Skip to main content

Haikon Kartano on tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. 

Hotellissa on yhteensä 208 huonetta, joista 24 sijaitsee kartanon päärakennuksessa ja 184 kylpylähotellin puolella. Hotelli sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja tohvelit, minibaari, taulutelevisio ja maksuton langaton internet-yhteys. Kaikki huoneet ja hotellin muut sisätilat ovat savuttomia (koskee myös sähkötupakointia).

PARAS HINTA & RUNSAS LOMAPAKETTIVALIKOIMA - varaa lomasi suoraan Haikon nettisivuilta!

Majoituksen hintaan kuuluu kartanoravintolassa tarjottava aamiainen sekä sisäänpääsy kylpylän altaille, saunoille ja kuntosalille. 

Huom! Asiakkaidemme toiveesta ikäraja kylpylän altaille, saunoille, kuntosalille ja Spa Loungeen on 12 vuotta klo 18 jälkeen.

Hotellilla on myös runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja, joista osa on pistokepaikkoja sekä sähköauton latauspiste.

Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Molemmissa hotelleissa on vastaanotto, jotka ovat avoinna 24 tuntia ja valmiina palvelemaan myös myöhäisiä saapujia.

Tutustu hotellitarjouksiin

 

Kartanoloma

Valid from 
1.5.2019 to 30.12.2019
155 €
/hlö/2hh

Perinteikäs hotelli Porvoossa

Haikon Kartanon juuret ulottuvat 1300-luvulle. Nykyinen Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Haikon Kartano siirtyi Vuoriston suvun omistukseen vuonna 1965 ja seuraavana vuonna se aukeni Suomen ensimmäisenä Kartanohotellina.

Hotellin huoneita ja aulatiloja on uudistettu ja remontoitu vuosina 2013-2015. Upea Kartano tarjoaa ylellisen ja tyylikkään ympäristön myös vaativalle matkustajalle.

Hotellin kylpylässä nautintoja ja hemmottelevia hoitoja

Kylpylän puolelta löytyy rentouttava allasalue, elämyssuihkut ja erilaisia saunoja. Lisää rentoutumista ja hemmottelua tarjoavat tuoksuvat yksilö- ja parikylvyt, erilaiset hieronnat sekä vartalo- ja kasvohoidot.

UUTTA - Haikko Anti-age Clinic tarjoaa veitsetöntä kauneuskirurgiaa kasvoille ja vartalolle.

Extreme-kokemuksia kaipaavalle suosittelemme huippukylmähoitoa. Se helpottaa stressioireita, nivel- ja lihaskipuja ja iho-ongelmia. Lisäksi huippukylmä virkistää ja antaa hyvän unen.

Tutustu kylpylän tarjontaan ja varaa mieleisesi hoito

Hotellissa on myös monipuoliset kokous- ja juhlatilat

Hotellihuoneiden ja kylpylän lisäksi Haikon Kartanossa on myös muuntuvat ja monipuoliset kokoustilat jopa 400 henkilölle ja juhlatiloja jopa 200 henkilölle. Ravintolamme loihtii upeita lounaita ja herkullisia päivällisiä, joista voi nauttia tunnelmallisessa kartanomiljöössä. Hotellin järjestämät suositut Kartanon viini-illat tarjoavat tietoa ja elämyksiä myös kokeneemmille viinin harrastajille.