Hyppää pääsisältöön

Varaa viinitasting ohjelmaksi pikkujouluihin tai vaikka syntymäpäiväjuhliin. Tasting sopii hyvin niin elämykselliseksi oppitunniksi kuin ”ohjelmalliseksi alkuruuaksi” ennen illallista. Mukana asiantuntijana viinipastori Juha Rantala.

 

Viinitasting

Viinipastori Juha Rantalan kertoo viinin perusominaisuuksista ja esittelee viinit, sitten yhdessä maistellaan, keskustellaan rennosti ja nautitaan tastingistä. Valitse seuraavista teemoista:

  • Klassiset kuohuvat
  • Vanhan maailman klassikot ja uuden maailman haastajat
  • Italia: viinimaiden kuningatar

HINTA
850 €/10-30 hlön ryhmä + viinipaketti noin 30 €/hlö

sisältäen

  • 2 tunnin viinitasting valitsemallasi teemalla
  • aperitiivi + 4-5 eri viiniä (6-8 cl/laatu) /hlö teemasta riippuen

Viinipaketin yhteyteen suosittelemme teemoihin sopivaa maistelulautasta 19 €/hlö

Ohjelma
850 €
/ryhmä + viinit

 

Varaukset ja lisätietoa

Ohjelman ja tarjoiluiden varaukset suoraan Haikon myyntipalvelusta myynti@haikko.fi

 

Teemavaihtoehdot:

Klassiset kuohuvat

Perehdymme kuohuviinien klassikoihin. Tutuiksi tulevat mm. Cava, Cremant, Prosecco… ja tietenkin samppanja. Mukana myös roséta. Illan aikana paljon hauskaa tietoa kuohuvien maailmasta. Vinkkejä myös trendikkäästä kuohuviinin ja ruoan yhdistämisestä.

Vanhan maailman klassikot ja uuden maailman haastajat

Pohdimme mikä saa uuden maailman viinistä täyteläisen hedelmäistä ja vanhan maailman viinistä enemmän suuta supistavaa. Maistamme kolme viiniparia, joista parin toinen on uudesta maailmasta ja toinen edustaa vanhaa klassista viinimaailmaa. Keskustelemme myös kuinka sovittaa nämä erilaiset serkukset ruoan kanssa.

Italia: viinimaiden kuningatar

Tastingin aikana tutuiksi tulevat Italian ihastuttavan monipuoliset viinit. Perehdymme Italian eri viinialueisiin, klassisiin lajikkeisiin ja viinityyppeihin, sekä uusimpiin trendeihin. Esiin nousee myös Italian eri alueiden omaleimainen ja rehevä ruokakulttuuri.