Plastic surgery center Haikko

Esteettiset hoidot

Haikon Kartano tarjoaa yhteistyössä Aestheticsin - Plastic surgery centerin kanssa esteettistä kauneudenhoitoa ilman kirurgiaa.

Turvalliset, esteettiset toimenpiteet nyt Porvoosta

Ikääntymisestä aiheutuvia muutoksia voidaan korjata ja ennaltaehkäistä tehokkaasti. Hoidoissa käytettävät laitteet ovat turvallista huipputeknologiaa, ja lopputulos on luonnollinen. Hoidot on tarkoitettu niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat piristystä ulkonäköön ja tehokkaita tuloksia.

Botox Haikossa
BOTULIINIHOIDOT

Botuliinihoidot soveltuvat kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärysryppyjen ehkäisemiseen sekä kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin on todettu auttavan myös jännityspäänsärkyyn (migreeniin) sekä bruksismiin (hampaiden liikapurentaan) ja liikahikoiluun.

Laserhoidot kasvot Haikko
FRX SMARTPULSE -LASER

Tämä ainutlaatuinen laserteknologia on kehitetty mm. kasvojen ihomuutosten hoitamiseen, mutta muidenkin kehon alueiden ihomuutosten hoitamiset ovat mahdollisia. Hoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ihollei. Laser aktivoi ihon omat korjaus -ja paranemismekanismit samalla tuottaen kollageenia. Näin ihon uudistuminen ja kiinteytyminen käynnistyy luonnollisesti. Sopii myös arpien, kuten aknearpien hoitoon.

Täyteaineet Haikossa
TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota on ihon kudoksissa luonnostaan. Aine kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä, samalla kosteuttaen ihoa sisältäpäin. Käytössämme ovat laadukkaat ja tutkitusti turvalliset aineet; Juvederm ja Teosyal. 

Tatuoinninpoisto Haikossa
TATUOINNIN POISTOT

Tatuoinnin poistot markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Q_switched Terra –laitteella, jolla voi poistaa kaikkia värejä (paitsi valkoinen). Laser tarttuu tatuoinnin väripigmenttiin, jolloin tatuoinnissa käynnistyy värin pilkkoutuminen pienemmiksi partikkeleiksi. Aineenvaihdunta kuljettaa väriainetta pois kehosta. Värin poistuminen tapahtuu kerroksittain, joten yleensä vaaditaan n. 6-12 hoitokertaa. 

Karvanpoisto Haikossa
KARVANPOISTOT 

Teemme ihokarvojenpoistoja markkinoiden tehokkaimmalla ja turvallisimmalla Deka Motus Ax -laserlaitteella. Laserlaitteen toiminta perustuu laservalon imeytymiseen karvan väripigmenttiin. Valkoisiin ja värittömiin karvoihin lasersäde ei tehoa. Lasersäde kuumentaa karvan ja tuhoaa karvatupen, jolloin karvankasvu käsitellyltä alueelta loppuu. Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja tulee tehdä keskimäärin 6-12 kertaa.

Plastic surgery center Haikko
COG-LANGAT

COG-langoilla voi upeasti tehdä erilaisia kasvojen alueen kohottavia toimenpiteitä.
COG-langoissa on väkäsiä, jotka kiinnittyvät kudokseen. Kun lankoja nostetaan, myös piirteet nousevat. Väkäslangoilla voidaan tehdä reilusti suurempia kohotuksia kuin mesolangoilla.

Ammattilaisen tekemät hoidot

Hoidon tekijänä toimii aina koulutettu sairaanhoitaja. Tarvittaessa konsultoimme plastiikkakirurgian erikoislääkäriä.

Tutustu Aestheticsin varaus- ja peruutusehdoihin

 

VARAUKSET JA LISÄTIETOA: 
puhelimitse 09 6150 0399
sähköpostitse info@plasticsurgery.fi