Hyppää pääsisältöön

Mitä elämyksiä ja tekemistä Sinä kaipaat lomasi yhteyteen? Kylpylää, saaristoristeilyä, konserttia, taidehetkiä, teatteria, pyöräilyä, kuntoilua, jne.
Haikon Kartanosta sekä Porvoosta löytyy jokaiselle jotakin - valitse juuri Sinun lomaasi sopivin!

Kartta Haikon kartanopuistosta 
Haikon tapahtumakalenteri

Lomavinkit lähellä Haikkoa

Liiku Haikossa ja lähimaastossa

Haikon kaunis kartanopuisto ja kaunis merenranta houkuttaa liikkumaan kaikkina vuodenaikoina. Kartanon portin läheltä alkavat ulkoilureitit tarjoavat hyvät lenkkeily- ja kävelypolut ja talvella hiihtoladut. Katso esimerkiksi Edelfeltin jalanjäljissä pyöräily/kävelyreitti
Tutustu Haikon liikuntatarjontaan.

Albert Edelfet Ateljee

Albert  Edelfelt vietti Haikossa kaikkiaan 24 kesää ja maalasi yli 200 teosta, joista useat palkittiin Pariisin salongeissa. Tutustu Edelfeltin ateljeemuseoon, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Haikon Kartanosta ja on auki toukokuun puolivälistä syyskuulle saakka.

Kesäteatteria Emäsalossa - Kesäillan Valssi 2

Mitä olisi Suomen kesä ilman kesäteatteria? Midgårdissa esitetään heinäkuun 4.7.-18.7.2018 ajalla hulvattoman hauskaa musiikki-iloittelua Kesäillan valssi 2
Varaa liput Ticketmasterista ja kylpyläloma Haikosta - voit yhdistää näin kulttuuria, hyvää ruokaa ja rentoutua kylpylässä.

Saaristoristeilyt ja reittimatkat

M/s J.L. Runeberg liikennöi kesäaikaan säännöllisesti Porvoo-Helsinki väliä ja pysähtyy tarvittaessa Haikon laiturissa. Tutustu aikatauluihin

Kesäsunnuntaisin myös risteilyitä Porvoon ja Haikon välillä. Nauti lempeästä merituulesta risteilyn aikana ja herkuttele brunssista Haikon Kartanossa. Miten ihastuttava tapa saapua kylpylälomalle tai tehdä päiväretki Porvooseen!

Porvoo on suosittu kaupunkikohde

Idyllinen Porvoo on vain 10 minuutin ajomatkan päässä Haikosta. Porvoossa koet taide-, konsertti- ja teatterielämyksiä kulttuurikeskus Taidetehtaalla. Taidetehtaalla toimii myös Suomen parhaimpiin elokuvateattereihin lukeutuva Biorex.

Porvoon vanhasta kaupungista löydät ihastuttavia puoteja, kahviloita ja museoita. Lähellä sijaitsevat hevostallit sekä talvisin Kokonniemen hiihto- ja laskettelukeskus ovat vain osa alueen persoonallista tarjontaa. Kesällä Kokonniemessä toimii alamäkipyöräilyn mahdollistava Bike Park. Joulun tunnelmaan virittäytyy luonnostaan vanhan ajan joulumarkkinoilla Porvoossa.

Tutustu Porvoon matkailutarjontaan
Porvoon tapahtumakalenteri

Polttareiden oheisohjalmaksi ja hurjapäille vain n. puolen tunnin ajomatkan päässä tuulitunneli, kiipeilypuisto ja surffausmahdollisuus. Lue lisää