja merinäkymä! Saunalla nautit pehmeistä löylyistä, ulkoporealtaasta ja herkullisesta buffetista. Tilasta löytyy viihtyisät takkatuvat, joissa täydellinen kokousvarustus. Esimerkkihinta sisältää saunatilan, ulkoporealtaan (Tupasaunat I & II yhteydessä) ja runsaan saunabuffetin. Kesto 3 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 1100 €

 

Moottorikelkka
Moottorikelkkasafari Suomenlahden jäällä

Unohtumaton elämys vasta-alkajille ja upea kokemus myös enemmän ajaneille!  Lähtöpaikka on Sipoossa, alle 30 min ajomatkan päässä Haikosta. Ajo-opastuksen jälkeen ajetaan jäällä ja rannikon maisemissa saareen, jossa nautitaan kuumaa juotavaa ja eväitä nuotiolla. 4-20:lle, 1–2 hlöä/kelkka. Toteutus tammi – huhtikuussa jäätilanteen mukaan, ohjelman toteuttaa Burn Out City.  Kesto noin 3 tuntia.

HINTA alk. 462 €/kelkka 1-2:lle
 

savityöpajat CIHU.jpg
Savityöpaja

Kädet savessa, hymy herkässä - luovuuden hetki yhdessä tehden! Savesta valmistettu tuote on ekologinen ja siitä on iloa sukupolvelta toiselle. CIHU toimittaa esiliinat, saven ja kaiken työvälineistön sekä opettaa ja ohjaa tekemistä. Valmiit tuotteet pakataan nimikoituun laatikkoon, josta ne lähtevät CIHU Studiolle jatkokäsittelyyn ja toimitetaan valmiina tekijöille työpaikalle tai lisämaksusta suoraan kotiin. Ohjelman toteuttaa Cihu Design. Soveltuu 2-30:lle, kesto noin 1,5 tuntia.

HINTA alk. 400 € + 80 €/hlö

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja autamme toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden Haikossa.

Varaa elämyspäivä