Hyppää pääsisältöön

Smaku Festivals - maisteluannokset ovat tarjolla Porvoon ravintoloissa alkaen 24.8.2020. Tervetuloa!

Smaku Porvoossa 24.8.-5.9.2020

Ruokatapahtuma Smaku kutsuu jälleen nauttimaan herkullisista Smakuannoksista sekä loppukesän tunnelmasta porvoolaisiin ravintoloihin ja kahviloihin hintaan 5-7 €/annos. Smakua on toteutettu sen kotikaupungissa Porvoossa jo neljänä vuonna ja jatkoa seuraa myös tänä vuonna.

Koronarajoitusten vuoksi päätapahtumaa Taidetehtaalla ei tänä vuonna järjestetä, vaan keskitymme herkutteluun, kohtaamisiin ja loppukesän tunnelmaan paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Tervetuloa maistelemaan!

 

Haikon Kartanon Smaku-menu

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan.

Siikaa, perunaa ja sipulia

Suolattua sipulimarinoitua siikaa paikalliselta kalastajalta, mätiä, rapukreemiä, uuden sadon perunaa ja Kartanon mallasleipää.
Laktoositon (L)
7 € (sis. alv 14 %)

Uusmaalaista peuraa ja lepuskaa

Pitkään haudutettua uusimaalaisen peuran niskaa revittynä, tarjoillaan Etelä- Karjalaisen lepuskan sisään kätkettynä kera pihlajanmarjan ja talossa hapatetun kerman.
Laktoositon (L)
7 € (sis. alv 14 %)

Suklaata ja marjoja

Maitosuklaa namelake, kookosvanukasta, tuoreita marjoja ja oman puutarhan kukkasia.
Gluteeniton (G), Kasvisruoka (K)
5 € (sis. alv 14 %)

Tutustu kaikkiin maisteluannoksiin

(Kuvat: Ilona Savola Photography)

 

Voimassa ja varaukset:

Haikon Kartanon Smaku-maisteluannoksia tarjolla Haikon kartanoravintolassa 24.8.-5.9.2020. Paikkoja rajoitetusti, ei pöytävarauksia ennakkoon smaku-annoksiin. Hotellissa perjantai- ja lauantai-iltaisin paljon hotellivieraiden illallisia ja juhlatilaisuuksia, joten lämpimästi suosittelemme muita aikoja smaku-annosten maisteluun.

 

Katso hotellitarjoukset ja varaa huone

 

Takaisin Tapahtumakalenteriin