À la carte 24.4. - 1.5.21

TEE PÖYTÄVARAUS

Valitse valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

A la Carte Kartanoravintolassa 24.4.-1.5.2021

IMPERIAL MENU 77 €
  • Keitettyä valkoista parsaa, voisulaa ja graavilohta L,G
  • Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
  • Päivän kalaa ja rapu-voikastiketta L,G
    TAI
    Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
  • Juustoa ja hilloketta  L
  • Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
HAIKKO MENU 62 €
  • Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
  • Päivän kalaa ja rapu-voikastiketta L,G
    TAI
    Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
  • Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
 
ALKURUOKIA
Keitettyä valkoista parsaa, voisulaa ja
valinnan mukaan joko ilmakuivattua kinkkua, graavilohta tai comte-juustoa L,G 13,50 €
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G 13,50 €
 
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Päivän kalaa ja rapu-voikastiketta 36 € L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta   L,G  38 €
Kasvis-ballotine, paahdettua parsaa ja Malgårdin ohraa L (saatavissa myös vegaanisena) 26 €
 
JÄLKIRUOKIA 
Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää 12,50 €
Juustoa ja hilloketta   L   9 €
 
L= Laktoositon
VL= Vähälaktoosinen 
G= Gluteeniton 
Pyydäthän tarvittaessa henkilökunnalta lisää tietoa ruuan sisältämistä allergeeneista.

 

TEE PÖYTÄVARAUS  

 

Huom. Vappupäivänä 1.5. a la carte tarjolla klo 15.45/16- pöytävarauksiin, päivällä tarjolla vappubrunssi, lue lisää.

À la carte 2.5. - 14.6.21

TEE PÖYTÄVARAUS

Valitse valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.

À la Carte, Haikon Kartano 23.4.-14.6.2021

 
IMPERIAL MENU 77 €
  • Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusiaiolia L,G
  • Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
  • Päivän kalaa ja rapu-voikastiketta L,G
    TAI
    Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
  • Juustoa ja hilloketta  L
  • Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
HAIKKO MENU 62 €
  • Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
  • Päivän kalaa ja rapu-voikastiketta L,G
    TAI
    Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
  • Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
"HARRASTA VIINIÄ" PASTOREIDEN KANSSA  69 €
* Stockmannin kanta-asiakaskortilla Menu 64 €
  • Kampasimpukkaa, merilevää ja kaviaaria L,G
  • Kotimaista luomukaritsan kyljysriviä ja karitsan kateenkorvaa, madeirakastiketta L,G
  • Roquefort Beignet, mantelia ja päärynää
  • Karamelli- Pot de Crème ja vadelmaa L,G
 
ALKURUOKIA
Amuse bouche 5 €
Kampasimpukkaa, merilevää ja kaviaaria L,G 16,50 €
Etanoita Haikon tapaan  L,G  13,50 €
Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusiaiolia L,G 13,50 €
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G 13,50 €
Keitettyä valkoista parsaa, voisulaa ja
valinnan mukaan joko ilmakuivattua kinkkua, graavilohta tai comte-juustoa L,G 13,50 €
Sydänsalaattia, marinoitua parsaa, parmesaanilastuja ja caesar-kastiketta L,G 13,50 €
 
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Päivän kalaa ja rapu-voikastiketta 36 € L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta   L,G  38 €
Kotimaista luomukaritsan kyljysriviä ja karitsan kateenkorvaa, madeirakastiketta L,G  36 €
Kasvis-ballotine, paahdettua parsaa ja Malgårdin ohraa L (saatavissa myös vegaanisena) 28 €
 
JÄLKIRUOKIA 
Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää 12,50 €
Roquefort Beignet, mantelia ja päärynää 9 €
Karamelli- Pot de Crème ja vadelmaa L,G  12,50 €
Juustoa ja hilloketta   L   9 €
 
L= Laktoositon
VL= Vähälaktoosinen 
G= Gluteeniton 
Pyydäthän tarvittaessa henkilökunnalta lisää tietoa ruuan sisältämistä allergeeneista.

 

TEE PÖYTÄVARAUS