jälkiruoka-annoskuppi Haikon Kartanossa

Ruoka ja viini

Tervetuloa nauttimaan Haikon Kartanon keittiön makuelämyksistä aamusta iltaan. Suunnittelemme menut vuoden sesonkien mukaan ja jokaisen menun voit täydentää tarkoin valikoiduilla juomasuosituksilla.

Herkutteluhetkiä Haikon ravintoloissa lomaan, juhlaan ja kylpyläpäivään

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Sesongin mukaiset raaka-aineet, riista ja paikallisen kalastajan villikala muodostavat pohjan herkullisille menuillemme. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme. Huomioimme erityisruokavaliot.

Aito, sydämellinen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon. Viinilistoiltamme löytyy laadukkaita viinejä luomuviinejä ja vegaanisia viinejä unohtamatta.

Tilausmenut ryhmille

Keittiöpäällikkömme on suunnitellut juhliin, kokouksiin ja virkistyspäiviin valmiita menukokonaisuuksia, joista voit valita ryhmällesi  sopivan tarjoiltavan menun tai buffetpöydän. Kasvis- ja erikoisruokavaliot huomioimme ennakkotilausten mukaan.

Juhlatarjoilut
Romanov-sali
Kartanon viini-illat

Kartanon viini-illat ovat teemallisia viini-iltoja, joissa viinin tuottaja tai maahantuoja esittelee viinejään. Tämä on nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset katetaan tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.