Kokouskeskuksen aula

Päiväkokouspaketit

Päiväkokouksissa on tilaisuuteesi sopiva kokoustila, virkistävät kahvitarjoilut ja herkulliset kartanolounaat. Voit helposti yhdistää kokoukseen illallisen, kylpyläpalveluita ja elämyksiä.

Voimassa 2024. Hinnat sisältävät alv:n.

Yhden päivän kokouspaketti alk. 65 €/hlö

  • Kokoustila koko päiväksi, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi. Kokoustila sijaitsee kylpylähotellin kongressikeskuksessa.
  • Kokousisännän palvelut
  • Monipuoliset ja virkistävät kahvitarjoilut aamu- ja iltapäivään. Kylpylähotellissa kokoustaville kokouskahviosta joustavasti klo 8-16 niin monta kahvibreikkiä kuin haluat. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä.
  • Päivän kokouslounas kartanoravintolassa, sisältäen maittavan alkuruoan ja pääruoan. Lounaskahvin ja pikkumakean voi nauttia kokouskahviosta TAI halutessasi tarjoilemme sen myös lounaan lopuksi kartanossa.
  • Ilmainen pysäköinti

 

Puolen päivän kokouspaketti alk. 56 €/hlö

  • Kokoustila klo 8-12 tai klo 13-17, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi. Kokoustila sijaitsee kylpylähotellin kongressikeskuksessa.
  • Kokousisännän palvelut
  • Monipuoliset ja virkistävät kahvitarjoilut aamu- tai iltapäivään (yksi kahvitauko).  Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä.
  • Päivän kokouslounas kartanoravintolassa, sisältäen maittavan alkuruoan ja pääruoan. Lounaskahvin ja pikkumakean voi nauttia kokouskahviosta TAI halutessasi tarjoilemme sen myös lounaan lopuksi kartanossa. 
  • Ilmainen pysäköinti


VOIMASSA: Ed.mainitut hintaesimerkit voimassa 2024, kun kokous 20-79 henkilölle.
Pyydä tarjous yli 80 henkilön kokouksista.

 

Pienet päiväkokoukset, alle 20 henkilöä

Kokoustila Kongressikeskuksessa 350 € /päivä + valitut tarjoilut.
Esimerkiksi 5-19 henkilön kokouksiin tarjoilupaketti 51 €/hlö sisältäen kahvitarjoilut aamu- ja iltapäivään sekä kokouslounaan.

 

Aloita monipuolisella aamiaisella Kartanossa

Kokouspäivän alkuun suosittelemme monipuolista hotelliaamiaista, varsinkin kun haluatte runsaamman vaihtoehdon. Aamiainen on tarjolla kartanomiljöössä ja kokouspäivä saa hienon aloituksen.

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja asiantuntijamme auttavat onnistuneen kokouksen ja tapahtuman toteuttamisessa Haikossa.

Varaa kokous tai tapahtuma

Haikon kokouksissa nautitaan laadukkaista kokoustiloista, tarjoiluista ja oheisohjelmista

Haikossa paljon erilaisia tiloja kongressikeskuksessa, Villa Haikko tilaushuvilassa sekä rantasaunoilla. Kokouspalvelumme auttaa järjestelyissä ja valitsemaan juuri oikean tilan kokoukseesi ja tapahtumaasi.

Tutustu kokouSTILOIHIN

Inspiroivia ja virkistäviä oheisohjelmia

Kokouspäivän oheen kannattaa tilata virkistäviä ohjelmia ja elämyksiä. Tauota pitkä päivä rentoutushetkellä tai kävelyllä merenrannalla. Palkitse tiimisi ja varaa kylpylähoitoja kokouksen lopuksi. Vai siirrytkö päiväkahville Kartanon salonkiin ja kerromme tarinoita Haikon Kartanosta.

Tutustu oheisohjelmiin