Nordic Fish & Wine Villa Haikossa

Kesäkuun Nordic Fish & Wine -ilta Villa Haikossa meren rannalla
Haikon Kartanon viini-iltojen jo yli kymmenen vuotta kestänyt huikea suosio jatkuu!
Kesäkuun 9. päivänä 2023 kartanon rantahuvila Villa Haikossa vietetään todellista gastronomian juhlaa Haikon keittiömestarien ja vierailevien keittiömestareiden seurassa. Nordic Fish&Wine on rento gastrominen ilta jossa vierailevat ja oman talon keittiömestarit esittelevät signature annoksiaan. Viinipastori Juha Rantala kertoo tilaisuuteen valitsemistaan viineistä ja niiden taustoista sekä mukana myös Kråkö Bryggerin edustajia kertomassa Haikko Pilsistä ja panimosta.
Illan aikana arvotaan Icelandair'in 500 euron matkalahjakortti iltaan osallistujien kesken.
Tänä vuonna vieraaksemme saapuu Islannnista keittiömestari Mónika Fis Gunnarsdóttir valmistamaan islannin nieriää. Mónika työskentelee yhdessä Reykjavikin tunnetuimmista ravintoloista Apotekissa. Osterin avauksen Suomen mestari Johann Schlag avaa ruotsalaisia Havsundetin ostereita ja tarjoilee niitä erilaisilla kastikkeilla. Nicklas Grundström valmistaa palkitusta Lagerbladin kalamurusta kala tacoja. Suklaamestari Jussi Nieminen valmistaa ranskalaisen suklaatalon Valrhonan suklaasta maukkaan jälkiruuan. Omat keittiömestarimme kattavat saaristolaispöydän paikallisista tuotteista, silakkaa Pellingistä, lohta Loviisasta ja muita erikoisuuksia.
Ulkona savustamme paikallista ylämaan karjan rintaa ja keittelemme simpukoita.
Nyt kannattaa varmistaa mukanaolo tässä supersuositussa kulinaarisessa illassa varaamalla pöytä heti! Kaunis merenrantahuvila luo upeat puitteet illalle.
Illan sponsorina:
