Päivän lounas

YKSITTÄISET RAVINTOLAVIERAAT

Ruokailut kartanoravintolassa a la carte -listaltamme  (varaa pöytä ennakkoon tästä) TAI kylpylähotellissa Spa Bistron ruokalistalta (Bistroon ilman pöytävarauksia) viikonpäivästä riippuen.
A la carte -annoksia saatavilla kartanoravintolan aukioloaikoina (sunnuntaisin ei la carte).

Ravintoloiden aukioloajoissa muutokset mahdollisia, tarkista ennen tuloasi viime hetken tiedot ravintoloiden aukioloajoista tästä.

 

Päivän lounas ryhmille

Päivän lounas tarjoillaan kartanoravintolassa ryhmille ennakkotilausten mukaan.

Lounas sisältää kaksi ruokalajia. Alkuruoka katetaan pöytiin ja pääruoka buffetpöydistä/pöytiintarjoiltavana asiakasmäärästä riippuen. Pidätämme oikeuden lounaspaikan ja tarjoilutapojen muutoksiin, ruokailutilat tarkentuvat kokonaismäärien mukaan noin viikkoa ennen tuloa.

Kattausajat: MA-PE klo 11.30 ja 13.00, LA klo 13
Hinta: 26 €/hlö sis. Haikko-veden ja kahvin

Ryhmien lounasvaraukset:  ennakkotilauksena suoraan myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@haikko.fi

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisiksi. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Pidätämme oikeuden lounaslista- ja hinnanmuutoksiin.

RYHMILLE

Päivän lounasmenuiden lisäksi keittiömestarimme on laatinut upeita menukokonaisuuksia, kun on aihetta kiittää tai palkita ryhmääsi enemmän. Sesongin mukaan vaihtuvat a la carte -annokset tai  menut ryhmille tarjoillaan juhlavasti pöytiin tai voit valita isommille ryhmille myös herkkuja notkuvan juhlabuffetin.