Hyppää pääsisältöön

UUSI tasting-ilta Kartanon Kellarissa!

Olutsommelier Maria Markus johdattaa oluiden monimuotoiseen maailmaan oluttastingin ja buffetin kera perjantaina 4.10.2019

Miltä maistuu IPA entä tuo NEIPA, ja kuinka oliivin maku muuttaa kaiken? Tastingissä kuusi erilaista omaa tyyliään kuvaavaa olutta.

Hinta:

  • Beer & Buffet -ilta 58 €/hlö
  • Beer & Buffet -ilta majoituksella alk. 127 €/hlö/2hh

sisältäen

  • asiantuntijan opastukset, oluiden tastingit ja buffetin
  • majoituspaketti ed. lisäksi yöpyminen (1 yö) valitussa huoneluokassa, kartanoaamiainen, sisääpääsy kylpylään ja kuntosalille

 

Ohjelma
alk.
58 €
/hlö

 

Beer & Buffet perjantaina 4.10.2019 klo 18.30-22.00.

Kartanon uudessa Kellari-ravintolassa pääset oluiden mielenkiintoiseen maailmaan Suomen ensimmäisen olutsommelierin Maria Markuksen johdattamana.

Maria valmistui Lontoon Beer & Cider Academystä neljä vuotta sitten. Hänestä tuli Suomen ensimmäinen ja maailman 87. olutsommelier. ” Tiedän oluesta – en kaikkea – mutta ehkä vähän liikaakin. Olutsommelierina osaan yhdistää makuja, ruokaa ja olutta, keskenään. Innostan ihmisiä kaikin tavoin kokeilemaan maltaisia makuelämyksiä”, kertoo Maria.

Keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan suunnittelema buffee sisältää niin kylmiä, kuin lämpimiäkin ruokia, jotka on suunniteltu oluen maku kielellä. Jälkiruokakin voi tykätä oluesta, esimerkiksi mausteisen porkkanakakun ja indian pale alen liitto on taivaallinen. Jyrki on myös kertomassa tarkemmin näiden herkkujen valmistuksesta, sekä siitä, kuinka olutta käytetään ruuan valmistuksessa.

 

Varaukset

 

Ilmoittautumiset vain netin kautta. Ilmoittaudu 4.10. iltaan tästä

Iltaan rajallinen määrä paikkoja - varaa paikkasi heti syyskuussa!

 

Tutustu myös Kartanon syksyn viini-iltoihin.