Hyppää pääsisältöön
Virkisty talvi- ja hiihtolomilla Haikossa - lähellä ja turvallisesti.
 
Irtiotto kotiarjesta piristää ja antaa uutta energiaa! Varaa kylpylähoitoja, nauti talvisesta kartanopuistosta ja ihanasta Porvoosta.

 

VIRKISTÄVÄ TALVILOMA

Hotellitarjous sisältäen

Kylpylähotellissa
alk.
120 €
/huone/yö

 

* Huom! Pidätämme oikeuden rajoitettuihin palveluihin kylpylä- ja ravintolarajoitusten ja sulun aikana. Tutustu ravintolan aukioloaikoihin tästä.
Tutustu kylpylärajoituksiin ja mahdollisuuteen käyttää tiloja yksityiskäytössä.

VOIMASSA

Tarjous voimassa 17.1.-31.3.2022. Hinnat sisältävät alv:n.

PÄIVÄN PARAS HINTA - VARAA NYT, MUUTA JOUSTAVASTI

  • Suoraan Haikon nettisivuilta tilattuna päivän huonehinta ilman ennakkomaksua joustavilla ehdoilla. Varaa nyt huone - voit tarvittaessa siirtää tai peruuttaa kuluitta vaikka samana päivänä!

Varaukset - varaa lomasi suoraan netistä

tutustu huoneisiin ja varaa

Huom! Kartanohuoneet ja kartanoravintola suljettu 24.1.-17.2., silloin tarjolla herkullista ruokaa Kylpylän Bistrossa ja majoitusta kylpylähotellin ylellisissä Sviiteissä ja Deluxe-huoneissa sekä mukavissa Superior- ja Standard-huoneissa.

 

Vietä yhteinen hemmotteluhetki

Hoitolapalvelumme toimivat normaalisti ja hoitoja saatavilla turvallisesti tilavissa yksilö- ja parihoitohuoneissa. Haikon Relax Center -hoitolassa voit nauttia rentouttavasta hieronnasta, Privat Spa -hoitohuoneen hemmottelevista hoidoista ja vaikka -120C Huippukylmä-pakkaselämyksestä.

katso vapaat ajat ja hoidot

Vinkki! Haikosta on vain 10 minuutin ajomatka vanhaan Porvooseen. Lähellä sijaitsee myös Kokonniemen hiihto- ja laskettelukeskus.

 

Turvallisuutesi vierailusi aikana Haikossa on meille tärkeää. Tutustu hotellimme toimenpiteisiimme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tästä.