Päivän lounas 7.6.-7.9.2021

YKSITTÄISET RAVINTOLAVIERAAT

Ruokailut kartanoravintolassa a la carte -listaltamme  (varaa pöytä ennakkoon tästä) TAI kylpylähotellissa Spa Bistron ruokalistalta (Bistroon ilman pöytävarauksia) viikonpäivästä riippuen.
A la carte -annoksia saatavilla kartanoravintolan aukioloaikoina (sunnuntaisin ei la carte).

Ravintoloiden aukioloajoissa muutokset mahdollisia, tarkista ennen tuloasi viime hetken tiedot ravintoloiden aukioloajoista tästä.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisiksi. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Pidätämme oikeuden lounaslista- ja hinnanmuutoksiin.

 

RYHMILLE

Päivän lounasmenuiden lisäksi keittiömestarimme on laatinut upeita menukokonaisuuksia, kun on aihetta kiittää tai palkita ryhmääsi enemmän. Sesongin mukaan vaihtuvat a la carte -annokset tai  menut ryhmille tarjoillaan juhlavasti pöytiin tai voit valita isommille ryhmille myös herkkuja notkuvan juhlabuffetin.

Päivän lounas ryhmille

Päivän lounas tarjoillaan kartanoravintolassa ryhmille ennakkotilausten mukaan. Lounas sisältää kaksi ruokalajia. Alkuruoka katetaan pöytiin ja pääruoka buffetpöydistä/pöytiintarjoiltavana asiakasmäärästä riippuen. Pidätämme oikeuden lounaspaikan ja tarjoilutapojen muutoksiin, ruokailutilat tarkentuvat kokonaismäärien mukaan noin viikkoa ennen tuloa.

Kattausajat: MA-PE klo 11.30 ja 13.00, LA klo 13
Hinta: 26 €/hlö sis. Haikko-veden ja kahvin

Ryhmien lounasvaraukset:  ennakkotilauksena suoraan myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@haikko.fi

MAANANTAI
Mozzarella-tomaattisalaattia (VL,G)
Yrttinen häränlihamureke, tummaa paistinkastiketta (L,G) 
Paahdettuja varhaisperunoita (L,G)
Sesongin kasviksia (L,G)
 
TIISTAI
Katkarapuja Skagen ja sydänsalaattia (L,G)
Paistettua kananpoikaa (L,G), basilikakastiketta (L,G)
Kasvisrisottoa (L,G)
Ratatouillekasviksia (L,G)
 
KESKIVIIKKO
Paahtopaistia ja punajuurta (L,G)
Loimulohta (L,G), sitruuna-kermaviilikastiketta (L,G)
Uuden sadon perunaa ja tilliä (L,G)
Sesongin kasviksia (L,G)
 
TORSTAI
Mozzarella-tomaattisalaattia (VL,G)
Yrttinen härälihamureke, tummaa paistinkastiketta (L,G)
Paahdettuja varhaisperunoita (L,G)
Sesongin kasviksia (L,G)
 
PERJANTAI
Katkarapuja Skagen ja sydänsalaattia (L,G)
Paistettua kananpoikaa (L,G), basilikakastiketta (L,G)
Kasvisrisottoa (L,G)
Ratatouillekasviksia (L,G)
 
LAUANTAI
Paahtopaistia ja punajuurta (L,G)
Loimulohta (L,G), sitruuna-kermaviilikastiketta (L,G)
Uuden sadon perunaa ja tilliä (L,G)
Sesongin kasviksia (L,G)