À la carte 13.1. - 1.3.21
Valitse valmis menukokonaisuus tai valitse mieleisesi alku-, pää- ja jälkiruoista.
IMPERIAL MENU 77 € |
Peuratartar, pikkelöityjä metsäsieniä ja rakuunaa L,G Hummerikeittoa ja äyriäisaiolia L,G Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G Juustoa ja hilloketta L Suklaata, pistaasia ja limemoussea G |
MENU HAIKKO 62 € |
Hummerikeittoa ja äyriäisaiolia L,G Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G Suklaata, pistaasia ja limemoussea G |
NORDIC MENU 69 € *Stockmannin kanta-asiakaskortilla menu 64,00 |
Peuratartar, pikkelöityjä metsäsieniä ja rakuunaa L,G Pikkublini ja muikunmätiä L Päivän kalaa ja fenkoli-voikastiketta L,G TAI Rosepaahdettua fasaania (Ranska), madeirakastiketta ja myskikurpitsaa L Lakka-triffle L,G |
ALKURUOKIA |
Amuse bouche 5,00 |
Paahdettua maa-artisokkaa ja punajuurta, pähkinä crumblea 12,50 G,Vegaaninen |
Hummerikeittoa ja äyriäisaiolia 13,50 L,G |
Peuratartar, pikkelöityjä metsäsieniä ja rakuunaa 14,50 L,G |
Etanat Haikon tapaan 13,50 L,G |
Perinteinen tattariblini, smetanaa, sipulia ja voisulaa L (keskiviikosta lauantaihin) - Kirjolohen mädillä 16,00 - Muikun mädillä 21,00 - Kylmäsavuhaukitartarilla 14,00 - Kaviaarilla (Carelian kaviar, Nordic royal 30g) 60,00 - Merilevä kaviaarilla 14,00 - Lajitelma (sis. kirjolohen mätiä, muikun mätiä, kylmäsavuhaukitartaria) + lisäblini 26,00 - Lisäblini 6,00 |
LÄMPIMIÄ RUOKIA |
Emmervehnää, kotimaista härkäpapua ja selleriä 26,00 Vegaaninen Päivän kalaa ja fenkoli-voikastiketta 36,00 L,G |
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta 38,00 L,G |
Rosepaahdettua fasaania (Ranska), madeirakastiketta ja myskikurpitsaa 38,00 L |
JÄLKIRUOKIA |
Lakka-triffle 12,50 L,G |
Suklaata, pistaasia ja limemoussea 12,50 G |
Juustoa ja hilloketta L 9,00 |
L= Laktoositon |
VL= Vähälaktoosinen |
G= Gluteeniton |
Pyydäthän tarvittaessa henkilökunnalta lisää tietoa ruuan sisältämistä allergeeneista. |