Haikon Kartano2

Legendaarinen työpaikka

Hotelli Haikon Kartano etsii joukkoonsa aurinkoisen asenteen omaavia vahvistuksia. Voit tulla vasta-alkajana harjoitteluun, oppimaan työssä tai jo kannukset hankkineena konkarina. Tervetuloa mukaan perheeseemme!

Avoimia työpaikkoja Haikossa

Hotelli Haikon Kartano on tunnettu hyvästä ruoasta. Nyt haemme vahvistusta kartanon keittiön tiiviiseen ja vahvoista ammattilaisista koostuvaan tiimiin. Jos sydämesi sykkii hyvälle ruoalle, niin tervetuloa mukaan perheeseemme!

KOKKI

Haikon keittiössä valmistetaan monipuolisesti aamupalat, kokouslounaat, à la carte illalliset sekä juhlatarjoilut. A la carte pohjautuu pohjoismaiseen keittiöön suosien kotimaisia raaka-aineita. Mikä on sinun vahvuutesi? Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat kesän aikana, mutta viimeistään elokuussa.

Hakeminen

Laitathan hakemuksen sähköpostilla mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.5.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Keittiöpäällikkö jyrki.yli-uotila@haikko.fi

Palkkaus perustuu osaamisen; lisät Mara-TES:n mukaisesti.

 

Miksi töihin Haikon Kartanoon?

Meillä saat työskennellä uniikissa toimintaympäristössä toteuttamassa missiotamme ”Odotukset ylittäviä elämyksiä Haikon Kartanon ainutlaatuisessa miljöössä”. Meillä on Suomen parhaat asiakkaat ja matala sekä ketterä ihmislähtöinen organisaatio. ”Haikon henki” näkyy sitoutuneina työkavereina: keskimääräisen työuran pituus on meillä 12 vuotta! Haikon pitkästä historiasta ammennat mielenkiitoisia tarinoita asiakkaille.

Vuorotyö mahdollistaa arkivapaista sekä keskipäivän auringosta nauttimisen. Työvuorot painottuvat usein iltoihin ja viikonloppuihin. Vapaiden rytmityksellä onnistuu useamman kuin kahden vapaan putket. Henkilöstömme koostuu monista kansallisuuksista ja kulttuuritaustoista, mutta yhteistä kaikille on intohimo ylivertaiseen palveluun ja halu kehittyä

Työyhteisössämme kommunikoidaan suomeksi; englannin ja ruotsin hallitseminen ovat etu. Vastuullisuus on perusarvojamme: ympäristöteoissa olemme edelläkävijä, jatkossa kehitämme edelleen myös muita vastuullisuuden osa-alueita. Makumuisto on tärkeä osa Haikossa vierailua.

Tarjoamme Sinulle työn suomalaisessa perheyhtiössä. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja onnistumistasi tuetaan koko organisaation voimin. Henkilöstömme on meille tärkeä ja se näkyy myös kilpailukykyisissä henkilöstöeduissamme, kuten kuntosalin ja kylpylän käyttö, tyypillisten etujen lisäksi.

Yhtiöllä on asuntoja vuokrattavana henkilökuntahintaan Porvoosta.

 

Hotelli Haikon Kartano & Spa on kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen kartanohotelli, joka on toiminut Vuoristo-yhtiöt Oy:n omistuksessa vuodesta 1966, mutta sen juuret ulottuvat 1300-luvulle. Majoitus-, ravintola- ja kylpyläpalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muuntuvia ja monipuolisia tapahtumatiloja, unohtumattomia elämyksiä ja ihanaa yhdessäoloa.

 

Lue lisää arvoistamme