Hyppää pääsisältöön

Kokkikoulua, viininmaistelua, kartanotarinoita, magiaa ja merielämyksiä. Haikon ryhmäohjelmat tarjoavat kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa!

ELÄMYSOHJELMAT 2018

COCKTAIL-KURSSI 380 €/6 hlö, 500 €/10 hlö, 800 €/20 hlöä
Hanki käyttöä baarikaapillesi asiantuntijan opastuksella ja aloita ilta Kartanon baarissa cocktailien merkeissä! Opit mm. perusainesten eroja ja voit hyödyntää näitä tietoja loihtiessasi drinkkejä kotioloissa. Cocktail-kurssi sisältää tietoa ja maistelua 3 erilaisesta ginistä, 2 cocktailin valmistuksen pareittain ja lisäksi baarimestarimme näyttää 4 täydellisen cocktailin valmistuksen. Sopii 6-20 henkilön ryhmille ennen illallista ja toimii hyvin aperitiivina.  Kesto 1,5h.
KOKKIKOULU 1440 €/ryhmä (maksimi 20 hlöä) +  3-ruokalajin menu ja viinit alkaen 100 €/hlö
Kokkaa herkkuja yhdessä Haikon keittiömestarin ja hyvän porukan kanssa Villa Haikossa! Nauti ruoasta, hyvästä viinistä ja opi onnistumaan hellan ääressä. Keittiömestari ottaa ryhmän komentoonsa ja ohjeistaa illallisen valmistuksen reseptistä esillepanoon. Hovimestari esittelee ja maistattaa illan viinit, tarjoilijamme opastaa kattamisessa ja tarjoilussa. Erinomainen tapa viettää iltaa! Kesto noin 5 tuntia.
VIINITASTING 750 €/10-30 hlön ryhmä + viinit alkaen 22 €/hlö
Viinitasting sopii yhtä hyvin hyödylliseksi oppitunniksi kuin hilpeäksi illan viihteeksikin. Sommelier kertoo viinin perusominaisuuksista ja esittelee 5 erilaista viiniä. Maistellaan ja keskustellaan. Saat tietoa, joka auttaa hyvän ruuan ja viinin yhdistämisessä olet sitten kotikokkina tai yrityksesi tilaisuuden isäntänä. Tastingin teema voidaan muuttaa ryhmän mukaan. Kesto 1,5 tuntia.
ELÄMÄÄ HAIKOSSA kartanonrouva Emilie von Etterin kertomana 22 €/hlö
1800- ja 1900-lukujen vaihteessa Kartanossa vietettiin vilkasta seuraelämää ja täällä kävi runsaasti Suomen tieteen ja taiteen merkkihenkilöitä von Ettereiden vieraina. Tästä ajasta, elämästä, ihmisistä ja kummituksestakin teille kertoo Arja Rajakaltio Emilie von Etteriksi eläytyen.  Tarinan kesto noin 30 min. sisältäen leivoskahvit tai kuohuviinicocktailin. 
HAIKON KARTANON HISTORIAA JA NYKYPÄIVÄÄ 20 €/hlö
Kartanon kiehtova historia alkaa jo 1300-luvulta, jolloin sen omisti Viipurin dominikaaniluostari. Omistajat ovat vaihtuneet ja rakennukset palaneet, mutta uusi, entistä komeampi rakennus on aina noussut tälle luonnonkauniille paikalle. 1965 Leo ja Satu Vuoristo ostivat Haikon kartanon ja  avasivat sen ovet mittavien kunnostustöiden jälkeen Suomen ensimmäisenä kartanohotellina vuonna 1966. Tarinan kesto noin 15 minuuttia. Hinta sisältäen leivoskahvit tai kuohuviinicocktailin.
EDELFELTIN JALANJÄLJILLÄ 20 €/hlö
Albert Edelfelt on yksi merkittävimmistä suomalaisista taidemaalareista ja taide-elämän vaikuttajista. Edelfelt syntyi Porvoossa v.1854. Taiteilijavuosistaan hän vietti suurimman osan Pariisissa, mutta palasi joka kesä kotiseudulleen Porvooseen ja Haikkoon, jossa maalasi yli 200 tunnetuinta työtään. Haikon Kartanon Keltaisessa Salongissa tutustutaan Albert Edelfeltin kiehtovaan persoonaan, elämään ja teoksiin. Kesto 30–40 min. sisältäen Edelfelt-cocktailin.
EDELFELTIN ATELJEEMUSEO 5 €/hlö, vähintään 10 hlön ryhmät 4 €/hlö 
Taidemaalari Albert Edelfelt rakennutti itselleen ateljeen vuonna 1883. Vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Haikon Kartanosta sijaitsevassa viehättävässä ateljeemuseossa Edelfelt maalasi 24 kesänä. Museon läheisyydessä, Haikon rannassa ja näköalakalliolla on Edelfeltin töiden jäljennöksiä oikeilla paikoillaan. Ateljeemuseo on avoinna kesäaikaan tiistaista sunnuntaihin: 15.-31.5. klo 10-14, 1.6.-31.8. klo 10-16, 1.-15.9. klo 10-14. Avausmaksu aukioloaikojen ulkopuolella 50 €. Ryhmistä ennakkovaraus.
TAIKASHOW  alkaen 750 € 
Taikuri Kimmo Erkkilän viihdyttävä lähi- ja näyttämötaikuus sopii sekä cocktailtilaisuuksiin että juhlaillallisille. Hän on taikonut itsensä jopa ravintolataikuuden SM-kisoissa kärkisijoille.
NOORA KARMA SHOW  alkaen 1800 € 
Kansainvälisestikin tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti Noora Karma hämmästyttää taidoillaan.  Show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, magiaa, mentalismia, mielentaikuutta, hypnoosia ja musiikkia. Hän käyttää ohjelmanumeroissaan aktiivisesti yleisöä ja tekee tapahtumasta varmasti ikimuistoisen ja josta puhutaan vielä pitkään! Kesto kesto 2 x 20 min TAI 1 x n 30 – 45 min.
FINNYWOOD – OMA ELOKUVA alkaen 91 €/hlö
Heittäytykää  elokuvantekijöiksi ja päästäkää luovuus orti! Valitsette ryhmille ohjaajat, glamouria näyttämölle sekä pelisilmääkameran taakse. Todellista tiimityötä tähtien kanssa- ja tähtiä ovat kaikki! Ryhmän tehtävä saada mainosfilmi, seikkailuelokuva tmv. purkkiin josta tuottajamme leikkaa elokuvat ja tekee niistä lopuöllisen version. Kesto 2-3 tuntia. 
MERIELÄMYKSET
Virkisty saaristossa ja merellä. Haikon omasta venelaiturista pääset kauniiseen lähisaaristoon, Porvooseen tai vaikkapa Helsinkiin.
Nouse nostalgisen risteilyaluksen kyytiin, koe vauhdin hurmaa nopeilla rib-veneillä tai lähde kalastusretkelle kokeneiden kalastusoppaiden kanssa.  Vai haluatko palkita ryhmääsi tasokkaalla charter-risteilyllä? Kesto 1-5 tuntia valitun risteilyn mukaan. Hinta reitin ja sopimuksen mukaan. Toteuttajina varustamo J.L.Runeberg, Saaristolinja ky, Fishing Lords oy, Seikkailulaakso, ym. luotettavat Haikon yhteistyökumppanit.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat voimassa v.2018 vähintään 10 henkilön ryhmille.

Lisätietoa ja varaukset

Haikon myyntipalvelusta myynti@haikko.fi tai puh.019-576 0360