Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista perjantain viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Ilta alkaa klo 18.30.

 

SYKSYN VIINI-ILLAT 2022

Viini-iltojen teemat julkistetaan viimeistään elokuun alussa.

2.9. Viini-ilta, MASI - viinimaailman klassikkoja Venetosta, Kartanon Romanov-sali
Ilmoittaudu 2.9. viini-iltaan tästä

7.10. Viini-ilta, Louis Jadot – Ranskan jalokivi Bourgognen viinikulttuurin edistystä lähes kaksi vuosisataa, Kartanon Romanov-sali
Ilmoittaudu 7.10. viini-iltaan tästä

11.11. Viini-ilta - Nordic Forest & Wine, Villa Haikko
Rento gastronominen syksyinen ilta Villa Haikossa, jossa vierailevat huippukeittiömestarit valmistamassa omia signature-annoksiaan sekä tietysti koko Haikon oma kulinaarinen tiimi keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan johdolla. Illan teema on riista ja metsäiset maut. Esittelemme myös illan viinit ja kuulet tarinat niiden takana.
Ilmoittaudu 11.11. viini-iltaan tästä

16.12. Viini-ilta, Kartanon Romanov-sali
Ilmoittaudu 16.12. viini-iltaan tästä

 

KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2023

10.2. Viini-ilta, Kartanon Romanov-sali
Ilmoittaudu 10.2. viini-iltaan tästä

Lisätietoa kevään muista viini-illoista myöhemmin.

 

Viini-ilta 112 €/hlö

sisältäen aperitiivin, upean illallisen viineineen ja viiniasiantuntijan opastuksen (osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi)

Pöytävaraukset Kartanon viini-iltaan

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta. Valitse sopiva ilta ja varaa paikat!

Viini-iltojen paikoista on osa varattuna majoittuville hotellivieraille. Vapautamme ylimääräiset paikat 2vk ennen viini-iltaa - jos haluat osallistua vain illaksi ja et löytänyt vapaita paikkoja, suosittelemme tarkistamaan tilanteen uudelleen lähempänä viini-iltaa.

Huom! Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin koronarajoituksista ja viranomaismääräyksistä johtuen. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

 

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 74 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.