Menut ryhmille 11.9.18 - 8.1.2019

Haikon keittiöpäällikkö on suunnitellut ryhmille valmiit, herkulliset menukokonaisuudet.
Menut tilattavissa vähintään kuuden henkilön ennakkotilaus seurueille. 

MENU NORDIC 66 €  
Sokerisuolattua lohta, kylmäsavuhaukea ja syysjuureksia L,G
Villisorsamoussea, mustaherukkaa ja omenaa L,G
Paahdettua nieriää ja kampasimpukkaa, tummaa tillikastiketta L,G
Mustikka-pie ja tuorejuusto-kuusenkerkkämoussea L
Château du Trignon Viognier   1/1  54,00
Louis Jadot Bourgogne Chardonnay Couvent des Jacobines   1/1  62,00
Sauska Late Harvest Cuvée  6 cl  7,00 
IMPERIAL MENU 74 €  
Sokerisuolattua lohta, kylmäsavuhaukea ja syysjuureksia L,G
Maa-artisokkakeittoa ja herkkutattia L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Juustoa ja hilloketta
Kinuski-lakritsihyytelöä ja lakkaa L
Jülg Riesling Trocken   1/1  56,00
Château du Trignon Rasteau 2   1/1  62,00
Heaven on Earth  6 cl  7,00
HAIKKO MENU 59 €  
Maa-artisokkakeittoa ja herkkutattia L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Kinuski-lakritsihyytelöä ja lakkaa L
Jülg Riesling Trocken   1/1  56,00
Château du Trignon Rasteau    1/1  62,00
Heaven on Earth  6 cl  7,00
VERDE MENU 49 €  
Paahdettua punajuurta, kutunmaitorahkaa ja versoja VL,G
Kurpitsa-seitania ja Malmgårdin ohraa yrttisipuli-liemessä (vegaaninen)
Jälkiruoka valinnan mukaan listalta
Lunaria Civitas Pecorino  1/1  56,00
Lunaria Coste di Moro Montepulciano  
1/1  56,00
   
ROMANOV-MENU, 4-ruokalajia 70 €, 5-ruokalajia 77 €  
Nuoren keisarin Nikolai II:n virkaanastujaispäivänä Pietarissa vuonna 1896 7000 juhlavierasta nautti kultalautasilta ylellisen illallisen. Nyt kutsumme Teidät Haikkoon maistamaan versiotamme tuosta illallisesta.  
Sokerisuolattua lohta, kylmäsavuhaukea ja syysjuureksia L,G
Hanhenmaksakeittoa L,G
Tatteja ”Julienne” L,G
Yrttipaahdettua poron fileetä ja poro-korvasienimuhennosta L,G
Kinuski-lakritsihyytelöä ja lakkaa L
Château du Trignon Viognier   1/1  54,00
Karl May Riesling  1/1  54,00
tateille joko jatkuu valkoviinillä tai punaviini
Barbera d´Alba   1/1  53,00
Heaven on Earth  6 cl  7,00
   
FOUR SEASONS -MENUT
3-ruokalajia 59 €, 4-ruokalajia 66 €, 5-ruokalajia 74 €, 6-ruokalajia 82 €
 
valitse haluamasi ruokalajit alla olevista vaihtoehdoista (1 sama menu/ryhmä)  
ALKURUOKIA   
Maa-artisokkakeittoa ja herkkutattia L, G
Paahdettua punajuurta, kutunmaitorahkaa ja versoja VL, G
Sokerisuolattua lohta, kylmäsavuhaukea ja syysjuureksia L,G
Villisorsamoussea, mustaherukkaa ja omenaa L,G
Jülg Riesling Trocken   1/1  56,00
Lunaria Civitas Pecorino  1/1  56,00
Château du Trignon Viognier   1/1  54,00
Jülg Spätburgunder   1/1  59,00
VÄLIRUOKIA  
Pieni maa-artisokkakeitto L,G
Cava-sorbetti
Pala juustoa ja hilloketta
 
LÄMPIMIÄ RUOKIA   
Kurpitsa-seitania ja Malmgårdin ohraa yrttisipuli-liemessä (L,vegaaninen)
Paahdettua nieriää ja kampasimpukkaa, tummaa tillikastiketta L,G
Savustettua Haikon härkää ”since 1966” ja yrttivoikastiketta L,G
Yrttipaahdettua poron fileetä ja poro-korvasienimuhennosta L,G
Lunaria Civitas Pecorino  1/1  56,00
Louis Jadot Bourgogne Chardonnay Couvent des Jacobines   1/1  62,00
Château du Trignon Rasteau    1/1  62,00
Barbera d´Alba  1/1  53,00

 

JÄLKIRUOKIA   
Mustikka-pie ja tuorejuusto-kuusenkerkkämoussea L
Kinuski-lakritsihyytelöä ja lakkaa L
Omenamoussea ja maitosuklaa-mallascrumblea
Sauska Late Harvest Cuvée  6 cl  7,00
Heaven on Earth  6 cl  7,00
Cuvée Beerenauslese, Willi Opitz  6 cl  7,00

Menut voimassa vähintään kuuden henkilön seurueille. 1 menu / ryhmä (samansisältöinen menu koko ryhmälle). Ennakkotilaus. Suunnittelemme myös pidempiä menukokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Valmistamme kaikki ruoat mahdollisuuksien mukaan vähälaktoosisina. Mahdolliset muut erikoisruokavaliot huomioimme ja hinnoittelemme erikseen.

Haikko-vesi 1,50 €/henkilö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

VARAUKSET Hotelli Haikon Kartanon myyntipalvelusta puh.019 576 0360, myynti@haikko.fi