Hyppää pääsisältöön

Illalliset ovat katettuna tunnelmalliseen Kartanoravintolaan tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Haikon teemoitetuista viini-illoissamme alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin.

 

Viini-illat järjetetään turvallisuus huomioiden ja noudatamme vallitsevan tilanteen ravintola-alan määräyksiä. Tutustu Haikon koronatoimenpiteisiin

Pidätämme oikeuden tapahtumien muutoksiin koronarajoituksista ja viranomaismääräyksistä johtuen. Muutoksista tiedotamme tällä nettisivulla sekä olemme yhteydessä sähköpostitse suoraan viini-iltoihin ilmoittautuneisiin.

Nämä illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle. 

Ilmoittautuminen viini-iltoihin vain netin kautta.
Valitse sopiva ilta ja varaa paikat pian!

Viini-ilta 98 €/hlö

Sisältäen aperitiivin, illallisen viineineen sekä viiniasiantuntijan opastuksen. Osassa illoista viiniasiantuntijan osuus englanniksi. Ilta alkaa klo 18.30.

Jääthän yöksi?

Viini-illan osallistujille huonetarjous alk. 74 €/hlö/2hh. sis. kylpylän ja aamiaisen. Kun olet tehnyt viini-illan varaukset, saat lopuksi sähköpostiisi tarjouskoodin, jolla pääset varaamaan huoneen nettisivuiltamme.

 

SYKSYN VIINI-ILLAT 2021

22.10. Viini-ilta Kartanoravintolassa - Espanja, Dueron laaksosta Atlantin rannikolle

  • Merellisiä alkupaloja
  • Chorizo-tomaattikeitto ja valkosipulileipää
  • Haudutettua karitsan potkaa
  • Tarta de Santiago ja jäätelöä

19.11. Nordic Forest & Wine Villa Haikossa

Haikon keittiöpäällikkö kutsunut marraskuiseen viini-iltaan useita suomalaisia huippukeittiömestareita valmistamaa omat metsäiset Signature annoksensa. Menussa syksyisiä, metsän makuja ja viinin maistelua - ainutlaatuinen ilta tiedossa! Lisätiedot illasta

17.12. Viini-ilta Kartanoravintolassa - Pirkka-viinit, Gastronomiset moniottelijat

 

"Toistakymmentä vuotta viinejä harrastaineina suosittelemme Haikon Kartanon upeita viini-iltoja, joissa on lämmin ja hauska ilmapiiri! Maisteltavana on upeita viinejä, joiden seuraksi on loihdittu suussa sulava illallismenu ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Näitä, Porvoon parhaimpia viini-iltoja ei kannata jättää kokematta!"
Merja Aatola ja Markku Silander