Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartano tarjoaa esteettistä kauneudenhoitoa ilman kirurgiaa. Hoidoissa käytettävät laitteet ovat suomalaista huipputeknologiaa.

Ikääntymisestä aiheutuvia muutoksia voidaan korjata ja ennaltaehkäistä tehokkaasti mm. Hifu-ultraäänihoidolla saadaan tuloksia turvallisesti ja lopputulos on luonnollinen.
Haikko Osamaksu - maksamalla  erissä saat hoidoille jopa 24 kk maksuaikaa!

Varaa esteettinen laitehoito

Hifu-kasvojenkohotus

Ihoa kiinteyttävän Hifu-hoidon teknologia perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen. Hifu-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja kiinteyttää kudosta.

Mihin hoito sopii

Se sopii erittäin hyvin esimerkiksi roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat tehokkaita tuloksia. Yhdellä hoitokerralla (kesto 45 min) saa jo tehokkaita tuloksia, jotka alkavat näkyä muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito voidaan toistaa kaksi tai kolme kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein.

Haikon blogi HIFU-kasvojenkohotuksesta

HIFU-vartalohoidot

Vartalon HIFU-hoidot on tarkoitettu rasvan- ja selluliitin poistoon vaikeammilta alueilta, kuten pakarat, reidet, allit sekä vatsan alueen viimeistely. Eroaa kasvon alueen hoidosta siten, että laitepäässä on enemmän ultraäänipisteitä ja laitteen teho menee kasvohoitoa syvempiin kerroksiin. Näin voidaan hoitaa tehokkaasti laajempia alueita.

Cryolipo-hoito vartalolle

Vartalonmuokkaukseen ja selluliitin vähentämiseen erikoistuneessa Cryolipo-hoidossa poistetaan itsepäisiä, paikallisia rasvasoluja jäädyttämällä. Hoidossa rasvasolut jäätyvät ja kristallisoituvat muita ympäröiviä soluja nopeammin ja korkeammassa lämpötilassa - rasvasolut kuolevat ja niiden sisältämä rasva pilkkoutuu lipideiksi.

Kolmivaiheinen rasvanpolttohoito

Cryolipo-hoito on kolmivaiheinen rasvanpolttohoito. Ensimmäisessä vaiheessa rasvasolut pehmennetään laseroinnilla (10 min), toisessa vaiheessa rasvasolut rikotaan jäädyttämällä (50 min) ja viimeisessä vaiheessa loput rasvasolut tuhotaan kavitaatiolla (5 min) ultraäänen avulla.

Mihin hoito sopii

Cryolipo-hoito sopii erinomaisesti itsepäisten, paikallisten rasvanmuodostomien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisille henkilöille. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista. 2-3 hoitokertaa vastaa perinteistä rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin 2 kk kuluttua, sillä jäätyneiden ja rikottujen rasvasolujen liukeneminen jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen.

Haikon blogi: Eroon rasvasoluista!

Pro White –hampaiden valkaisu

Valkeat hampaat viestivät hyvinvoinnista ja antavat huolitellut ja nuorekkaan ilmeen. Hampaiden valkaisu Pro White -valkaisumetodilla perustuu CTN:n kehittämään soodapohjaiseen valkaisugeeliin, jolla saadaan hampaat valkaistua tehokkaasti ja hellävaraisesti. Pro White -hoito ei kuluta kiillettä, rasita ikeniä eikä siinä käytetä vetyperoksidia tai muita syövyttäviä aineita.

Helppo hoitoprosessi

Hoitoprosessi on helppo ja turvallinen eikä aiheuta kipuja. Hoitoon tullessa suositellaan, että asiakas on pessyt hampaansa ja erinomaisen lopputuloksen saamiseksi suositellaan hammaskiven poistoa ennen valkaisua. Suu huuhdellaan vielä vedellä ennen hoidon aloittamista.

Kaksi tuntia hoidon jälkeen ei suositella ruokailua, ja 24 h hoidon jälkeen ei saisi syödä tai juoda värjääviä aineita esim. kahvi, tee, punajuuri, chili, curry tai punaviini.

Hoidon voi uusia n. 3 kk kuluttua edellisestä hoidosta.  Hoidon kesto on noin 30 min.