Hyppää pääsisältöön

Päivitetty 20.3.2020

Haikon Kartano supistaa toimintojaan virustilanteen vuoksi

Vastuullisena työnantajana ja matkailualan tunnettuna palveluntuottajana Hotelli Haikon Kartanoa pyörittävä Vuoristo-yhtiöt Oy on päättänyt sulkea osan toiminnoista kesäkuun alkuun asti.
 
Hotelli Haikon Kartanon ravintolat, hotellihuoneet, kylpylä, kuntosali, hoidot ja kongressikeskus ovat suljettuina 23.3.-3.6.2020 välisen ajan.
Palvelemme ed. main. ajankohtana vain ennakkoon huonevarauksen tehneitä työmatkustajia supistetulla palvelukonseptilla kylpylähotellissa (hotellihuone ja aamiainen).
Myyntipalvelu ja vastaanotto palvelevat myös edelleen.
 

Myynti ja verkkokauppa palvelevat

Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 9-16
 

Peruutukset

Kaikki tapahtumat ja varaukset on peruutettu ed. main. ajankohdalta. Olemme yhteydessä kaikkiin varauksen tehneisiin henkilöihin. Netin kautta tehnyt yksittäiset huoneet voit myös itse perua netistä. Huom. Booking.com, expedia. tmv. kanavien kautta tehdyt varaukset tulee perua itse samasta kanavasta.

Joustamme lahjakorttien eräpäivissä

Jatkamme Haikon lahjakorttien voimassaolopäivää syksyyn 2020, niin ehdit käyttää palvelut. Laitathan yhteystietosi ja lahjakorttinumeron sähköpostitse varaukset@haikko.fi ja asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä. Malta kuitenkin odottaa, juuri nyt on kova ruuhka varausten käsittelyssä.

 

Teemme kuitenkin kaikkemme, että Haikossa hyvinvointi ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu ja että Haikossa työntekijöilla ja asiakkailla on mahdollisimman turvallista olla. Lisätietoa yksittäisistä toimenpiteistämme Koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Lämpimästi tervetuloa Haikkoon vieraaksi myöhemmin, kun se on taas mahdollista.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!