Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartano tarjoaa yhteistyössä Aestheticsin - Plastic surgery centerin kanssa esteettistä kauneudenhoitoa ilman kirurgiaa. 

Ilmettä voidaan piristää ja ikääntymisestä aiheutuvia muutoksia voidaan korjata ja ennaltaehkäistä tehokkaasti. Hoidoissa käytettävät laitteet ovat turvallista huipputeknologiaa, ja lopputulos on luonnollinen. Hoidot on tarkoitettu niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat tehokkaita tuloksia.

Hoidosta riippuen hoidon tekijänä toimii sairaanhoitaja tai kosmetologi. Tarvittaessa konsultoimme plastiikkakirurgian erikoislääkäriä.

Aesthetics'in esteettisiin hoitoihin on omat varaus- ja peruutusehdot, tutustu niihin TÄSTÄ

Esteettiset hoidot ja hinnat tästä

 

Varaukset ja lisätietoa: 

 

FRX SmartPulse -laser

FRX SmartPulse -laser hyödyntää huippumodernia laserteknologiaa. Tämä ainutlaatuinen menetelmä on kehitetty lähinnä kasvojen ihomuutosten hoitamiseen, mutta sen avulla voidaan hoitaa myös muiden kehon alueiden ihomuutoksia. Menetelmän monipuolisten mahdollisuuksien ansiosta jokainen hoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan iholle optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Laser aktivoi ihon omat korjaus -ja paranemismekanismit samalla tuottaen kollageenia, jolloin ihon uudistuminen, nuorentuminen ja kiristyminen käynnistyvät luonnollisesti. Lisäksi FRX-laserhoito sopii erinomaisesti myös arpien, kuten aknearpien hoitoon.

Täyteaine- ja botuliinihoidot

Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota on ihon kudoksissa luonnostaan. Sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä, samalla kosteuttaen ihoa sisältäpäin käsitellyllä alueella. Käytössämme on laadukkaat ja tutkitusti turvalliset hyaluronihappopohjaiset täyteaineet; Juvederm ja Teosyal. 

Botuliinihoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärysryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin on todettu auttavan myös jännityspäänsärkyyn (migreeniin) sekä bruksismiin (hampaiden liikapurentaan) ja liikahikoiluun.

Motus-karvanpoistot 

Teemme ihokarvojenpoistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Deka Motus Ax -laserlaitteella. Laserlaitteen toiminta perustuu laservalon imeytymiseen karvan väripigmenttiin. Valkoisiin ja värittömiin karvoihin lasersäde ei tehoa. Lasersäde kuumentaa karvan ja tuhoaa karvatupen, jolloin karvankasvu käsitellyltä alueelta loppuu. Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja tulee tehdä keskimäärin 6-12 kertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu olemassa olevan karvan määrästä ja laadusta.

Tatuoinnin poistot

Teemme tatuoinnin poistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Q_switched Terra –laserlaitteella, jolla voimme poistaa kaikkia värejä valkoista lukuun ottamatta. Tatuoinninpoisto on aina yksilöllinen prosessi. Laser tarttuu tatuoinnin väripigmenttiin, jolloin tatuoinnissa käynnistyy värin pilkkoutuminen pienemmiksi partikkeleiksi. Aineenvaihduntasi kuljettaa pilkkoutunutta väriainetta pois kehosta. Värin poistuminen tapahtuu kerroksittain. Täydellinen tatuoinninpoisto vaatii keskimäärin 6-12 hoitokertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu käytetyn värin määrästä, laadusta, väriaineen syvyydestä sekä omasta aineenvaihdunnasta.