Menut ryhmille 4.6.-7.9.2020

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.


NORDIC MENU  70,50
Korvasienikeittoa ja palvattua villisikaa Tyysteristä L,G
Poro-pastramia ja puolukkaa L,G
Paistettua ahventa ja paahdettua sitruunakastiketta L,G
tai
Uusimaalaista peuran fileetä ja tummaa riistakastiketta L,G
Raparperi-murupiirakkaa ja maitojäätelöä
MENU HAIKKO 63,50
Sokerisuolattua siikaa, sardilli-rouillea ja haukiröraa L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
Paahdettu appelsiinikermavanukas ja mansikkaa L,G
IMPERIAL MENU 78,50
Sokerisuolattua siikaa, sardelli-rouillea ja haukiröraa L,G
Korvasienikeittoa ja palvattua villisikaa Tyysteristä L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Paahdettu appelsiinikermavanukas ja mansikkaa L,G
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 78,50 €, 5-ruokalajia 85,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Sokerisuolattua siikaa, sardelli-rouillea ja haukiröraa L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Uusimaalaista peuran fileetä ja tummaa riistakastiketta L,G
Paahdettu appelsiinikermavanukas ja mansikkaa L,G
VERDE MENU 58 €
Sydänsalaattia, marinoituja kasviksia ja basilika-kreemiä L,G
Kauden sienirisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja vuohenmaitojuustoa VL, G
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 63,50 €, 4-ruokalajia 70,50 €, 5-ruokalajia 78,50 €,
6-ruokalajia 85,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
Sokerisuolattua siikaa, sardelli-rouillea haukiröraa L,G
Korvasienikeittoa ja palvattua villisikaa Tyysteristä L, G
Poro-pastramia ja puolukkaa L,G
Sydänsalaattia, marinoituja kasviksia ja basilika-kreemiä L,G
VÄLIRUOKIA
Cavasorbetti  L,G
Haukiröra L
Juustoa ja hilloketta
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Paistettua ahventa ja paahdettua sitruunakastiketta  L,G
Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja  yrttivoikastiketta L,G
Uusimaalaista peuran fileetä ja tummaa riistakastiketta L,G
Kauden sienirisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja vuohenmaitojuustoa VL, G
JÄLKIRUOKIA 
Paahdettu appelsiinikermavanukas ja mansikkaa L,G
Valkosuklaa-herukkaparfait ka Malmgårdin kaura-crumblea
Raparperi-murupiirakkaa ja maitojäätelöä
 
SESONKIMENU 55 €
Myskikurpitsakeittoa ja rakuunakermaa L,G
Pitkään haudutettua häränrintaa ja Bbq-kastiketta, paahdettuja juureksia ja perunaröstiä L,G
Lakka-triffle  L

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi