Frisbeegolf Haikossa

Välinevuokrat

Vietä mukava hetki pelaten frisbeegolfia, padelia ja muita puistopelejä Haikon upeassa merenrantapuistossa. Tai vuokraa pyörä ja tee retki idylliseen vanhaan Porvooseen.

Haikon välinevuokrat v. 2022

Multigolf / Frisbeegolf

Haikon Kartanon puistossa on 9-väyläinen multigolf-rata. Multigolf on hauska laji, joka soveltuu kaikille. Multigolfissa voi pelata 1-3 eri lajia: jalkapallogolfia, puistogolfia ja/tai frisbeegolfia.

Pienet seurueet voivat suorittaa multigolfissa radan käyttämällä kaikkia kolmea pelivälinettä ja suorittamalla yhdeksän väylää läpi kullakin pelivälineellä. Kun taas isommille ryhmille valitaan ennakkoon yksi peliväline/ryhmä (katso ryhmäohjelmat).

Pelimaksu ja välineet vuokrataan kylpylähotellin vastaanotosta. Pelaaminen sallittu myös omilla välineillä ratamaksun maksaneille.

Ratamaksut sisältäen pelikortin

  • Kertamaksu 5 €/hlö sis. maks. 3 pelikierrosta
  • Sarjakortti 45 €/10 krt
  • Kausikortti 50 €/kortti (kausikortti on henkilökohtainen)

 

Välinevuokrat:

  • Golfmaila + tennispallo 5€
  • Jalkapallo 5€
  • Frisbee 5€
  • vuokravälineet palautetaan pelin jälkeen kylpylähotellin vastaanottoon.

 

 

Kartano Padel

Kartanopuistossa on Kartano Padel -ulkokenttä, jonka varaukset ja maksu tehdään Playtomic:in (mobiilisovellus) kautta. Kentän "Padel-kojusta" voit myös vuokrata mailoja ja ostaa palloja mobilepay'llä. Pysäköi autosi hotellin isolle parkkipaikalle ja jatka kävellen kartanolta mäkeä alaspäin johtavaa kävelytietä noin 200m. Kenttä sijaitsee kävelytien oikealla puolella ja Haikko-areenan vieressä (huom. pelikentän vieressä ei pysäköintimahdollisuutta). Kentän vuokrauksesta ja ylläpidosta vastaa Haikon yhteistyökumppanina Kartano Padel Oy.

Pelihinnasto


Polkupyörät

10 € / ½ päivää
15 € / koko pvä

Pyörien vuokraus kylpylähotellin vastaanotosta.


Muut välineet ja vetäjä

Kävelysauvojen vuokraus ja palautus kylpylähotellin vastaanottoon: 
vuokra 5 € /2 h

Pelivälineet kuten mm. mölkyt, sulkapallo, koripallo, lentopallo 5 € /peliväline. Vuokraus ja palautus kylpylähotellin vastaanottoon.

Jos haluat Haikon vetäjän mukaan opastamaan, pyydä tarjous ohjatusta pelitunnista myyntipalvelusta.