Menut ryhmille 15.1.-11.5.2020

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

NORDIC MENU  70,50
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa G
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L,G
Paistettua Islannin nieriää ja paahdettua sitruunakastiketta L,G
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L
MENU HAIKKO 63,50
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua Tyysterin savukinkkua L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
Vadelma- kaurapannacotta ja minttugeeliä   Vegaaninen
IMPERIAL MENU 78,50
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua Tyysterin savukinkkua L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Vadelma- kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 78,50 €, 5-ruokalajia 85,50 €

Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.

Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta L,G
Lakritsimoussea ja sitruunaa L,G

VERDE MENU 58 €
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Saloniemen tilan vuohenmaitojogurttia G
Sieniseitania ja linssi-kasvis-currya   Vegaaninen
Jälkiruoka valinnan mukaan Four Season -listalta (yksi sama jälkiruoka/ryhmä)
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 63,50 €, 4-ruokalajia 70,50 €, 5-ruokalajia 78,50 €,
6-ruokalajia 85,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Saloniemen tilan vuohenmaitojogurttia G
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa L,G
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua Tyysterin savukinkkua L,G
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L
VÄLIRUOKIA
Cavasorbet  L,G
Haukiröra L
Juustoa ja hilloketta
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Sieniseitania ja linssi-kasvis-currya   Vegaaninen
Paistettua Islannin nieriää ja paahdettua sitruunakastiketta  L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja  yrttivoikastiketta L,G
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta L,G
JÄLKIRUOKIA 
Vadelma- kaurapannacotta ja minttugeeliä   Vegaaninen
Lakritsimoussea ja sitruunaa L,G
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L
 
SESONKIMENU 55 € 15.1.2020-11.5.2020

Myskikurpitsakeittoa ja raakunakermaa L,G
Pitkään haudutettua häränrintaa ja Bbq-kastiketta, paahdettuja juureksia ja perunaröstiä L,G
Lakka-triffle L

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi