Kokousryhmä Haikon kartanon edessä

Majoittuva kokous

Majoittuvassa kokouksessa on tilaisuuteesi sopiva kokoustila, kahvitarjoilut, kartanolounaat sekä viihtyisät hotellihuoneet. Myös kylpylä ja hotelliaamiainen sisältyvät hintaan. Voit helposti yhdistää kokoukseen illallisen, oheisohjelmia ja elämyksiä.

Voimassa 2022. Hinnat sisältävät alv:n.

Hinta alk. 115 €/hlö/2hh
Sisältäen yöpymisen aamiaisella, kokouspaketin ja kylpylän. Lisäksi illallinen ja aktiviteetit valinnan mukaan..

 

Kokouspaketti majoituksella (1 yö, 1 päiväkokouspaketti)

  • Kokoustila kongressikeskuksessa koko päiväksi, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi. Kongressikeskus sijaitsee kylpylähotellissa.
  • Kokousisännän palvelut
  • Monipuoliset ja virkistävät kahvitarjoilut aamu- ja iltapäivään. Kylpylähotellissa kokoustaville kokouskahviosta joustavasti klo 8-16 niin monta kahvibreikkiä kuin haluat. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä.
  • Päivän kokouslounas kartanoravintolassa, sisältäen maittavan alkuruoan ja pääruoan. Lounaskahvin ja pikkumakean voi nauttia kokouskahviosta TAI halutessasi tarjoilemme sen myös lounaan lopuksi kartanossa.
  • Majoitus kylpylä- tai kartanohotellin viihtyisässä huoneessa
  • Herkullinen hotelliaamiainen seuraavana päivänä
  • Sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille
  • Ilmainen pysäköinti

 

Aloita monipuolisella aamiaisella Kartanossa

Myös tulopäivän alkuun suosittelemme hotelliaamiaista, varsinkin kun haluatte runsaamman vaihtoehdon. Aamiainen on tarjolla kartanomiljöössä ja kokouspäivä saa hienon aloituksen.

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse 0600 151 31 tai lähettämällä tiedot alla olevan linkin kautta (palvelemme arkisin 8:00-18:00).

Varaa kokous tai tapahtuma

Haikon kokouksissa nautitaan laadukkaista kokoustiloista, tarjoiluista ja oheisohjelmista

Haikossa löytyy paljon erilaisia tiloja kongressikeskuksessa, Villa Haikko tilaushuvilassa sekä rantasaunoilla. Kokouspalvelumme auttaa järjestelyissä ja auttaa valitsemaan juuri oikean tilan kokoukseesi ja tapahtumaasi.

Tutustu kokouSTILOIHIN

Inspiroivia ja virkistäviä oheisohjelmia

Kokouspäivän oheen kannattaa tilata virkistäviä ohjelmia ja elämyksiä. Tauota pitkä päivä rentoutushetkellä tai kävelyllä merenrannalla. Palkitse tiimisi ja varaa kylpylähoitoja kokouksen lopuksi. Vai siirrytkö päiväkahville Kartanon salonkiin ja kerromme tarinoita Haikon Kartanosta.

Tutustu oheisohjelmiin