Hyppää pääsisältöön

Päivitetty 19.4.2021

Lomaile Haikossa - turvallisesti ja lähellä !

Turvallisuutesi on meille tärkeää ja siksi päivitämme nyt jatkuvasti toimintatapojamme vastaamaan alueen koronaohjeistuksia.
 
Kylpylähotelli on avoinna koko ajan ja voit viettää yösi turvallisin mielin hotellissamme.
Kartanohotellin huoneissa voit yöpyä 23.4. alkaen viikonloppuisin (perjantai-/lauantaiyöt), mutta muuna aikana kartanohotelli on suljettuna.
 
Kylpylähoitoja on saatavilla yksilöhoidoista parihoitoihin ennakkovarauksesta. Relax Centerin vapaat hoidot näet netistä ja voit samalla tehdä hoitovaraukset.
 
Haikon kylpylän allasosasto, yleiset saunat sekä kuntosali ovat 1.4. alkaen toistaiseksi suljettuna johtuen vallitsevista koronarajoituksista (/Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksestä sulkuaika 1.-28.4., sulun mahd. jatko selviää huhtikuun lopussa).
 
Kartanoravintola on suljettuna, mutta avoinna jälleen viikonloppuisin 24.4. alkaen. Haikossa on myös mahdollisuus Spa Bistrossa joko ruokailuun ravintolatilassa klo 19 saakka tai take away -ruokailuun hotellihuoneessa. Tarjoilemme kaikissa ravintolatiloissamme alkoholia klo 17 saakka koronarajoituksista johtuen.
 
Huom! Ravintoloiden aukioloajoissa ja tarjoiluissa muutokset mahdollisia, joten tutustu aina ennen tuloasi kartanon ja kylpylähotellin ravintoloiden aukioloaikoihin.

 

Turvallinen kylpyläloma ja hotellin uusia toimintatapoja

Hotellissamme voit yöpyä turvallisesti, rentoutua kylpylässä ja nauttia niin halutessasi take away-ateriat oman huoneen rauhassa. Huonehintaan sisältyy kylpyläkäynti, kuntosali, aamiainen sekä ilmainen pysäköinti (huom. kylpylän ja kuntosalin ollesssa suljettuna nämä käynnit eivät sisälly huonehintaan). 

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia kaikissa asiakaspalvelutilanteissa ja suosittelemme asiakkaillemmekin kasvomaskin käyttöä hotellin yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa.

Varaa ennakkoon kylpyläkäyntiaika, joita on porrastettu turvavälien toteutumiseksi. Noudatathan hotellin ohjeistuksia ja ethän tule sairaana lomalle. Alla lisätietoa kylpylän ja ravintolan uusista ohjeistuksista.

 

 
Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!