Haikon Kartanoaamiainen

Kartanoaamiainen

Tervetuloa nauttimaan laadukas aamiainen tunnelmallisessa ja kiireettömässä kartanossa. Paikallisuus, historia ja kartanomiljöö yhdistyvät aamiaisella luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka tekee päivän aloituksestasi erityisen.  

Kartanoaamiainen

MA-PE 8-11 | LA 8-12 | SU 8-14

Aamiainen on tarjolla viikon jokaisena päivänä ja sisältyy aina majoituksen hintaan. Olet tervetullut nauttimaan aamiaista myös ilman hotellissa majoittumista, tällöin suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen

Hinta 35 €/hlö 

Lapset (4–12v) 17,50 €/hlö, alle 4 v. ei veloitusta 

Haikon kartanoaamiainen
Aloita päivä ainutlaatuisen kartanoaamiaisen ääressä

Aamiaiselta löytyy mm. paikallisia kaloja, voileipäkakkua, marjoja, pitkään haudutettua kaurahelmipuuroa sekä makeita herkkuja lähiseudulta. Sesonkien vaihtelut tuovat maistuvan lisänsä aamiaispöydän tarjontaan. Saatavilla on myös vaihtoehtoja gluteenitonta ja vegaanista erikoisruokavaliota noudattaville. 

Aamiainen seurueille ja juhliin

Viikonloppuisin suosittelemme juhlaseurueille myöhäiseen aamiaiseen yhdistettäväksi herkullista pääruoka-annosta, ja kakkua kruunaamaan aterian!

  • Pääruoat sekä kakut aamiaisbuffetin yhteyteen saatavilla vähintään 6 henkilön seurueille.
  • Pääruoan voit valita pöytään tarjoiltavista kala-, kasvis- ja lihavaihtoehdoista.
  • Valitse juhlaan herkullinen kakku Haikon kakkulistalta
  • Valitse koko seurueellesi yksi yhtenäinen pääruoka. Huomioimme aina erityisruokavaliot saatuamme niistä lisätietoja ennakkoon.
  • Aamiaiseen yhdistettävät pääruoka-annokset sekä kakut ovat tarjolla vain ennakkotilauksesta. Pääruoka- ja kakkuvalinta viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta.

Aamiaisen yhteydessä tarjoiltavan pääruoan hinta on 17 €/ hlö.

Aamiainen hotellihuoneessa

Haluatko syödä aamiaisen rauhassa omassa hotellihuoneessasi? Tilaukset viimeistään klo 18 vastaanotosta, ilmoitathan samalla erikoisruokavaliot.

Takeaway-aamiaispussi (supistettu aamiainen pussissa, ei sisällä lämmintä ruokaa) on sinulle, joka et ehdi aamiaisbuffetiin ja haluat syödä hyvin aikaisin ennen virallista aamiaisaikaa.

Huoneaamiainen on mannermainen (continental) perusaamiainen ilman lämmintä ruokaa.

  • Takeaway-aamiaispussi - nouto vastaanotosta. 
  • Huoneaamiainen - tuodaan tarjottimella huoneeseen, 25 €/hlö sis. huonepalvelulisän, saatavissa vain Kartanoravintolan aukioloaikoina.