Onneksi hiihtoloma taittaa talven selkää mukavasti. Olisiko tällä kertaa aika tulla koko perheen voimalla Haikkoon? Tänä talvena Haikossa on mietitty kivaa tekemistä koko perheelle, pikkupirpanoille, viileille teineille, iskälle ja äidille ja miksei myös isovanhemmillekin. Iki-ihana vanha Porvoo on myös lähellä.

Aamun voi aloittaa lempeillä löylyillä ja virkistävällä uinnilla allasosastolla. Pirteimpien päivä käynnistyy allasjumpalla tai ulko-ohjelmalla. Ipanat ja isommatkin pääsevät myös pulkkamäkeen ilakoimaan. Erikoisvieraitakin on tiedossa: viikolla 8 iiihanat hevoset läheiseltä tallilta kopsuttelevat Kartanopuistossa talutusratsastuskierroksilla.

Tekemistä riittää, onpa toiveena liikunnallinen loma tai silkkaa rentoutumista kylpylän kaunistavissa ja hyvää tekevissä hoidoissa. Päivitä itsellesi parhaat meikkivinkit tai lähde lasten kanssa leffaan Porvoon Taidetehtaan Biorexiin. Koko perhe bailaa Kartanoklubin limudiskossa.

Kuntosalikin on vapaassa käytössä aamusta iltaan. Tehostartin tälle vuodelle voi käynnistää varaamalla ajan kuntotestaukseen tai Inbody-mittaukseen.

Hiihtolomalla myös varmasti herkutellaan. Kuuletko jo tirisevien blinien kutsun Kartanoravintolasta? Ruokalistalla on herkutteluelämyksiä moniin makuihin lapsille ja aikuisille. Viininystäviä hemmotellaan maan parhaimpien viiniravintoloiden joukkoon listatun Haikon vaikuttavalla viinilistalla.

Parasta tällä hiihtolomalla on kuitenkin se, että Haikossa voi myös vain olla ja levätä. Nauttia tunnelmasta ja huomaavaisesta palvelusta. Rauhoittua, nukkua hyvin. Olla lähellä luontoa ja merta. Nyt nautitaan talven valosta ja kerätään voimia kevääseen!