Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista perjantain viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Ilta alkaa klo 18.30.

 

KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2023


9.6. Viini-ilta Nordic Fish & Wine, Villa Haikko

Rento gastronominen ilta Haikon kartanon omien keittiömestareiden ja vierailevien keittiömestareiden kanssa. Viini-asiantuntija esittelee illan viinit ja keittiömestarit valmistavat omia signature-annoksiaan ja kertovat valmistuksesta. Illan aikana arvotaan Icelandair'in 500 euron arvoinen matkalahjakortti viini-iltaan osallistujien kesken. Lue lisää Nordic Fish & Wine illasta tästä.

Ilmoittaudu 9.6. viini-iltaan tästä

 

SYKSYN VIINI-ILLAT 2023

Syksyn viini-illat ovat Kartanon Romanov-salissa. Teemat vahvistuvat myöhemmin.

Pe 8.9. viini-ilta

Ilmoittaudu 8.9. viini-iltaan tästä

Pe 13.10. viini-ilta

Ilmoittaudu 13.10. viini-iltaan tästä

Pe 3.11.  Haikon Kartanon 100. viini-ilta

Ilmoittaudu 3.11. viini-iltaan tästä

Pe 15.12. viini-ilta

Ilmoittaudu 15.12. viini-iltaan tästä

 

 

Viini-ilta 112 €/hlö

sisältäen aperitiivin, upean illallisen viineineen ja viiniasiantuntijan opastuksen (osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi)

Pöytävaraukset Kartanon viini-iltaan

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta. Valitse sopiva ilta ja varaa paikat!

Viini-iltojen paikoista on osa varattuna majoittuville hotellivieraille. Vapautamme ylimääräiset paikat 2vk ennen viini-iltaa - jos haluat osallistua vain illaksi ja et löytänyt vapaita paikkoja, suosittelemme tarkistamaan tilanteen uudelleen lähempänä viini-iltaa.

Huom! Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin koronarajoituksista ja viranomaismääräyksistä johtuen. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

 

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 65 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.