Aamiainen Haikossa2

Hotelliaamiainen

Monipuolisesta aamupalapöydästä löydät myös luomu- ja lähiruokaa paikallisilta pientuottajilta; niin Malmgårdin luomukaurasta haudutetun puuron, Hommanäsin hillot kuin luomumaidon. Saatavilla on myös vaihtoehtoja gluteenitonta ja vegaanista erikoisruokavaliota noudattaville.

Hotelliaamiainen

MA-PE 7-10 | LA 7-11 | SU 8-11


 

 

Hotelliaamiainen Haikossa

Aamiainen sisältyy aina kylpylä- ja kartanohotellissa majoittuvien huonehintaan ja tarjoillaan Kartanoravintolassa. 

Kartanohotellissa majoittuville on varattu omat aamiaispöydät erillisiin kabinetteihin - odota siis kartanon butlerin pöytään ohjausta. Kartanossa majoittuvan aamu alkaa lasillisella kuplivaa ja aamiaisen kruunaa Porvoon Brunbergin suklaasuukko. 

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen, tilojen ja tarjoiluiden muutoksiin asiakasmääristä ja hotellin palveluista riippuen (esim. kartanon kiinniollessa aamiainen tarjoillaan Bistrossa tai ns. takeaway -aamiaispussina vastaanotosta)

 

 

Noudatathan annettua aamiaisvuoroa

Aamiaiselle menoa porrastetaan tarvittaessa, silloin saat aamiaisvuorosi saapuessasi hotelliin.

 

Aamiainen hotellihuoneessa

Haluatko syödä aamiaisen rauhassa omassa hotellihuoneessasi? Tilaukset viimeistään klo 18 vastaanotosta, ilmoitathan samalla erikoisruokavaliot.

Takeaway-aamiaispussi (supistettu aamiainen pussissa, ei sisällä lämmintä ruokaa) on sinulle, joka et ehdi aamiaisbuffetiin ja haluat syödä hyvin aikaisin ennen virallista aamiaisaikaa.

Huoneaamiainen on mannermainen (continental) perusaamiainen ilman lämmintä ruokaa.

  • Takeaway-aamiaispussi - nouto vastaanotosta. 
  • Huoneaamiainen - tuodaan tarjottimella huoneeseen, 25 €/hlö sis. huonepalvelulisän, saatavissa vain Kartanoravintolan aukioloaikoina.


Aamiainen päiväkävijöille

Varaathan hotelliaamiaisen ennakkoon aikaisintaan 4vrk ennen tuloa, hinta 25 €/hlö sis. kartanoaamiaisen ja mehucocktailin. Varaukset arkisin klo 9-16 puhelimitse 0600 15131
Huom! Viikonloppuisin hotelliaamiaiselle ravintolapaikat on varattu ensisijaisesti majoittuville hotellivieraille.

Unelmien aamiainen Haikossa
Unelmien huoneaamiainen

Ylellinen Unelmien huoneaamiainen sisältäen pullon samppanjaa mahdollisuus ostaa Kartanohotellin Imperial- ja Sviitti-huoneisiin ennakkotilauksesta. Erinomainen valinta aamiaiseksi hääparille!