Talvilomalla perhe4 Haikossa

Välinevuokrat

Laske talvella pulkalla kartanon mäki tai vielä kesällä mukava hetki pelaten frisbeegolfia, padelia ja muita puistopelejä Haikon upeassa merenrantapuistossa. Tai vuokraa pyörä ja tee retki idylliseen vanhaan Porvooseen.

Haikon välinevuokrat v. 2022

Pulkat, hiihto- ja lasketteluvälineet

Lumisena talvena voit vaikka laskea pulkalla kartanon mäkeä alas. Löydät pulkkia kartanon vierestä odottamassa laskijoita. Pulkat lainattavissa ilmaiseksi hotellivieraille.

Hiihto- ja lasketteluvälineitä vuokrattavissa Porvoon Kokonniemen liikuntakeskuksesta (noin 4km Haikosta), jonka ympäristössä talvisin hyvät, valaistut hiihtoladut ja laskettelurinteet. Lisätietoa löydät täältä.

 

Multigolf / Frisbeegolf

Haikon Kartanon puistossa on 9-väyläinen multigolf-rata. Multigolf on hauska laji, joka soveltuu kaikille. Multigolfissa voi pelata 1-3 eri lajia: jalkapallogolfia, puistogolfia ja/tai frisbeegolfia.

Pienet seurueet voivat suorittaa multigolfissa radan käyttämällä kaikkia kolmea pelivälinettä ja suorittamalla yhdeksän väylää läpi kullakin pelivälineellä. Kun taas isommille ryhmille valitaan ennakkoon yksi peliväline/ryhmä (katso ryhmäohjelmat).

Pelimaksu ja välineet vuokrataan kylpylähotellin vastaanotosta. Pelaaminen sallittu myös omilla välineillä ratamaksun maksaneille.

Ratamaksut sisältäen pelikortin

  • Kertamaksu 5 €/hlö sis. maks. 3 pelikierrosta
  • Sarjakortti 45 €/10 krt
  • Kausikortti 50 €/kortti (kausikortti on henkilökohtainen)

 

Välinevuokrat:

  • Golfmaila + tennispallo 5€
  • Jalkapallo 5€
  • Frisbee 5€
  • vuokravälineet palautetaan pelin jälkeen kylpylähotellin vastaanottoon.

 

Kartano Padel

Kartanopuistossa on Kartano Padel -ulkokenttä, jonka varaukset ja maksu tehdään Playtomic:in (mobiilisovellus) kautta. Kenttä käytössä loppukeväästä syksyyn. Kentän "Padel-kojusta" voit myös vuokrata mailoja ja ostaa palloja mobilepay'llä. Pysäköi autosi hotellin isolle parkkipaikalle ja jatka kävellen kartanolta mäkeä alaspäin johtavaa kävelytietä noin 200m. Kenttä sijaitsee kävelytien oikealla puolella ja Haikko-areenan vieressä (huom. pelikentän vieressä ei pysäköintimahdollisuutta). Kentän vuokrauksesta ja ylläpidosta vastaa Haikon yhteistyökumppanina Kartano Padel Oy.

Lisätietoa ja Padel-varaukset tästä

Padel pelihinnasto

  • Pelikenttä alk. 25 €/tunti
  • Vuokraus: Padel-maila 4 €/kpl
  • Myynti: pallotuubi (3 palloa) 8 €/tuubi


Polkupyörät

10 € / ½ päivää
15 € / koko pvä

Pyörien vuokraus kylpylähotellin vastaanotosta.


Muut välineet ja vetäjä

Kävelysauvojen vuokraus ja palautus kylpylähotellin vastaanottoon: 
vuokra 5 € /2 h

Pelivälineet kuten mm. mölkyt, sulkapallo, koripallo, lentopallo 5 € /peliväline. Vuokraus ja palautus kylpylähotellin vastaanottoon.

Jos haluat Haikon vetäjän mukaan opastamaan, pyydä tarjous ohjatusta pelitunnista myyntipalvelusta.