Hyppää pääsisältöön

Kartanon aamiaisbuffetin tilalla tarjotaan toistaiseksi hotellivieraille take away - tai pöytiintarjoiltava aamiainen huoneluokan valinnasta riippuen.

Aamiainen 

Aamiainen sisältyy aina kylpylä- ja kartanohotellissa majoittuvien huonehintaan. Meille on tärkeää, että hotellivierailusi sujuu turvallisesti. Siksi tarjoamme kylpylähotellissa majoittuville aamiaisen mukaan otettavassa muodossa.

Voit noutaa aamiaisen kylpylähotellin vastaanotossa ja syödä sen halutessasi hotellihuoneessasi tai kartanopuistossamme (huom! tuothan roskat roskikseen).

Ilmoitathan sisäänkirjautumisen yhteydessä mahdollisista erikoisruokavalioista tai jos haluat lihattoman, maidottoman, vegaanisen tai gluteiinittoman aamiaisen. Näet aamiaisen normaalin sisällön alta.

Kartanohotellissa majoittuville tarjotaan kartanohotellissa pöytiintarjoiltava aamiainen kuohuviinillä. Kartanon butler varaa oman pöydän aamiaiselle kartanon hotellivieraille automaattisesti. Jos ehdottomasti haluat nauttia kartanoaamisen, niin varaathan majoituksen kartanohotelliin.

Aamiaisen tarjoiluajat hotellissa majoittuville:

5.6.-30.6.  
     MA-SU kylpylähotellissa majoittuville 8.00-10.30
     LA-SU kartanossa majoittuville 8.00-10.30
1.7.-31.8. tarkentuu myöh.

1.9.2020 alkaen aamiainen tarjoillaan

MA-PE 7.00-9.30 | LA 7.00-10.30  | SU 7.30-10.30

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen ja tarjoiluiden muutoksiin asiakasmääristä riippuen.

Huom! Toistaiseksi ulkopuolisia aamiaisvieraita ei valitettavasti oteta vastaan, koska ravintolatilat varataan ensisijaisesti majoittuville hotellivieraille.

 

Take away -aamiainen kylpylähotellin vieraille sisältää

Croissant VL, ruisriisipiirakka L, täysjyväsämpylä L
Siivutettua tomaattia, kurkkuviipaleita, jääsalaattia
Goudajuustoa L,G, Palvikinkkua L,G
Luonnon jogurttia L,G, mysliä L
Voita L, kasvismargariinia L
Appelsiinimarmeladia L,G
Muffinssi tai kanelipulla
Hedelmä, Brunberg suklaata
Appelsiinituoremehua
Ruokailuvälineet

Kahvia tai teetä
Sokeria, hunajaa, kahvimaitoa

Kierrätysohje: Kaikki aamiaisrasiat ja ruokailuvälineet ovat kierrätyskelpoisia, joten voit laittaa ne takaisin paperikassiin.