Hyppää pääsisältöön

Juhannuksena Haikossa syödään hyvin ja nautitaan keskikesän juhlasta meren rannalla. Tule mukaan vaikka veneellä!

Juhannusaaton illalliskortti pe 21.6.2019
sisältäen

  • Kesäinen illallismenu valinnan mukaan
    Villa Haikossa (buffet) TAI Kartanoravintolassa (pöytiintarjoiltava)
  • Juhannusaaton ohjelma 
    sis. Kartanon edessä tervetulomalja ja Suomen lipun nosto klo 18, juhannustanssit Villa Haikossa (orkesteri viihdyttää klo 20.30-00.30), juhannuskokko rannalla klo 22.30.
Menu
73 €
/hlö

 

Voimassa: pe 21.6.2019

Huom. juhannusaattona kartanon a la carte -listat eivät ole voimassa.

PÖYTÄVARAUKSET:

Tee pöytävaraus ennakkoon ja valitse samalla ruokailupaikka. Huom. juhannustanssit alkavat Villassa klo 20.30!

  • Villa Haikon pöytävaraukset, tulo syömään klo 18-19 välillä
  • Kartanon pöytävaraukset,  tulo noin klo 18-20.30 (mahd. myös aikaisempiin / myöhempiin aikoihin)

Varaa pöytä juhannusaattoon

 

Juhannusaaton juhlijat "ilman illalliskorttia"

Juhannustanssit Villa Haikossa (orkesteri tanssittaa klo 20.30-00.30), juhannuskokko rannalla klo 22.30.

  • Sisäänpääsy Haikon alueelle klo 21-24  5 €/hlö sis. 5 € ravintolarahaa käytettäväksi illan aikana. Liput voi ostaa portilla tai ennakkoon kartanon butlerilta.
  • Sisäänpääsy Villan juhannustansseihin 10 €/hlö, liput myynnissä Villassa

 

Juhannuspaketit majoituksella

Vietä pitempi juhannusloma Haikossa ja jää hotelliin yöksi. Juhannuspaketti majoituksella alk. 158 €/hlö/2hh. Hinta sisältäen yöpymisen aamiaisella, juhannusaaton menun ja ohjelman sekä kylpylän. Lue lisää juhannuspaketeista.

Buffet Villa Haikosssa

 

Juhannusaaton menuvaihtoehdot 21.6.2019

BUFFET VILLA HAIKOSSA

Alkuruokia

  • Vihreää salaattia ja kastiketta
  • Marinoituja vihanneksia
  • Sillejä ja silakoita sekä tilliperunoita
  • Katkarapuja Skagen kastikkeessa
  • Graavisiikatartar ja kirjolohen mätiä
  • Tomaatti-mozzarellasalaattia
  • Tandorimarinoitua kanaa ja caesarsalaattia
  • Härkäpastramia ja bbq-kastiketta
  • Leipäkori ja voita

Pääruokia buffetissa:

  • Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta ja korvasienikastiketta
  • Ylikypsää porsaan plumaa (marmoroitunutta, erittäin mureaa porsaanlihaa) ja tummaa viinikastiketta
  • Oliiviöljyssä paahdettuja uuden sadon perunoita ja kesävihanneksia

Jälkiruokia:

  • Vaniljamarinoitua tuorehedelmäsalaattia
  • Tuorejuustomoussea
  • Raparperipiirakkaa
  • Brunbergin suklaita

PÖYTIINTARJOILTAVA MENU KARTANORAVINTOLASSA

  • Gravisiikatartar ja kirjolohen mätiä
  • Kevyesti savustettua kotimaista kirjolohta  ja korvasienikastiketta TAI Ylikypsää porsaan plumaa (marmoroitunutta, erittäin mureaa porsaanlihaa) ja tummaa viinikastiketta
  • Oliiviöljyssä paahdettuja uuden sadon perunoita ja kesävihanneksia
  • Raparperipiirakkaa ja vaniljajäätelöä