Majoittuminen uudistuneessa Haikon kylpylässä ja sen uusissa ja moderneissa Deluxe-huoneissa tarjoaa henkeäsalpaavan merinäköalan ja kaikki mukavuudet. Kylpylähotellin Deluxe-huoneisiin mahtuu hyvin esim. 4-henkinen ystäväporukka majoittumaan. Huoneista on suora kulku allasosastolle, mikä takaa äärimmäisen helpon oleskelun kylpylässä. Tässä siis hyvä idea pienelle naisten irtiotolle tai vaikkapa polttareille.

UUDISTUNUT ALLASOSASTO

Allasosastolla on mukava oleskella yhdessä ja erikseen. Saunapolun varrelta löytyvät perinteiset löylyhuoneet sekä upouudet höyry-infrapuna- ja aromisauna. Infrapunasauna vähentää stressiä, väsymystä, päänsärkyä, vähentää selluliittia, parantaa aineenvaihduntaa, lievittää lihaskipua ja polttaa kaloreita. Sopii siis erinomaisesti meille naisille!

Eukalyptusaromilta tuoksuvassa saunassa on helppo hengittää. Sauna kohottaa mielialaa, rentouttaa, piristää aineenvaihduntaa ja avaa hengitysteitä. Ihanaa, kuulostaa niin hyvältä!

Turkissa höyrysauna eli hamam on ollut käytössä tuhansia vuosia ja tuonut kielenkäyttöön ilmaisun ” turkkilainen sauna”. Sauna auttaa keräämään voimia, palautumaan päivän jännityksistä ja rentoutumaan. Täydellistä!

Uudet elämyssuihkut, jotka sijaitsevat myös allasosastolla, riemastuttavat ja ihastuttavat sade- valo- ja ääniefekteillä ja porealtaaseen on luonnollisesti pakko päästä.

TILAUSSAUNAT MEREN RANNALLA

Naisryhmillä on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa myös hirsisaunalla ja tupasaunoilla. Suomalainen saunatila räsymattoineen ja pirttipöytineen kauniin saaristomaiseman kera takaa rentouttavan illan jopa 12 hengelle. Palju on myös mahdollista varata, jos meren vilvoittava syli ei houkuttele.

SPA STUDION HEMMOTTELUKURSSIT

Supernaiset voivat varata itselleen erilaisia mukavia hoitohetkiä Spa Studiossa, ryhmähoitotilassa. Kylpytakit päällä voi hoitohetkien lomassa nauttia kuplivaa ja jotain purtavaakin, jos pikkunälkä yllättää. Meikkikurssilla oppii meikkauksen salat, tekniikat ja värien käytön. Ihonhoitohetkessä hoidetaan herkkää hipiää ihanilla tuotteilla ja opetellaan ihonhoidon perusasiat ja käsienhoitokurssilla hemmotellaan käsiä erikoishoitotuotteilla ja lakataan kynnet oikeaoppisesti.

YKSILÖHOIDOT RENTOUTTAVAT

Ihanat ja superhemmottelevat yksilöhoidot takaavat kaikille rauhallisen ja rentouttavan hetken kosmetologien ja hierojien hellässä huomassa. Yksilöhoitoja on mahdollisuus valita laidasta laitaan; rentouttavista hoidoista tehokkaisiin laitehoitoihin ja kaikkea siltä väliltä. Hoitojen ja hierontojen jälkeen voi rentoutua ja nautiskella saman käytävän varrelta löytyvässä lepotilassa.

HAIKON HUIPPUKYLMÄ PITÄÄ KOKEA!

Pakkaselämys Haikon uudessa Huippukylmä-kabiinissa on ehdottomasti koettava. Tilaan mahtuu mainiosti pienellä porukalla, joten tsemppikaverit ovat siis mukana! Kylmä on perinteinen koko kehon hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivun lievitykseen. Huippukylmä sopii henkilöille, jotka kärsivät esim. unihäiriöistä, stressistä, atooppisesta ihosta ja erilaisista kiputiloista, kuten reumasta. Pakkasen jälkeen on lopputuloksena kokonaisvaltainen rentoutuminen ja mielihyvän tunne.

ETKOT, JATKOT TAI VIRKISTÄYTYMISTÄ SPA LOUNGESSA

Saunomisen, kylpemisen ja hoitojen lomassa on ihana nauttia virvoittavia juomia/drinkkejä uudessa Spa Loungessa, joka on kuin oman kodin mukava olohuone. Sisustuksessa löytyy elementtejä läheisen merenrannan peruselementeistä; kaisloista, kelohongista ja sileistä hiekkakivistä. Tunnelma on äärimmäisen rentouttava.

Kuplivien ja drinkkien jälkeen tekee yleensä erittäin hyviä ostopäätöksiä , joten Spa Shopissa kannattaa piipahtaa. Myymälä tarjoaa laadukkaita tuotteita kosmetiikasta huippumuotiin, koruihin, laukkuihin, asusteisiin ja Brunbergin herkkuihin. Tuliaiset on helppo hankkia… ilman täyttä Haikon paperikassia ei tästä myymälästä kannata lähteä pois!

ILLALLINEN KARTANOSSA KRUUNAA ILLAN

Illan kruunaa tietenkin upea illallinen itse päärakennuksessa eli Kartanossa. Herkullinen ruoka täydellisen viinin kera takaa erittäin onnistuneen hemmotteluillan tai viikonlopun supernaisille!

Tutustu DeLuxe-huoneisiin
A la Carte menu
Hotellitarjoukset
Oheisohjelmia ryhmille