Hyppää pääsisältöön

Smaku Festivals - maisteluannokset ovat tarjolla Porvoon ravintoloissa alkaen 24.8.2020. Tervetuloa maistelemaan Haikon Kartanon maisteluannokset!

Smaku Porvoossa ja Haikon Kartanossa 24.8.-5.9.2020

Ruokatapahtuma Smaku kutsuu jälleen nauttimaan herkullisista Smakuannoksista sekä loppukesän tunnelmasta porvoolaisiin ravintoloihin ja kahviloihin hintaan 5-7 €/maisteluannos. Smakua on toteutettu sen kotikaupungissa Porvoossa jo neljänä vuonna ja jatkoa seuraa myös tänä vuonna.

 

 

Haikon Kartanon Smaku-maistelumenu

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan.

Siikaa, perunaa ja sipulia

Suolattua sipulimarinoitua siikaa paikalliselta kalastajalta, mätiä, rapukreemiä, uuden sadon perunaa ja Kartanon mallasleipää. Laktoositon (L)
7 €

Uusmaalaista peuraa ja lepuskaa

Pitkään haudutettua uusimaalaisen peuran niskaa revittynä, tarjoillaan Etelä- Karjalaisen lepuskan sisään kätkettynä kera pihlajanmarjan ja talossa hapatetun kerman. Laktoositon (L)
7 €

Suklaata ja marjoja

Maitosuklaa namelake, kookosvanukasta, tuoreita marjoja ja oman puutarhan kukkasia. Gluteeniton (G), kasvisruoka (K)
5 €

Tutustu kaikkiin maisteluannoksiin

(Kuvat: Ilona Savola Photography)

Voimassa ja varaukset:

Haikon Kartanon Smaku-maisteluannoksia tarjolla Haikon kartanoravintolassa 24.8.-5.9.2020. Paikkoja rajoitetusti, ei pöytävarauksia ennakkoon smaku-annoksiin. Hotellissa perjantai- ja lauantai-iltaisin paljon hotellivieraiden illallisia ja juhlatilaisuuksia, joten lämpimästi suosittelemme muita aikoja smaku-annosten maisteluun.

Koronarajoitusten vuoksi päätapahtumaa Porvoon Taidetehtaalla ei tänä vuonna järjestetä, vaan keskitymme herkutteluun, kohtaamisiin ja loppukesän tunnelmaan paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Katso hotellitarjoukset ja varaa huone