Skip to main content

Glöm vardagen och slappna av i spa-avdelningens förnyade bastur och upplevelsedusch.

Spa avdelningen

Haiko Spas bassänger och upplevelseduschar 

Haiko Spa är till för njutning och avkoppling. Låt jacuzzins bubblor relaxa, pröva kalla källans eller varma bassängens uppfriskande vatten! På bastustigen får du uppleva den traditionella bastun samt infraröda-, arom och ångbastuna.

Mer information: Bassänger 

På våra kunders begäran är åldersgränsen till bassängerna, bastuna, gymmet och Spa Loungen 12 år efter kl. 18.00.

ESTETISKA BEHANDLINGAR

NYTT! Haikko erbjuder i samarbete med Aesthetics - Plastic surgery center estetisk vård och behandlingar baserad på ultaljuds- och laserteknologi till exempel borttagning av tatueringar eller hår. För att förhindra rynkor i pannan och ögonlocket och för att höja ögonbrynen och munnen erbjuder vi injektionsbehandlingar. CLATUU ALPHA -fettfrysning är en ny typ behandling med upp till 25%  fettavlägsnande från det behandlade området.

Låt också våra avkopplande behandlingar hämta med sig ny energi, njutning och lite vardagslyx. Spat erbjuder allt från ansiksbehandlingar till fot- och kroppsbehandlingar.

 

Köldterapi Cryo -120°C, extrem upplevelse på spat

Pröva en extrem upplevelse, Haikos Köldterapi. Den uppfriskar, bidrar till bättre nattsömn, lindrar stresssymptom, led- och muskelvärk samt hudproblem. Köldterapin är en isande skön och unik upplevelse som du minns länge!