À la carte 15.1.-23.2.2020

Valitse valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

IMPERIAL MENU 77 €
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja haukiröraa  L,G
Maa-artisokkakeittoa ja Tyysterin possunkylkeä L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G 
Vadelma-kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen
MENU HAIKKO  62 €
Maa-artisokkakeittoa ja Tyysterin possunkylkeä L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
Vadelma-kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen
NORDIC MENU  69 €
*Stockmannin kanta-asiakaskortilla Menu 61,00
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja haukiröraa  L,G
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L,G
Päivän kalaa ja paahdettua sitruunakastiketta L,G
tai
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta L,G
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L
MENU GOURMAND   54,00 
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Salonemen tilan vuohenmaitojogurttia G
Kampasimpukkarisottoa ja kylmäsavulohta L,G
Lakritsimoussea ja sitruunaa L,G
 

ALKURUOKIA

Amuse bouche   5,00
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja haukiröraa L,G  14,50
Maa-artisokkakeittoa ja Tyysterin possunkylkeä  L,G  12,50
Etanoita Haikon tapaan L,G  13,50
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L  14,50
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Saloniemen tilan vuohenmaitojogurttia G  13,50
 

Perinteinen tattariblini, smetanaa, sipulia ja voisulaa L

Perjantai-Lauantai
Kirjolohenmädillä              16,00
Siianmädillä                       18,00
Muikunmädillä                   22,00
Merileväkaviaarilla            16,00
Mätilajitelma + lisäblini    28,00 (kirjolohen- siian-, ja muikunmätiä)
Lisäblini                             6,00

Sunnuntai-Torstai
Blini ja päivän mäti

VÄLIIN 

Cava-sorbetti 4,50 
Haukiröra L  5,00

LÄMPIMIÄ RUOKIA 

Kampasimpukkarisottoa ja kylmäsavulohta L,G  14,00 / 29,00
Päivän kalaa ja paahdettua sitruunakastiketta L,G 34,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta   L,G  38,00
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta  L,G  42,00
Sieni-seitania ja linssi-kasviscurrya Vegaaninen 24,00

JÄLKIRUOKIA 

Vadelma-kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen  12,50
Lakritsimoussea ja sitruunaa  L, G 12,50
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L 12,50
Suklaata Porvoosta  G   9,00
Juustoa ja hilloketta   L   9,00
 
L= Laktoositon
VL= Vähälaktoosinen 
G= Gluteeniton 
Pyydäthän tarvittaessa henkilökunnalta lisää tietoa ruuan sisältämistä allergeeneista.

À la carte 24.2.-12.5.2020

Valitse valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

IMPERIAL MENU 77 €
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja haukiröraa  L,G
Maa-artisokkakeittoa ja Tyysterin possunkylkeä L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G 
Vadelma-kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen
MENU HAIKKO  62 €
Maa-artisokkakeittoa ja Tyysterin possunkylkeä L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
Vadelma-kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen
NORDIC MENU  69 €
*Stockmannin kanta-asiakaskortilla Menu 61,00
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja haukiröraa  L,G
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L,G
Päivän kalaa ja paahdettua sitruunakastiketta L,G
tai
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta L,G
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L
MENU GOURMAND   54,00 
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Salonemen tilan vuohenmaitojogurttia G
Kampasimpukkarisottoa ja kylmäsavulohta L,G
Lakritsimoussea ja sitruunaa L,G
 

ALKURUOKIA

Amuse bouche   5,00
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja haukiröraa L,G  14,50
Maa-artisokkakeittoa ja Tyysterin possunkylkeä  L,G  12,50
Etanoita Haikon tapaan L,G  13,50
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L  14,50
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Saloniemen tilan vuohenmaitojogurttia G  13,50
 

VÄLIIN 

Cava-sorbetti 4,50 
Haukiröra L  5,00

LÄMPIMIÄ RUOKIA 

Kampasimpukkarisottoa ja kylmäsavulohta L,G  14,00 / 29,00
Päivän kalaa ja paahdettua sitruunakastiketta L,G 34,00
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta   L,G  38,00
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta  L,G  42,00
Sieni-seitania ja linssi-kasviscurrya Vegaaninen 24,00

JÄLKIRUOKIA 

Vadelma-kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen  12,50
Lakritsimoussea ja sitruunaa  L, G 12,50
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L 12,50
Suklaata Porvoosta  G   9,00
Juustoa ja hilloketta   L   9,00
 
L= Laktoositon
VL= Vähälaktoosinen 
G= Gluteeniton 
Pyydäthän tarvittaessa henkilökunnalta lisää tietoa ruuan sisältämistä allergeeneista.