Menut ryhmille 12.6. - 2.9.2019

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

NORDIC SUMMER MENU  69,50
Tartar Ahvenanmaan karitsasta, parmesaani-persiljamajoneesia ja pikkelöityä fenkolia  L,G
Korvasienikeittoa ja mallasta  L
Ahventa ja haukea, tillinsiemenkastiketta ja varhaisperunaa  L,G
Mansikka-raparperi-Britaleivos  L
MENU HAIKKO 62,50
Sokerisuolattua hiillostettua kotimaista kirjolohta, perunaohukainen ja
hapatettua kermaa L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966”, yrttivoi- ja pikkelssikastiketta  L,G
Mojito-moussea ja Domino-crumblea  L
IMPERIAL MENU 77,50
Sokerisuolattua hiillostettua kotimaista kirjolohta, perunaohukainen ja hapatettua kermaa L,G
Korvasienikeittoa ja mallasta  L
Savustettua Haikon härkää "since 1966", yrttivoi- ja pikkelssikastiketta  L,G
Juustoa ja hilloketta  L,G
Mojito-moussea ja Domino-crumblea  L

ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 77,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €

Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Sokerisuolattua hiillostettua kotimaista kirjolohta, perunaohukainen ja
hapatettua kermaa L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Poronvasan paahtopaistia ja kuusenkerkkää, tummaa riistakastiketta  L,G
Mansikka-raparperi-Britaleivos  L
VERDE MENU 55,50 €
Burrataa, tomaattiterriiniä ja varsiselleriä  G
Paahdettua kukkakaalia, mäntyöljyllä maustettua hampun- ja pinjansiementahnaa ja kesän kasviksia G, vegaaninen
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
 
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 62,50 €, 4-ruokalajia 69,50 €, 5-ruokalajia 77,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
Sokerisuolattua hiillostettua kotimaista kirjolohta, perunaohukainen ja hapatettua kermaa L,G
Tartar Ahvenanmaan karitsasta, parmesaani-persiljamajoneesia ja pikkelöityä fenkolia  L,G
Korvasienikeittoa ja mallasta  L
Burrataa, tomaattiterriiniä ja varsiselleriä G
VÄLIRUOKIA
Pieni korvasienikeitto  L
Cava-sorbetti  L,G
Pala juustoa ja hilloketta L,G
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
Ahventa ja haukea, tillinsiemenkastiketta ja varhaisperunaa  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Poronvasan paahtopaistia ja kuusenkerkkää, tummaa riistakastiketta  L,G
Paahdettua kukkakaalia, mäntyöljyllä maustettua hampun- ja pinjansiementahnaa ja kesän kasviksia G, vegaaninen
JÄLKIRUOKIA 
Mansikka-raparperi-Britaleivos  L
Mojito-moussea ja Domino-crumblea  L
Tyrni-valkosuklaa-triffle, marjoja ja mantelipraliinia
 
PÄIVÄN KOKOUSPÄIVÄLLINEN* 53,50    14.5.-2.9.2019
* Vuosisopimusasiakkaille erikoishintaan 49 €
Hummerikeittoa ja yrttiöljyä
Pitkään haudutettua härän flank steakia, Malmgårdin X-porter-kastiketta, Sesongin kasviksia ja perunaa
Romanovin mansikat

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi