Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista perjantain viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Ilta alkaa klo 18.30.

 

SYKSYN VIINI-ILLAT 2022

16.12. Viini-ilta - Juhlakauden juomat, samppanjaa ja vuosikertoja, Kartanon Romanov-sali

Ilmoittaudu 16.12. viini-iltaan tästä

  • Amuse bouche
  • Hanhenmaksaa ja vadelmaa
  • Siikaa “Crudo”, sitrusta ja punasipulia
  • Kyyhkyä, selleriä ja pinaattia
  • Hirveä ja suppilovahveroa
  • Juustoa ja hilloketta
  • Suklaata ja passion-hedelmää

 

 

KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2023

10.2. Viini-ilta, Kartanon Romanov-sali
Ilmoittaudu 10.2. viini-iltaan tästä

Lisätietoa kevään muista viini-illoista myöhemmin.

 

Viini-ilta 112 €/hlö

sisältäen aperitiivin, upean illallisen viineineen ja viiniasiantuntijan opastuksen (osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi)

Pöytävaraukset Kartanon viini-iltaan

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta. Valitse sopiva ilta ja varaa paikat!

Viini-iltojen paikoista on osa varattuna majoittuville hotellivieraille. Vapautamme ylimääräiset paikat 2vk ennen viini-iltaa - jos haluat osallistua vain illaksi ja et löytänyt vapaita paikkoja, suosittelemme tarkistamaan tilanteen uudelleen lähempänä viini-iltaa.

Huom! Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin koronarajoituksista ja viranomaismääräyksistä johtuen. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

 

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 65 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.