Hyppää pääsisältöön

UUTTA! Esteettiset hoidot mm. injektio- ja täyteainehoidot alkavat Haikossa 15.2. - varaa nyt edullisemmin!

Yhteistyökumppanimme Aesthetics - Plastic Surgery Center tarjoaa nyt Porvoossa turvallisesti eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita.

Täyteainehoidot alennus - 100 €

Täyteaineet (Juvederm ja Teosyal) sisältävät hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä. Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus, kasvonpiirteiden muotoilu sekä suupielten ryppyjen silottaminen. Valitun hoidon normaalihinnasta alennusta - 100 €/1 ml.

Tutustu hinnastoon

Botuliinihoidot 150 €/alue

Botuliini soveltuu erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärys ryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin vaikutus perustuu ihon alla olevan lihaksen rentouttamiseen. Lihasten rentouminen tapahtuu joko osittain tai kokonaan annoksesta riippuen. Botuliini nuorentaa ja piristää ulkonäköä sekä ihosta tulee sileämpi kasvojen ilmejuonteiden vähentyessä. Alennusta ei voi käyttää bruksismin tai liikahikoilun hoitoon.

Hoito
alk.
150 €
/alue

 

Voimassa:

Edut voimassa ed.mainituissa esteettisissä tarjoushoidoissa 15.2., 21.2., ja 29.2.2020.

Varaukset:

Hoitovaraukset 5.2.2020 alkaen. Ajanvaraukset ja lisätietoa suoraan hoitovaraamosta puhelimitse 0600 13090 (0,81€/min+pvm/mpm) tai sähköpostitse tästä

Voit varata myös ajan konsultaatioon!