Haikon Kylpylähotellin Superior huone

Avoimia työpaikkoja kerroshoidossa

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossamme tulet viihtymään!

Haetaan kerroshoitajia Haikon Kartanoon

vakinaisiin työsuhteisiin. Työt koostuvat kerroshoidon ja kylpylähotellisiivouksen tehtävistä ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti 60-90 h/ 3 viikossa, ajoittuen ma-su, aamu-sekä iltavuoroja. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan. Työnantaja N-Clean Oy.

Palkkaus tehtävässä määräytyy Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, sovit joukkoomme erinomaisesti. 

Siivousalan koulutus ja kokemus on plussaa, mutta motivoituneisuus tärkeintä. Perehdytämme sinut kyllä tehtävään ja pidämme sinusta muutoinkin huolta. Hae meille siis rohkeasti! 

Hakemukset

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla deejaeng.leelawadee@nclean.fi 

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1700 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman ja Åren alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. Tarjoamme sinulle moninaisen työyhteisön sekä savuttoman työympäristön.

Lisätiedot: www.nclean.fi
 
Katso muut avoimet työpaikat