Menut ryhmille 5.3. - 13.5.2019

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

PASTORI & PASTORI MENU  69,50
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea  L, G
Tiristettyä vasikan kateenkorvaa ja valkosipuliaiolia  L,G
Paahdettua siikaa ja Noilly Prat-vermuttikastiketta  L,G
Punaherukka-posset ja Ruby-suklaata
 
IMPERIAL MENU 77,50 €
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea L,G
Luomu-juurisellerikeittoa, kirjolohen mätiä ja kurkkua  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
 
HAIKKO MENU 62,50 €
Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
 
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 77,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea  L, G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Täytetty viiriäinen, madeirakastiketta ja tryffeliä L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
 
VERDE MENU 55,50 €
Maa-artisokka-vuohenjuustoterriiniä, yrttipaahdettua kurpitsaa ja
pikkelöityjä sieniä  VL,G
Paahdettua seitania, hampunsiemeniä ja basilikaa (vegaaninen)
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
 
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 62,50 €, 4-ruokalajia 69,50 €, 5-ruokalajia 77,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
ALKURUOKIA 
  • Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea L,G
  • Tiristettyä vasikan kateenkorvaa ja valkosipuliaiolia  L,G
  • Luomu-juurisellerikeittoa, villilohen mätiä ja kurkkua  L,G
  • Maa-artisokka-vuohenjuustoterriiniä, yrttipaahdettua kurpitsaa ja
  • pikkelöityjä sieniä  VL,G
VÄLIRUOKIA
  • Pieni sellerikeitto  L,G
  • Cava-sorbetti  L,G
  • Pala juustoa ja hilloketta
LÄMPIMIÄ RUOKIA 
  • Paahdettua siikaa ja Noilly Prat-vermuttikastiketta  L,G
  • Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
  • Täytetty viiriäinen, madeirakastiketta ja tryffeliä L,G
  • Paahdettua seitania, hampunsiemeniä ja basilikaa (vegaaninen)
JÄLKIRUOKIA 
  • Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
  • Punaherukka-posset ja Ruby-suklaata
  • Jäädytettyä maitosuklaamoussea, kinuskia ja marjoja
 
PÄIVÄN KOKOUSPÄIVÄLLINEN 53,50 €
    * vuosisopimusasiakkaille erikoishintaan 49 €

26.3.-13.5.2019

  • Korvasienikeittoa ja saaristolaisleipäkrutonkeja
  • Pitkään haudutettua härän flank steakia, tummaa portterikastiketta
  • Passion-pannacotta

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi

 

Menut ryhmille 14.5.-11.6.2019

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet, jotka on ennakkotilauksesta vähintään 6 henkilön seurueille, 1 sama menu/ryhmä. Hinta sisältää Haikko-veden. Jälkiruoka on vaihdettavissa täytekakkuun veloituksetta / lisämaksusta riippuen kakkuvalinnasta.

PASTORI & PASTORI 69,50 €
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea  L, G
Tiristettyä vasikan kateenkorvaa ja valkosipuliaiolia  L,G
Paahdettua siikaa ja Noilly Prat-vermuttikastiketta  L,G
Punaherukka-posset ja Ruby-suklaata
IMPERIAL MENU 77,50 €
Mustekala-kampasimpukkamosaiikkia ja kylmäsavustettua haukea L,G
Parsakeittoa ja ankanrintaa L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
HAIKKO MENU 62,50 €
Parsakeittoa ja ankanrintaa  L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 77,50 €, 5-ruokalajia 84,50 €
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896  7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.

Kylmäsavustettua haukea ja mustekala-kampasimpukkamosaiikkia L, G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Täytetty viiriäinen, madeirakastiketta ja tryffeliä L,G
Crème Brûlée ja lakkaa  L,G

VERDE MENU 55,50 €
Keitettyä valkoista parsaa, parmesaania ja hollandaise-kastiketta
Paahdettua kukkakaalia, Dukkah-pähkinä-siementahnaa ja kevään kasvisesikoiset G, vegaaninen
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 62,50 €, 4-ruokalajia 69,50 €, 5-ruokalajia 77,50 €,
6-ruokalajia 84,50 €
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)
Alkuruokia
  • Kylmäsavustettua haukea ja mustekala-kampasimpukkamosaiikkia L,G
  • Tiristettyä vasikan kateenkorvaa ja valkosipuliaiolia  L,G
  • Parsakeittoa ja ankanrintaa L,G
  • Keitettyä valkoista parsaa, parmesaania ja hollandaise-kastiketta
Väliruokia:
  • Pieni parsakeitto  L,G
  • Cava-sorbetti  L,G
  • Pala juustoa ja hilloketta
Lämpimiä ruokia:
  • Paistettua päivän kalaa Loviisasta ja grillattua vihreää parsaa  L,G
  • Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
  • Täytetty viiriäinen, madeirakastiketta ja tryffeliä L,G
Jälkiruokia:
  • Crème Brûlée ja lakkaa  L,G
  • Punaherukka-posset ja Ruby-suklaata
  • Jäädytettyä maitosuklaamoussea, kinuskia ja marjoja
 
PÄIVÄN KOKOUSPÄIVÄLLINEN 53,50 € (tarjolla 14.5.-2.9.2019)  
* vuosisopimusasiakkaille erikoishintaan 49 €
Hummerikeitto ja yrttiöljyä
Pitkään haudutettua härän flank steakia, Malmgårdin X-porter-kastiketta, Sesongin kasviksia ja perunaa

Romanovin mansikat

 

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille, kun tilataan samansisältöinen menu koko ryhmälle. Haikko-vesi sisältyy menun hintaan. Ennakkotilaus.

Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. 

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi