Romanov-sali

Kartanon viini-illat

Viini-illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle! Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista perjantain viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Ilta alkaa klo 18.30.

 

KEVÄÄN VIINI-ILLAT 2022

10.6. Nordic Fish & Wine, Villa Haikossa

Rento gastronominen kesäilta Villa Haikossa vierailevien huippukeittiömestareiden seurassa. Japanista saapuu ravintoloitsija keittiömestari Kazuya Sogabe, Islannista kansainvälinen tähti Siggi Hall ja islantilaisen Ravintola Apotekin keittiömestari Kjartan Kjartansson. Ostereita avaamassa on Johann Schlag (@oysterschlag).

Mukana myös suomalaiset keittiömestarit Mikael Mihailov, Jussi Nieminen ja Jari Kumpulainen valmistamassa omia signature-annoksiaan sekä tietysti koko Haikon oma kulinaarinen tiimi keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan johdolla. Illan teema on pohjoismaiset kalat ja äyriäiset. Viinimestarina toimii viinipastori Juha Rantala, joka esittelee illan viinit ja kertoo tarinat niiden takana. Lisätiedot illasta.

Tapahtuman sponsori Icelandair arpoo illan aikana 500 €:n arvoisen matkalahjakortin Icelandairin lennoille.

Ilmoittaudu tästä 10.6. viini-iltaan

 

Viini-ilta 112 €/hlö

sisältäen aperitiivin, upean illallisen viineineen ja viiniasiantuntijan opastuksen (osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi)

Pöytävaraukset Kartanon viini-iltaan

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta. Valitse sopiva ilta ja varaa paikat!

Viini-iltojen paikoista on osa varattuna majoittuville hotellivieraille. Vapautamme ylimääräiset paikat 2vk ennen viini-iltaa - jos haluat osallistua vain illaksi ja et löytänyt vapaita paikkoja, suosittelemme tarkistamaan tilanteen uudelleen lähempänä viini-iltaa.

Huom! Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin koronarajoituksista ja viranomaismääräyksistä johtuen. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

 

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 74 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.