Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista perjantain viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Ilta alkaa klo 18.30.

 

KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2023

28.4. Viini-ilta - Kuplivaa kevättä, Kartanon Romanov-sali
- kevään kuplivista kertoo Jukka Sinivirta, joka on suomen kokenein samppanja-asiantuntija. Hän on mm. tehnyt kolme kattavaa aihetta käsittelevää teosta.
Ilmoittaudu 28.4. viini-iltaan tästä

MENU
Alkupaloja
Kampasimpukkaa ja kaviaaria
Hanhenmaksaa Hauhalan kartanosta ja päärynää
Vasikkaa ja grillattua parsaa
Vadelmaa ja marenkia

 

9.6. Viini-ilta Nordic Fish & Wine, Villa Haikko

Rento gastronominen ilta Haikon kartanon omien ja vierailevien keittiömestareiden kanssa. 
Viini-asiantuntija esittelee illan viinit ja keittiömestarit valmistavat omia signature-annoksiaan ja kertovat valmistuksesta.

Ilmoittaudu 9.6. viini-iltaan tästä

 

Viini-ilta 112 €/hlö

sisältäen aperitiivin, upean illallisen viineineen ja viiniasiantuntijan opastuksen (osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi)

Pöytävaraukset Kartanon viini-iltaan

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta. Valitse sopiva ilta ja varaa paikat!

Viini-iltojen paikoista on osa varattuna majoittuville hotellivieraille. Vapautamme ylimääräiset paikat 2vk ennen viini-iltaa - jos haluat osallistua vain illaksi ja et löytänyt vapaita paikkoja, suosittelemme tarkistamaan tilanteen uudelleen lähempänä viini-iltaa.

Huom! Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin koronarajoituksista ja viranomaismääräyksistä johtuen. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

 

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 65 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.