Porepalju

Elämyspäivä

Haikon elämyspäivä sisältää mieleenpainuvia luonto- ja merielämyksiä, kokkikouluja, tastingejä, maistuvia menuita ja mahtavia kokemuksia valintasi mukaan. Hotelliyö ja kartanoillallinen kruunaa elämyspäivän.

Voimassa ma-la 2023. Hinnat sisältävät alv:n.

kalamies
Kalastusretket

Elämykselliset kalastusretket työ- ja ystäväporukoille. Aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita. Mukana aina ammattitaitoiset oppaat ja varusteet. Haikon yhteistyökumppaneina mm.
Kikkapakka, Fishing Lords, Kalastusopas Erik Herlevi ja Augur kalastuspalvelu. Kalastusretken kesto noin 4-6 tuntia. Suosittelemme retken lopuksi Haikon rantasaunaa meren rannalla.

HINTA räätälöidään ryhmän koon ja aikataulun mukaan. Pyydä tarjous!

Porepalju
Kirkkovenesoutu ja Rantasauna

Löydä tiimisi kanssa yhteinen soutusävel! Saaristolaissoudussa pääsette hakemaan yhteistä tempoa Porvoon saaristossa samalla nauttien ympäröivästä luonnosta. Mukana kokenut opas. Veneretken jälkeen rentoudut Haikon rantasaunalla ja ulkoporealtaassa. Hinta sisältää runsaan saunabuffetin. Kesto noin 5 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 1900 €

 

Haikon keittiö
Haikon Chef Jyrkin Kokkikoulu

Maistuva ja ikimuistoinen elämys! Kokkaa herkkuja yhdessä Haikon keittiömestarin ja oman tiimin kanssa, Nauti ruoasta, hyvästä viinistä ja opi uusia makuyhdistelmiä ja kauniita esillepanoja. Keittiömestarimme auttaa jokaista onnistumaan fine-dining menun valmistamisessa. Illan viinit esitellään ja tarjoilijamme opastavat kattamisessa ja tarjoilussa. Yhdessä valmistettu menu nautitaan viinien kera ja jatketaan keskustelua ja hauskanpitoa. Kesto noin 5 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 2700 €

kajakkinainen
Veneretki ja Saunailta

Koe saaristo ja meri ainutlaatuisella tavalla! Lähde melontaretkelle vakailla inkkarikaksikoilla. Vai haluatko tutustua upeaan saaristoon kaksipaikkaisilla, hauskoilla Batmax veneillä. Mukana kokeneet, alueen hyvin tuntevat oppaat. Veneretken jälkeen rentoudut Haikon rantasaunalla ja ulkoporealtaassa. Hinta sisältää runsaan saunabuffetin. Kesto noin 5 tuntia.

HINTA 10:lle alk. 2200 €

Nainen Haikon viini-illassa
Viinitasting ja Kartanoillallinen

Viinitasting Haikon Kellariravintolassa on inspiroiva elämys ja sopii hyvin ennen illallista! Tutustut viineihin asiantuntevan viinipastori Juha Rantalan opastamana ja samalla pääsette viettämään laatuaikaa toistenne seurassa. Hinta sisältää aperitiivin, 4–5 eri viiniä (6–8 cl/laatu) ja tapaslautasen. Tastingin jälkeen nautitaan upea illallismenu kartanomiljöössä. Kesto noin 4 tuntia.

HINTA 10:lle alk.2100 €

Inspiroivia ja virkistäviä ohjelmia ryhmille

Haikosta löytyy laaja valikoima elämyksellisiä oheisohjelmia merellä, puistossa ja sisätiloissa, joita toteuttavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Edellä muutamia esimerkkejä elämyspäivän sisällöksi sisältäen ohjelman ja ruokailun, kesto noin 4-6 tuntia. Valikoimastamme löytyy myös sopivia 1-2 tunnin ohjelmia kokouspäivän yhteyteen. Lopullinen elämyspäivän hinta määräytyy valitun ohjelman, henkilömäärän, keston ja tarjoilun mukaan.

Katso lisää ELÄMYS- JA oheisohjelmia

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja autamme toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden Haikossa.

Varaa elämyspäivä