Hyppää pääsisältöön

Tunnelmallisessa tilassa voit seurustella ystävien tai työporukan kanssa ja nauttia samalla hemmottelevista hoidoista yhdessä. Erinomainen ohjelma esimerkiksi polttareihin tai perhejuhliin suvun naisten hemmotteluhetkeksi!

Hoitohinnat sisältävät päivän smoothien tilaan tarjoiltuna ja ylellisen poreammeen käytön veloituksetta, kun hoitoja varattuna vähintään kolme  (kylpy norm. 75 €/hlö).
Samasta hoidosta voi nauttia 2 henkilöä yhtä aikaa ja tila on ryhmän käytettävissä hoitojen jälkeen vielä 30 minuuttia. Tila soveltuu 3-8 henkilön ryhmille.

SPA HEMMOTTELUHUONE 2018

MA-PE
Hinta/hlö
LA-SU
Hinta/hlö
Hartioita lämmittävä savipakkaus ja rentouttava jalkojen hieronta 30 min   75 € 83 €
Käsiä pehmentävä & kosteuttava naamio sekä jalkojen rentouttava hieronta 30 min 75 € 83 €
Klassinen niska-hartiahieronta 30 min  75 € 83 €
Rentouttava päänhieronta 30 min  75 € 83 €

 

Varaa hoitojen lomaan hemmotteluhuoneeseen kuplivaa juotavaa ja hedelmiä.
Esimerkiksi
Talon kuohuviini 1/2 pl  24 €
Talon kuohuviini 1/1 pl  50 €
Hedelmälautanen 5 € /hlö

SPA ETIKETTI & MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoitetut hoitoajat sisältävät pukeutumiseen tarvittavan ajan. Toivomme Teidän saapuvan ajoissa ennen hoidon alkua, myöhästyessänne joudumme lyhentämään hoidon kestoa. Hoitoaikaa varatessanne muistakaa mainita, mikäli Teillä on jokin sairaus, allergia, käytätte lääkitystä tai olette raskaana. Alan yleisen käytännön mukaisesti, emme vastaa hoitotuotteiden mahdollisesti aiheuttamista allergisista tai ärsytysreaktioista. Hoitoja on saatavilla maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä hoitoja saatavilla  ennakkovarauksella vain majoittuville asiakkaille. Juhlapyhinä Pe-Su hinnat. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hoitojen peruutukset kuluitta viimeistään 2 vrk ennen varattua hoitoaikaa. Sen jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.
Hoidot maksetaan paikan päällä, Haikko hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Tutustu myös Haikko Osamaksuun.