Menut ryhmille 9.1.-4.3.2019

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet.
Menut tilattavissa ennakkotilauksesta vähintään kuuden henkilön ryhmille, sama menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan.

MENU NORDIC 69,50 €
Tyrnikypsytettyä siikaa, tillimajoneesia ja raitajuurta  L,G
Maa-artisokkaa, kurpitsaa ja pikkelöityjä metsäsieniä  L,G
Kuhaa, beurre blanc-kastiketta ja tilliä  L,G
Puolukkaa ja paahdettua valkosuklaata
IMPERIAL MENU 77,50 €
Tyrnikypsytettyä siikaa, tillimajoneesia ja raitajuurta  L,G
Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
HAIKKO MENU 62,50 €
Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 77,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.

Tyrnikypsytettyä siikaa,  tillimajoneesia ja raitajuurta  L,G
Hanhenmaksakeittoa
Tatteja ”Julienne”
Hirvenfileetä, prässättyä hirvenlapaa ja possun kylkeä, tummaa riistakastiketta  L,G
Crème brûlée ja korpihillaa  L,G

VERDE MENU 55,50 €
Maa-artisokkaa, kurpitsaa ja pikkelöityjä metsäsieniä  L,G
Paahdettua seitania, hampunsiemeniä ja basilikaa (vegaaninen)
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 62,50 €, 4-ruokalajia 69,50 €, 5-ruokalajia 77,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
Alkuruokia
  • Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
  • Maa-artisokkaa, kurpitsaa ja pikkelöityjä metsäsieniä  L,G
  • Tyrnikypsytettyä siikaa, tillimajoneesia ja raitajuurta  L,G
  • Revittyä ankkaa, vadelmaa ja viikunaa  L
Väliruokia:
  • Pieni sellerikeitto  L,G
  • Cava-sorbetti  L,G
  • Pala juustoa ja hilloketta
Lämpimiä ruokia:
  • Paahdettua seitania, hampunsiemeniä ja basilikaa (vegaaninen)
  • Kuhaa, beurre blanc-kastiketta ja tilliä  L,G
  • Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
  • Hirvenfileetä, prässättyä hirvenlapaa ja porsaankylkeä,
  • tummaa riistakastiketta  L,G
Jälkiruokia:
  • Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
  • Puolukkaa ja paahdettua valkosuklaata
  • Punajuurikakkua, seljankukkaa ja vaniljaa  L
 
PÄIVÄN KOKOUSPÄIVÄLLINEN 49 € (tarjolla 21.1.-25.3.2019)  
Myskikurpitsakeittoa ja yrttiöljyä
Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta, valkoviini-sahramikastiketta, paahdettua perunaa ja talvijuureksia
Marja-suklaatriffle ja pähkinämysliä

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi

 

Menut ryhmille 5.3. - 13.5.2019

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

PASTORI & PASTORI MENU  69,50
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea  L, G
Tiristettyä karitsan kateenkorvaa ja valkosipuliaiolia  L,G
Paahdettua siikaa ja Noilly Prat-vermuttikastiketta  L,G
Punaherukka-posset ja Ruby-suklaata
 
IMPERIAL MENU 77,50 €
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea L,G
Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
 
HAIKKO MENU 62,50 €
Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
 
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 77,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea  L, G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Täytetty viiriäinen, madeirakastiketta ja tryffeliä L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
 
VERDE MENU 55,50 €
Maa-artisokka-vuohenjuustoterriiniä, yrttipaahdettua kurpitsaa ja
pikkelöityjä sieniä  VL,G
Paahdettua seitania, hampunsiemeniä ja basilikaa (vegaaninen)
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
 
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 62,50 €, 4-ruokalajia 69,50 €, 5-ruokalajia 77,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
  • Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea L,G
  • Tiristettyä vasikan kateenkorvaa ja valkosipuliaiolia  L,G
  • Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
  • Maa-artisokka-vuohenjuustoterriiniä, yrttipaahdettua kurpitsaa ja
  • pikkelöityjä sieniä  VL,G
VÄLIRUOKIA
  • Pieni sellerikeitto  L,G
  • Cava-sorbetti  L,G
  • Pala juustoa ja hilloketta
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
  • Paahdettua siikaa ja Noilly Prat-vermuttikastiketta  L,G
  • Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
  • Täytetty viiriäinen, madeirakastiketta ja tryffeliä L,G
  • Paahdettua seitania, hampunsiemeniä ja basilikaa (vegaaninen)
JÄLKIRUOKIA 
  • Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
  • Punaherukka-posset ja Ruby-suklaata
  • Jäädytettyä maitosuklaamoussea, kinuskia ja marjoja
 
PÄIVÄN KOKOUSPÄIVÄLLINEN 49 €

21.1.-25.3.2019

  • Myskikurpitsakeittoa ja yrttiöljyä
  • Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta, valkoviini-sahramikastiketta, paahdettua perunaa ja talvijuureksia
  • Marja-suklaatriffle ja pähkinämysliä

26.3.-13.5.2019

  • Korvasienikeittoa ja saaristolaisleipäkrutonkeja
  • Pitkään haudutettua härän flank steakia, tummaa portterikastiketta
  • Passion-pannacotta

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi