Hyppää pääsisältöön

 

Aamiainen 

Hotelliaamiainen sisältyy aina kylpylä- ja kartanohotellissa majoittuvien huonehintaan. Aamiainen tarjoillaan Kartanoravintolassa tai Kylpylähotellin Bistrossa tai take away -aamiaisena ajankohdasta riippuen.

Aamiaisen tarjoiluajat

  • MA-PE 7-10 (Bistro) | LA-SU 8-11 (Kartanoravintola)
  • 24.1.-17.2. MA-PE 7-10 | LA-SU 8-10 aamiaiset Bistrossa tai take away -aamiaisena asiakasmäärästä riippuen

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen ja tarjoiluiden muutoksiin asiakasmääristä ja viranomaismääräyksistä riippuen.

 

Noudatathan annettua aamiaisvuoroa

Aamiaiselle menoa porrastetaan tarvittaessa, silloin saat aamiaisvuorosi saapuessasi hotelliin. Huomioithan turvavälit aamiaista jonottaessa.

Kartanossa majoittuville hintaan sisältyy myös kuohuviinilasillinen ja varattuna omat aamiaispöydät, odota siis kartanon butlerin pöytään ohjausta.

Aamiainen huoneessa

Haluatko syödä aamiaisen rauhassa omassa hotellihuoneessasi? Huoneaamiainen on mannermainen (continental) perusaamiainen, joka ei sisällä lämmintä ruokaa. Tilaukset viimeistään klo 18 vastaanotosta, ilmoitathan samalla erikoisruokavaliot.

  • Take away -aamiaispussi - nouto vastaanotosta.  Tutustu sisältöön
  • Huoneaamiainen - tuodaan tarjottimella huoneeseen, 21 €/hlö sis. huonepalvelulisän, tilattavissa vain kartanoravintolan aukioloaikoina.

Aamiainen ei majoittuville

Ennakkoon aikaisintaan 4vrk ennen tuloa, hinta 21 €/hlö sis. kartanoaamiaisen ja mehucocktailin. Varaukset arkisin klo 9-16 puhelimitse 0600 15131
Huom! Varsinkin viikonloppuisin aamiaiselle ravintolapaikat on varattu ensisijaisesti majoittuville hotellivieraille.

Unelmien huoneaamiainen  

Kartanoravintolan aukioloaikoina ylellinen Unelmien huoneaamiainen mahdollisuus varata lisämaksusta ennakkotilauksena Kartanohotellin imperial- ja sviittihuoneisiin. Lisätietoa ja varaukset Unelmien huoneaamiaiseen