Kasvohoito Relax Center Haikko

Hoitotarjoukset

Nettivaraajille ja kanta-asiakkaille tarjouksia kylpylähoidoissa. Tutustu Relax Center Haikon hoitotarjouksiin ja katso vapaat hoitoajat netistä. Varmista hemmotteleva elämys varaamalla ajoissa!

voimassa, kun teet varauksen suoraan netistä

KESÄN HOITOTARJOUS
Body Polish Treatment 90 min 99 € (norm. 140 €)
Hoito saatavilla arkisin ma-pe. Tarjous on voimassa 31.8.2024 saakka.

Relax Rituals ylellinen vartalohoito virkistää ja syväkosteuttavaa vartalon ihoa. Hoito sisältää kaksoiskuorinnan (kuivakuorinta ja kemiallinen), syväkosteuttavan vartalonaamion imeytyksen koko vartalolle hierovin liikkein. Vartalohoito saa kehon aineenvaihdunnan liikkeelle, siloittaa ja kosteuttaa ihoa ja tämän vuoksi iho näyttää myös tasaisemman väriseltä.  Hoidon jälkeen keho on rentoutunut ja iho tuntuu samettisen pehmeältä. 

LAPPI-HOITOTARJOUS
Touch of Forest back massage 45 min 69 € (norm. 75 €)
Hoito saatavilla arkisin ma-pe. Tarjous on voimassa 31.8.2024 saakka.

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Hoito alkaa Lapinrummun rummutuksella, tunnet vaipuvasi hoitopetiin ja samalla rentouttava musiikki valtaa hoitohuoneen.
Rentouttava hierontahoito selälle. Hoito aloitetaan selän suola-mänty kuorinnalla. Tämän jälkeen selkä sekä niska-hartia alue hierotaan rennoksi havupuiden eteerisiä öljyjä soveltaen. Ihana metsäinen ja maadoittava hoito.

varAA

Oletko jo Relax Centerin kanta-asiakas?

Kanta-asiakkaille hyviä tarjouksia Relax Center Haikko -hoitolassa. Liity kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä hoitoetuja. Relax Centerin hoidot eivät oikeuta Lapland Hotels Clubin pisteisiin tai jäsenetuihin.

Kysy lisätietoa Relax Centerin hoitovaraamosta sähköpostitse haikko@relaxcenter.fi TAI puhelimitse 0400 980 081.

 

Spa Shop myymälässä kausitarjouksia

Kylpylähotellissa sijaitsevassa Spa Shop'ssa löytyy myös hyviä tuotetarjouksia joka kuukausi. Piipahda vierailusi yhteydessä myymälässämme shoppailemassa!