Menut ryhmille 2.3.-26.4.2021
Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää ryhmille Haikko-veden.
Tilaa kaunis täytekakku aterian lopuksi (alk. 11 €/hlö) tai vaihda jälkiruoka täytekakkuun (+3 €/hlö), tutustu täytekakkuihin.
HARRASTA VIINIÄ PASTOREIDEN KANSSA 70,50 € Viinipaketti 33 € |
Kirkko ja kaupunki -lehden päätoimittaja, pastori Jaakko Heinimäki ja viinipastori Juha Rantala ovat yhdessä keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan kanssa suunnitelleet 4-ruokalajin sesongin menuun ja siihen sopivan viinipaketin. Viinit on valittu siten että niillä jokin yhteys joko valmistuspaikan perusteella (kuten luostarit) tai tarinansa perusteella uskonnolliseen viitekehykseen. Kampasimpukkaa, merilevää ja kaviaaria L,G |
MENU HAIKKO 63,50 |
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G Kevyesti savustettua kotimaista Haikon Härkää since 1966 ja yrttivoikastiketta L,G TAI Päivän kalaa, sitrus-voikastiketta L,G Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää |
IMPERIAL MENU 78,50 |
Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusi-aiolia L,G Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G Päivän kalaa, sitrus-voikastiketta L,G TAI Savustettua Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta L,G Juustoa ja hilloketta L Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää |
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 78,50 €, 5-ruokalajia 84,50 € |
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta. |
Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusi-aiolia L,G Hanhenmaksakeittoa L,G Herkkutatteja Julienne L,G Kotimaista luomukaritsan kyljysriviä ja karitsan kateenkorvaa, madeirakastiketta L Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää |
VERDE MENU 55,50 € |
Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G (saatavissa myös vegaanisena) Kasvis-ballotine ja Malmgårdin ohraa L (saatavissa myös vegaanisena) Jälkiruoka valinnan mukaan listalta |
FOUR SEASONS -MENUT 3-ruokalajia 63,50 €, 4-ruokalajia 70,50 €, 5-ruokalajia 78,50 €, 6-ruokalajia 84,50 € |
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä) |
ALKURUOKIA |
Poro-carpaccio, lähimetsien puolukkaa ja kuusi-aiolia L,G Kampasimpukkaa, merilevää ja kaviaaria L,G Paahdettua herkkutattikeittoa ja maa-artisokkaa L,G |
VÄLIRUOKIA |
Cavasorbetti L,G |
LÄMPIMIÄ RUOKIA |
Paistettua siikaa ja sitrus-voikastiketta L,G |
JÄLKIRUOKIA |
Maitosuklaamoussea ja passionhedelmää Roquefort Beignet, mantelia ja päärynää Karamelli-Pot de Crème ja vadelmaa L,G |
Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.
Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan.
VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi