Hyppää pääsisältöön

Suosittu Haikon Kartanon brunssi on tarjolla nyt myös itsenäisyyspäivänä ma 6.12.2021. Yhdistä juhlaan hotelliyö, nauti pitkästä viikonlopusta ja kylpylästä.

Kartanon sinivalkoinen itsenäisyyspäivän brunssi tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen herkutteluhetkeen ystävien ja perheen kanssa.

Maukkaita makuja voit koota lautaselle kala-kasvispöydästä. Malmgårdin pelloilta on saatu ideoita trendikkäisiin kasvisruokiin ja Haikkoon selältä kalaa.

Voit valita kala-, kasvis- ja lihavaihtoehdoista mieluisan pääruoan. Ja lopuksi saat suun makeaksi kartanon keittiössä leivotun kakun ja kahvin kera Porvoon Brunbergin makeisia unohtamatta!

Menu
38 €
/hlö

 

Hinta

  • 38 €/aik., sis. kuohuviinin (/alkoholiton kuohuviini)
  • lapset: 4-12 v. lapsi -50%, alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi

Voimassa
Itsenäisyyspäivän brunssi tarjolla maanantaina 6.12.2021 klo 12:30-15:30, tulo viim. klo 14.

Huom. Kartanossa ei ole käytössä a la carte -listaa brunssin aikana. Kartanon sunnuntaibrunssi voimassa yksittäisille ravintola-asiakkaille ja pienille seurueille (maks. 24hlö/ryhmä).
 

 

Varaukset - varaa pöytäsi suoraan netistä!

Varaa pöytä

Mahdolliset erikoisruokavaliot huomioimme erikseen, ilmoitathan näistä varauksen yhteydessä, viimeistään ruokailun alussa paikan päällä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Pitkä itsenäisyyspäivän viikonloppu!

Yhdistä itsenäisyyspäivän viikonloppuun kylpyläloma tai pikkujoulut ystävien kanssa. Esim. itsenäisyyspäivän aattona 5.12. hotelliyö alk. 120 €/2hh sis. kahdelle aamiaisen ja kylpylän.  Tutustu hotellitarjouksiin ja varaa huone.