Hyppää pääsisältöön

UUTTA! Kartanon Kellari & Pub avaa ovensa vappuaattona 2019.

Kartanon Kellari & Pub - brittiläistyylinen pub sekä uusi tunnelmallinen kellarisali aloittaa toimintansa Haikon Kartanon kivijalassa vappuaattona 2019. 

Kellarin Pub edustaa Haikon miljööseen mainiosti sopivaa perinteistä brittiläistyylistä olohuonetta, jonka intiimistä tunnelmasta voivat nauttia niin lähiseudun asukkaat kuin kongressi- ja hotellivieraat. 

Kellarin sali toimii pääsääntöisesti tilausravintolana yksityistilaisuuksiin. Rustiikkinen tiiliseinä luo tunnelmaa, joten Kartanon Kellari soveltuu erinomaisesti tilauskäytössä 30-70 hengen yritys- ja perhejuhliin kuten häihin ja muihin merkkipäiviin sekä rentoihin illanistujaisiin. Kellarisali on avattavalla lasiseinällä yhdistettävissä Kellarin Pubiin, jolloin on myös mahdollisuus tanssiin Pubin parketin puolella. Kellarin erikoisuuksiin kuuluu myös avokeittiö, jossa valmistellaan ja tarjoillaan herkullisia noutopöytiä Kartanon skandinaavisen keittiön tyyliin.

Kellarin Pub avaa ensimmäisen kerran ovensa vappuaattona 2019. Virallisia, mutta hyvin rentoja avajaisia juhlitaan pe 10.5. klo 18 eteenpäin - tervetuloa!
Samassa yhteydessä kartano lanseeraa ikioman, pienpanimo ETKOn valmistaman nimikko-oluen.  

Avoinna, Kellarin Pub

Ti-la klo 20-02

Ovet avataan ensimmäistä kertaa ti 30.4. klo 21. Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä.

Haikon tapahtumakalenteri