Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. 

Haikon Kartanon illallisilla ovat istuneet niin Venäjän ruhtinassuvun jäsenet kuin Suomen kulttuurielämän kermakin. Jatkamme herkkujen tarjoamista klassiseen kartanotyyliin.

À la Carte

Tarjoamme vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Hovimestarimme auttaa valitsemaan valitsemallenne ruoalle sopivan viinin. Huom. juhlapyhinä erikoismenut / supistettu a la carte -lista, kysy lisää hovimestarilta.

Á la carte listamme
Tutustu viinitarjontaamme

Lounas

Haikossa herkutellaan kartanoravintolassa lounasaikaan. Pöytävaraukset suositellaan tekemään ennakkoon.
Jos haluat syödä rennommin, niin kylpylän Spa Bistrossa tarjolla monipuolinen salaattibuffet ja päivän keittoa. Lue lisää.

Juhlapyhiin ja eri vuoden aikoihin kausimenut

Keittiömestarimme ovat suunnitelleet eri vuoden aikojen parhaista antimista herkulliset kausimenut ja juhlapyhiin menukokonaisuuksia. Esim. joululounaat, talvi- ja blinimenut, kesämenut, rapumenut, syksyyn riistamenut ym.

Juhlatarjoilut

Juhlabuffet sopii sekä yritys- että sukujuhliin. Cocktail- tai kahvitilaisuutena juhlittaviin ristiäisiin, lakkiaisiin ja vastaanotoille teemme kauniita cocktailpaloja ja koristeellisia täytekakkuja.

Tutustu juhlatarjoiluihin
Täytekakkuhinnasto

Menut ryhmille

Pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet noudattavat vuoden kiertoa. Haikon viinitiimin menuisiin tarkkaan valitsemat viinit täydentävät makuelämystä.

Katso menut ryhmille täältä
Katso päivän päivällismenut täältä

Tee pöytävaraus ryhmälle

Saunamenut ja iltapalat ryhmille

Tupasaunoilla ja Hirsisaunassa voi viettää rennon illan merimaisemasta nauttien. Tuomme saunoille sekä pikkupurtavaa että runsaamman buffet´n, josta isokin nälkä talttuu.

Katso sauna- ja iltapalalista