Menut ryhmille 2.3.-26.4.2021

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää ryhmille Haikko-veden.

Tilaa kaunis täytekakku aterian lopuksi (alk. 11 €/hlö) tai vaihda jälkiruoka täytekakkuun (+3 €/hlö), tutustu täytekakkuihin.

 

HARRASTA VIINIÄ PASTOREIDEN KANSSA  70,50 €
Viinipaketti 33  €

Kirkko ja kaupunki -lehden päätoimittaja, pastori Jaakko Heinimäki ja viinipastori Juha Rantala ovat yhdessä keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan kanssa suunnitelleet 4-ruokalajin sesongin menuun ja siihen sopivan viinipaketin. Viinit on valittu siten että niillä jokin yhteys joko valmistuspaikan perusteella (kuten luostarit) tai tarinansa perusteella uskonnolliseen viitekehykseen.

Kampasimpukkaa, merilevää ja kaviaaria L,G
Kotimaista luomukaritsan kyljysriviä ja karitsan kateenkorvaa, madeirakastiketta L
Roquefort Beignet, mantelia ja päärynää
Karamelli-Pot de Crème ja vadelmaa L,G

MENU HAIKKO 63,50
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
TAI Päivän kalaa, sitrus-voikastiketta L,G
Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
IMPERIAL MENU 78,50
Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusi-aiolia  L,G
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
Päivän kalaa, sitrus-voikastiketta L,G
TAI
Savustettua Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta  L,G
Juustoa ja hilloketta  L  
Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 78,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
  Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusi-aiolia  L,G
  Hanhenmaksakeittoa L,G
  Herkkutatteja Julienne L,G
  Kotimaista luomukaritsan kyljysriviä ja karitsan kateenkorvaa, madeirakastiketta L
  Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
VERDE MENU 55,50 €
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G (saatavissa myös vegaanisena)
Kasvis-ballotine ja Malmgårdin ohraa L (saatavissa myös vegaanisena)
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 63,50 €, 4-ruokalajia 70,50 €, 5-ruokalajia 78,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusi-aiolia  L,G
Kampasimpukkaa, merilevää ja kaviaaria L,G
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G
VÄLIRUOKIA
Cavasorbetti  L,G
LÄMPIMIÄ RUOKIA 

Paistettua siikaa ja sitrus-voikastiketta L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja  yrttivoikastiketta L, G
Kotimaista luomukaritsan kyljysriviä ja karitsan kateenkorvaa, madeirakastiketta L
Kasvis-ballotine ja Malmgårdin ohraa L (saatavissa myös vegaanisena)

JÄLKIRUOKIA 
Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää
Roquefort Beignet, mantelia ja päärynää
Karamelli-Pot de Crème ja vadelmaa L,G

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi