juhlakattaus kartanossa

À la carte Kartanoravintolassa

Pohjoismaisen keittiön inspiroima ja sesongin mukaan vaihtuva Kartanoravintolan à la carte  sisältää makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.

Tutustu Haikon Kartanon à la carte -listan valikoimaan

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.

Maistuvat, kauniit annokset, sydämellinen palvelu ja ainutlaatuinen kartanomiljöö takaavat onnistuneen ravintolaelämyksen. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa pöytä

Kartanoravintolan aukioloajat

MA-TO 17-23 a la carte | PE 17-24 a la carte | LA 12.30-24 a la carte | SU brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte)

Päivän lounas ma-pe 11.30-13.30. Virvokkeita ja kahvia saatavissa koko päivän. Varaa pöytä ennakkoon, ruokatilaukset viimeistään klo 21. Avoinna ryhmille tilauksen mukaan.

Huom! Poikkeusajat seuraavasti:
- Pääsiäisen aikaan 7.-12.4.
PE 7.4. 12.30-24 a la carte | LA-SU 8.-9.4. brunssi 12.30-15.30 + a la carte 16-24(la)/16-22(su) | MA 10.4. brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte) | TI-KE 11.-12.4. päivän lounas 11.30-13 (ei a la carte)
- Vappuaattona SU 30.4. brunssi 12.30-15.30 + a la carte 16-22