Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.

Haikon Kartanon illallisilla ovat istuneet niin Venäjän ruhtinassuvun jäsenet kuin Suomen kulttuurielämän kermakin. Jatkamme herkkujen tarjoamista klassiseen kartanotyyliin.

Lounas

Haikossa herkutellaan kartanoravintolassa lounasaikaan. Tarjolla herkullinen buffetlounas tai pöytiintarjoiltava lounasmenu päivän ruokailijamäärästä riippuen, katso päivän kartanolounas. Kartanoravintolaan pöytävaraukset suositellaan tekemään ennakkoon.
Jos haluat syödä rennommin, niin kylpylän Spa Bistrossa tarjolla monipuolinen salaattibuffet ja päivän keittoa, hampurilaisia ym. rentoa ruokailua. Lue lisää.

Menut ryhmille

Kokouspäivällisille, illallisille, juhla-aterioille. Pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet noudattavat vuoden kiertoa. Haikon viinitiimin menuisiin tarkkaan valitsemat viinit täydentävät makuelämystä.

Katso menut ryhmille täältä
Tee pöytävaraus ryhmälle

Juhlapyhiin ja eri vuoden aikoihin kausimenut

Keittiömestarimme ovat suunnitelleet eri vuoden aikojen parhaista antimista herkulliset kausimenut ja juhlapyhiin menukokonaisuuksia. Esim. joululounaat, talvi- ja blinimenut, kesämenut, rapumenut, syksyyn riistamenut ym.

Juhlatarjoilut

Juhlabuffet sopii sekä yritys- että sukujuhliin. Cocktail- tai kahvitilaisuutena juhlittaviin ristiäisiin, lakkiaisiin ja vastaanotoille teemme kauniita cocktailpaloja ja koristeellisia täytekakkuja.

Tutustu juhlatarjoiluihin
Täytekakkuhinnasto

À la Carte

Tarjoamme vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Hovimestarimme auttaa valitsemaan valitsemallenne ruoalle sopivan viinin. Huom. juhlapyhinä erikoismenut / supistettu a la carte -lista, kysy lisää hovimestarilta.

Á la carte listamme
Tutustu viinitarjontaamme

Saunaruoat ryhmille

Tupasaunoilla ja Hirsisaunassa voi viettää rennon illan merimaisemasta nauttien. Tuomme saunoille sekä pikkupurtavaa että runsaamman buffet´n, josta isokin nälkä talttuu.

Katso saunaruokalista