Menut ryhmille 10.9.2019-14.1.2020

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

NORDIC MENU  69,50
Saloniemen tilan vuohenmaitorahkaa, maa-artisokkaa ja omenaa G
Rapukeittoa ja kuhamoussea L,G
Paahdettua siikaa ja ruskitettua voikastiketta, luomujuureksia L,G
Mustikka-kermahyytelöä ja maitosuklaata G
MENU HAIKKO 62,50
Kevyesti suolattua merilohta, lohenmätiä ja syysjuureksia L,G
Savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
Suklaakakkua, vaniljaa ja rommia
IMPERIAL MENU 77,50
Kevyesti suolattua merilohta, lohenmätiä ja syysjuureksia L,G
Rapukeittoa ja kuhamoussea L,G
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Suklaakakkua "Le Negre", vaniljaa ja rommia L,G
 
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 77,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Kevyesti suolattua merilohta, lohenmätiä ja syysjuureksia L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Fasaania ja calvadoskastiketta L,G
Mustikka-kermahyytelöä ja maitosuklaata G
VERDE MENU 57 €
Saloniemen tilan vuohenmaitorahkaa, maa-artisokkaa ja omenaa G
Kasvis-bouillabaissea ja sahrami-rouillea   Vegaaninen
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 62,50 €, 4-ruokalajia 69,50 €, 5-ruokalajia 77,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
Saloniemen tilan vuohenmaitorahkaa, maa-artisokkaa ja omenaa G
Rapukeittoa ja kuhamoussea L,G
Katajasuolattua poroa, kuivattua poron sydäntä ja lipstikkakreemiä L,G
Kevyesti suolattua merilohta, lohenmätiä ja syysjuureksia L,G
VÄLIRUOKIA
Herkkutatteja "Julienne"
Cava-sorbetti  L,G
Pala juustoa ja hilloketta L,G
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Paahdettua siikaa ja ruskitettua voikastiketta, luomujuureksia L,G
Kasvis-bouillabaissea ja sahrami-rouillea   Vegaaninen
Savustettua kotimaista Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Fasaania ja calvadoskastiketta L,G
JÄLKIRUOKIA 
Mustikka-kermahyytelöä ja maitosuklaata G
Suklaakakkua "Le Negre", vaniljaa ja rommia L,G
Uuniomena-parfait, pistaasipähkinää ja suolakaramellia L,G
 
PÄIVÄN KOKOUSPÄIVÄLLINEN 53,50   10.9.2019-14.1.2020
     * Vuosisopimusasiakkaille erikoishintaan 49 €

Juurisellerikeittoa ja kirjolohenmätiä L,G
Patasorsaa, omenaa ja savojinkaalia L,G
Mustaherukkamoussea ja kaura-granolaa L,G

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi

 

Menut ryhmille 15.1.-11.5.2020

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

NORDIC MENU  70,50
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa G
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L,G
Paistettua Islannin nieriää ja paahdettua sitruunakastiketta L,G
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L
MENU HAIKKO 63,50
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua Tyysterin savukinkkua L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
Vadelma- kaurapannacotta ja minttugeeliä   Vegaaninen
IMPERIAL MENU 78,50
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua Tyysterin savukinkkua L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Vadelma- kaurapannacotta ja minttugeeliä  Vegaaninen
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 78,50 €, 5-ruokalajia 85,50 €

Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.

Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta L,G
Lakritsimoussea ja sitruunaa L,G

VERDE MENU 58 €
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Saloniemen tilan vuohenmaitojogurttia G
Sieniseitania ja linssi-kasvis-currya   Vegaaninen
Jälkiruoka valinnan mukaan Four Season -listalta (yksi sama jälkiruoka/ryhmä)
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 63,50 €, 4-ruokalajia 70,50 €, 5-ruokalajia 78,50 €,
6-ruokalajia 85,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
Munakoisoa, sydänsalaattia ja Saloniemen tilan vuohenmaitojogurttia G
Sokerisuolattua siikaa, anjovis-keltuaiskreemiä ja savustettua haukiröraa L,G
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua Tyysterin savukinkkua L,G
Fasaani-rilletteä ja pihlajanmarjaa L
VÄLIRUOKIA
Cavasorbet  L,G
Haukiröra L
Juustoa ja hilloketta
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Sieniseitania ja linssi-kasvis-currya   Vegaaninen
Paistettua Islannin nieriää ja paahdettua sitruunakastiketta  L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja  yrttivoikastiketta L,G
Uusimaalaista peuran etuselkää ja tummaa riistakastiketta L,G
JÄLKIRUOKIA 
Vadelma- kaurapannacotta ja minttugeeliä   Vegaaninen
Lakritsimoussea ja sitruunaa L,G
Talviomenapiirakkaa ja Malmgårdin speltti-crumblea L
 
SESONKIMENU 55 € 15.1.2020-11.5.2020

Myskikurpitsakeittoa ja raakunakermaa L,G
Pitkään haudutettua häränrintaa ja Bbq-kastiketta, paahdettuja juureksia ja perunaröstiä L,G
Lakka-triffle L

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi