Hyppää pääsisältöön

UUSI tasting-ilta Kartanon Kellarissa!

Kartanon uudessa Kellariravintolassa pääset oluiden monimuotoiseen maailmaan olutasiantuntija, olutkirjailija Anikò Lehtisen johdattamana.

Miltä maistuu IPA entä tuo NEIPA, ja kuinka oliivin maku muuttaa kaiken? Tastingissä kuusi erilaista omaa tyyliään kuvaavaa olutta, joita pääset nauttimaan oluiden makuihin sopivan buffetin kera.

Hinta:

  • Beer & Buffet -ilta 58 €/hlö
  • Huonetarjous illan yhteyteen alk. 74 €/hlö/2hh sis. kylpylän ja kartanoaamiaisen

sisältäen

  • asiantuntijan opastus
  • oluiden tastingit
  • buffet

 

Viini-ilta
alk.
58 €
/hlö

 

Beer & Buffet perjantaina 28.2.2020 klo 18.30-22.00.

Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän kouluttaa Haaga-Helian restonomi-opiskelijoita. Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta. Yhdessä oluthullun miehensä kanssa hän kiertelee ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee olutta omassa kotipanimossaan.

Keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan suunnittelema buffet sisältää niin kylmiä kuin lämpimiäkin ruokia. Jyrki on myös kertomassa tarkemmin näiden herkkujen valmistuksesta sekä oluen käyttämisestä ruuan valmistuksessa. ”Jälkiruokakin voi tykätä oluesta, esimerkiksi mausteisen porkkanakakun ja indian pale alen liitto on taivaallinen”, tuumaa Anikò.

Varaukset

Ilmoittautumiset vain netin kautta.

Ilmoittaudu 28.2. iltaan

Huom. Iltaan rajallinen määrä paikkoja!

 

Tutustu myös Kartanon kevään viini-iltoihin.