Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista perjantain viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Ilta alkaa klo 18.30.

Viini-ilta sisältää aperitiivin, upean illallisen viineineen ja viiniasiantuntijan opastuksen (osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi)

 

KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2024

Kevään viini-illat ovat Kartanon Romanov-salissa. 

Pe 22.3. Kartanon viini-ilta - Andien juurella, Chile ja Argentiina
Hinta 118 €/hlö

- Amuse
- Alkupaloja
- Ceviche loviisalaisesta siiasta
- Chorizo-kurpitsakeitto ja pienet lihapiirakat
- Hirveä padassa
- Suklaata ja passion hedelmää

IIlmoittaudu 22.3. viini-iltaan tästä


Pe 26.4. Kartanon viini-ilta - Suuri on kaunista Champagne'ssa
Hinta 140 €/hlö
- Samppanjan maailmaan meitä johdattelee mm. kolme samppanjakirjaa kirjoittanut Suomen kokenein samppanja-asiantuntija Jukka Sinivirta. Tässä viini-illassa  maistellaan samppanjan kera signature-makupaloja hummerista kaviaariin ja hanhenmaksasta viiriäisen muniin.

IIlmoittaudu 26.4. viini-iltaan tästä

 

 

Pöytävaraukset Kartanon viini-iltaan

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta. Valitse sopiva ilta ja varaa paikat!

Viini-iltojen paikoista on osa varattuna majoittuville hotellivieraille. Vapautamme ylimääräiset paikat 2vk ennen viini-iltaa - jos haluat osallistua vain illaksi ja et löytänyt vapaita paikkoja, suosittelemme tarkistamaan tilanteen uudelleen lähempänä viini-iltaa.

Huom! Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

 

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous v.2024 alk. 70 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.