Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

SYKSYN VIINI-ILLAT 2024

Varaa paikkasi syksyn viini-iltoihin pian, sillä illat ovat olleet erittäin suosittuja ja ne täyttyvät nopeasti. Paikan viini-iltaan voi varata vain nettisivujemme kautta alla olevista linkeistä. Julkaisemme menut ennen viini-iltojen ajankohtia täällä.
 

11.10. Viini-ilta Kartanoravintolassa 118 €/hlö

Gerard Bertrand, Etelä-Ranska
Gérard Bertrand peri vuonna 1987 liikenneonnettomuudessa kuolleelta isältään viinitilan ja perusti viisi vuotta myöhemmin omaa nimeään kantavan viinitalon. Sitä ennen hän pelasi ammatikseen rugbyä vuoteen 1994 asti toimien jopa Ranskan maajoukkueen kapteenina, kunnes siirtyi täyspäiväisesti viinialalle.

Tänä päivänä Bertrand omistaa ja hallinnoi 17 viinitilaa Etelä-Ranskassa, joista suurin osa on eri puolilla Languedocia ja yksi Cahorsissa. Gérard Bertrand on yksi maailman johtavista luomu- ja biodynaamisten viinien tuottajista, ja hänen palkittiin viime vuonna Drinks Business-lehden Master Winemaker of the Year 2023 -palkinnolla.

Illan viineistä ja viinitalosta kertovat Katariina Immonen ja Riitta Välitalo Winestatelta.

Ilmoittaudu 11.10. iltaan tästä
 

8.11. Nordic Forest & Wine Villa Haikossa 128 €/hlö

Villa Haikossa järjestettävä Haikko Forest & Wine -tapahtuma vie vieraat matkalle pohjoisen metsien makumaailmaan 8.11.2024. Tänä vuonna Haikon keittiömestarin Jyrki Yli-Uotilan rinnalla tapahtuman vierailevina tähtinä toimivat Lapland Hotelsin keittiömestarit Benjamin Frostell, Satu Tilus, Mikko Kautto, Janne Kostamo, Janne Tirri, Joel Manninen, jotka loihtivat taidokkaasti seitsemän ruokalajin illallisen.

Illan teemana on pohjoisen metsä ja sen tarjoamat ainutlaatuiset raaka-aineet. Pääset nauttimaan makuelämyksistä, kuten matsutakesienistä, riekosta, porosta sekä kuningasravusta, unohtamatta pohjoisen marjoja. Kukin annos on tarkkaan suunniteltu tuomaan esille pohjoisten raaka-aineiden upeus.

Viini on tärkeässä roolissa illan aikana, ja viinimestari johdattaa vieraat huolella valittujen viinien maailmaan. Hän kertoo, kuinka ne täydentävät ja syventävät illan makuelämyksiä. Tapahtuma on ainutlaatuinen yhdistelmä korkeatasoista gastronomiaa ja laadukkaita viinejä.

Haikko Forest & Wine -illallinen 128 €/henkilö.

Ilmoittaudu 8.11. iltaan tästä

 

Tulossa

Jäisitkö myös majoittumaan?

Viini-iltaan osallistujille majoitustarjous alk. 70 €/hlö kylpylähotellin kahden hengen huoneessa. Hinta sisältää 1 yön majoituksen, uudistetun kartanoaamiaisen sekä sisäänpääsyn kylpylään.
Kun olet ilmoittautunut viini-iltaan, saat sähköpostiisi tarjouskoodin jolla voit varata huoneen nettisivujemme kautta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.