Hyppää pääsisältöön

Valitse monipuolisesta valikoimastamme sopivat oheisohjelmat ryhmällesi! Uuden lajin testaamista, kisailua ja pelailua joukkueena tai jotain kivaa yhdessä tekemistä.

Liikuntaa  ja elämysohjelmia Haikossa

Kylpylän liikuntaohjelmissa nautitaan yhdessä tekemisen ilosta ja kokeillaan uusia elämyksiä. Ohjelmat sopivat hyvin työhyvinvointi- ja virkistyspäivään, polttareihin, urheiluporukoille ja muille ryhmille.

Top 6 suosituimmat oheisohjelmamme

1. Haikko Balance (vaikutteita Pilateksesta ja joogasta)
2. Huippukylmä -120°C
3. Kokkikoulu
4. Cocktail-kurssi
5. Tarinaa Kartanon kiehtovasta historiasta
6. Herrasväen hauskat pihakisat

 

Aktiviteeteista esimerkkejä mm. Huippukylmä -120°C, Haikko balance, hohto frisbee-golf, nuijasähly, kahvakuulatreeni ja suppailu. Tutustu liikuntaohjelmiin

Missä kunnossa kroppasi on? Kokeile esim. Inbody-kehon koostumusmittausPolar Body Age -kartoitus.

Tyhy-päivään sopii hyvin myös hyvinvointiluento, ravitsemusluento tai henkilökohtainen kuntokartoitus, josta on hyvä jatkaa vireämpään elämään. Tutustu luentoihin.

Vai haluatko hemmotella makuaistejasi tai saada luksusta päivääsi? Kartanon Viinitastingissä Sommelier kertoo viinin perusominaisuuksista ja esittelee erilaisiä viinejä. Muita vaihtoehtoja ovat mm. Cocktail-kurssi, Kokkikoulu tai Tarinaa kartanon kiehtovasta historiasta.
Tutustu elämysohjelmiin

Kauneushetkiä ja kylpylähoitoja

Kauneushetkissä saat hyviä meikkaus- ja ihonhoitovinkkejä Spa Studiossa. Kylpylän hemmotteluhuone sopii pienemmille ryhmille ja siellä voitte nauttia yhdessä porekylvyistä ja hieronnoista. Tutustu kylpylähoitoihin.

Rantasaunat ja hemmottelevat porekylvyt

Hirsi- ja tupasaunat meren rannalla tarjoavat mahdollisuuden saunoa omassa rauhassa 10-40 henkilön ryhmille. Pulahda mereen uimaan tai nauti porepaljusta tähtitaivaan alla.
 

Haikon asiantuntijaluennot virkistyspäivän ohjelmaksi

Hyvinvointi-luennoista ja tietoiskuista mm. hyvästä unesta, virkistävästä ravinnosta, liikunnan merkityksestä, jne.

Tutustu luentoihin

Merellisiä aktiviteettejä

Kesällä kannattaa myös nauttia raikkaasta meri-ilmasta. Haikon Kartano sijaitsee aivan meren rannalle, joten risteilylle lähdetään vaivattomasti Haikon omasta laivalaiturista. Tutustu myös alueen karttaan.

 

Ota yhteyttä ja varaa