Hyppää pääsisältöön

Tule nauttimaan kiireetön sunnuntaibrunssi Kartanon ravintolan historiallisessa miljöössä.

Kartanon klassinen brunssi tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen herkutteluhetkeen ystävien ja perheen kanssa.

Maukkaita makuja voit koota lautaselle kala-kasvispöydästä. Malmgårdin pelloilta on saatu ideoita trendikkäisiin kasvisruokiin ja Haikkoon selältä kalaa Ahdin anteliaisuuden mukaan. Herkulliset munaruuat pikanttien makkaroiden kera ihastuttaa varmasti!

Voit valita kala-, kasvis- ja lihavaihtoehdoista mieluisan pääruoan. Ja lopuksi saat suun makeaksi kartanon keittiössä leivotun kakun ja kahvin kera Brunbergin makeisia unohtamatta!

Muut teemalliset brunssit:

14.2. Ystävänpäivän brunssi > TÄYNNÄ
4.4. Pääsiäisen brunssi

Menu
38 €
/hlö

 

Hinta

  • 38 €/aik., sis. kuohuviinin (/alkoholiton kuohuviini)
  • lapset: 4-12 v. lapsi -50%, alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi

Voimassa
Kartanon sunnuntaibrunssi tarjolla sunnuntaisin 3.1.-19.12.2021 klo 12:30-15:30 (poislukien juhlapyhät), tulo viim. klo 14.
Juhlapyhinä tarjolla oma juhlavampi buffet tai menu erikoishintaan (isänpäivä, äitienpäivä, joulu, ym.), kysy lisää hovimestarilta.

Huom. kartanon a la carte -lista ei käytössä sunnuntai-brunssin aikana.

Kartanon sunnuntaibrunssi voimassa yksittäisille ravintola-asiakkaille ja pienille seurueille (maksimi 24:lle). Tutustu ryhmien juhlatarjoiluihin tai pyydä juhlatarjous tästä.

Varaukset - varaa pöytäsi suoraan netistä!

Brunssimme on suosittu, joten suosittelemme ennakkoon pöytävarauksia.

Varaa pöytä

Mahdolliset erikoisruokavaliot huomioimme erikseen, ilmoitathan näistä varauksen yhteydessä, viimeistään ruokailun alussa paikan päällä.

 

Kartanossa herkutellaan läpi vuoden! Keittiömestarimme ovat suunnitelleet eri vuoden aikoihin ja juhlapyhiin maistuvia menukokonaisuuksia. Tutustu ravintolatarjouksiin