
À la carte Kartanoravintolassa
Pohjoismaisen keittiön inspiroima ja sesongin mukaan vaihtuva Kartanoravintolan à la carte sisältää makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.
Pohjoismaisen keittiön inspiroima ja sesongin mukaan vaihtuva Kartanoravintolan à la carte sisältää makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.
Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.
Maistuvat, kauniit annokset, sydämellinen palvelu ja ainutlaatuinen kartanomiljöö takaavat onnistuneen ravintolaelämyksen. Lämpimästi tervetuloa!
Kartanoravintolan aukioloajat
MA-TO 17-23 a la carte | PE 17-24 a la carte | LA 12.30-24 a la carte | SU brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte)
Päivän lounas ma-pe 11.30-13.30. Virvokkeita ja kahvia saatavissa koko päivän. Varaa pöytä ennakkoon, ruokatilaukset viimeistään klo 21. Avoinna ryhmille tilauksen mukaan.
Huom! Poikkeusajat seuraavasti:
- Pääsiäisen aikaan 7.-12.4.
PE 7.4. 12.30-24 a la carte | LA-SU 8.-9.4. brunssi 12.30-15.30 + a la carte 16-24(la)/16-22(su) | MA 10.4. brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte) | TI-KE 11.-12.4. päivän lounas 11.30-13 (ei a la carte)
- Vappuaattona SU 30.4. brunssi 12.30-15.30 + a la carte 16-22