Hyppää pääsisältöön

Ohjatut liikuntatunnit Haikon Kylpylässä, Porvoossa

Vastuullisena liikuntapalveluiden tarjoajana olemme Porvoon kaupungin antaman suosituksen vuoksi peruneet 19.10.2020 alkaen tämän syksyn osalta kaikki sisällä pidettävät ryhmäliikuntatuntimme. Pahoittelemme tilannetta.

Haikon kuntosali on edelleen auki ja suosittelemme kuntoiluun ohjattua Mover Basic Outdoor -tuntia tai Haikon luontopolkuja ja pururataa.

Jumppakortteja voi tilapäisesti käyttää myös kuntosalikäyntiin, ja niiden voimassaoloaikaa siirretään automaattisesti niin pitkä ajanjakso, kun liikuntatunnit ovat tauolla.

Tutustu liikuntamahdollisuuksiin
Tutustu Haikon tapahtumakalenteriin

Liikuntaa ulkona 

7.-28.11.2020

La klo 16-16.50 Mover Basic - Outdoor™ 

Monipuolinen, kaiken kuntoisille ja -ikäisille sopiva ulkojumppatunti. Tunnilla on tarkoitus vahvistaa koko kehoa tasapuolisesti sekä nostaa sykettä sen verran, että saadaan hyvä hiki virtaamaan! Tämä reipas ja tehokas tunti koostuu alkulämmittelystä, harjoitusosuudesta sekä loppuvenyttelystä. Tervetuloa treenaamaan turvallisesti raikkaassaa ulkoilmassa!

 

Hinta:

  • Hotellissa majoittuvat: 6 €/kerta
  • Muut asiakkaat 11 €/kerta tai 10 kerran kortti 100 €

Maksutavat: Liikuntapalveluiden maksuun käyvät tavallisten maksuvälineiden lisäksi kaikki liikuntasetelit, E-passi, Smartum e-kortti sekä Edenred-maksukortti.
Huom! Kylpylähoitoja ja hierontaa ei voi maksaa näillä maksutavoilla.